Topic: Discutii - Lucrari statia Romancierilor
517 posts, 214837 views
📖 Pagination options
- URANUS
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Romancierilor
URANUS
Am trecut azi prin zona si am vazut ca au turnat betonul de egalizare pentru a doua portiune.
Lixandru Dragos-Liviu wrote:
La Staţia Romanicerilor, care este termenul de finalizare al planşeului superior? Ştiu că au mai rămas 5 porţiuni de planşeu de turnat. Am trecut aseară pe acolo şi nu era nici măcar fâşia de beton de egalizare necesar armării la a doua porţiune.
Am trecut azi prin zona si am vazut ca au turnat betonul de egalizare pentru a doua portiune.
- laur_visan
-
Posted:
-
laur_visan
Aici a inceput armarea celei de-a doua portiuni de planseu superior.
Aici a inceput armarea celei de-a doua portiuni de planseu superior.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
La mijlocul saptamanii viitoare turnare.
La mijlocul saptamanii viitoare turnare.
- URANUS
-
Posted:
-
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Aici, pentru a patra porţiune de PS este turnat betonul de egalizare şi fixată folia neagră. Sunt instalate cofrajele pentru realizarea golului tehnologic şi aduse armăturile.
Aici, pentru a patra porţiune de PS este turnat betonul de egalizare şi fixată folia neagră. Sunt instalate cofrajele pentru realizarea golului tehnologic şi aduse armăturile.
- GGD
-
Posted:
-
GGD
Cate turnari mai sunt de efectuat la aceasta locatie, in afara de aceasta care se executa astazi?
Cate turnari mai sunt de efectuat la aceasta locatie, in afara de aceasta care se executa astazi?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Atal
-
Posted:
-
Atal
Deja este turnat betonul de egalizare pe a 5-a portiune. Probabil saptamana viitoare se finalizeaza si partea asta, deci in ritmul asta planseul superior ar fi gata la inceputul lui noiembrie.
Deja este turnat betonul de egalizare pe a 5-a portiune. Probabil saptamana viitoare se finalizeaza si partea asta, deci in ritmul asta planseul superior ar fi gata la inceputul lui noiembrie.
- Atal
-
Posted:
-
Atal
S-a betonat si a 5-a parte.
Intrebare: cat s-a excavat pana acum? 15 % ?
S-a betonat si a 5-a parte.
Intrebare: cat s-a excavat pana acum? 15 % ?
- dinudr
-
Posted:
-
dinudr
Salut,
am si eu o intrebare, cat la suta din statie este gata?
Si acum o rugaminte generala,nu doar pt aceasta statie , cautati sa scrieti si procentul de finalizare din fiecare statie, pt ca de ex un om care nu este de specialitate nu intelege toate detaliile tehnice,de ex. cate plansee are o statie.
Cu multe aprecieri pt activitatea voastra,faceti un lucru f util ,si multumiri anticipate.
Utilizator anonim wrote:
Inca 4 daca nu ma insel.
Salut,
am si eu o intrebare, cat la suta din statie este gata?
Si acum o rugaminte generala,nu doar pt aceasta statie , cautati sa scrieti si procentul de finalizare din fiecare statie, pt ca de ex un om care nu este de specialitate nu intelege toate detaliile tehnice,de ex. cate plansee are o statie.
Cu multe aprecieri pt activitatea voastra,faceti un lucru f util ,si multumiri anticipate.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
In principiu daca urmaresti o discutie o urmaresti de la inceput. Adica de la pagina 1. Stiu ca in zilele noastre nu se prea practica acest lucru din motive care-mi scapa, dar eu asa am facut de fiecare data cand am intrat pe un forum, am luat fila cu fila si am citit toate interventiile. Bine eu si inca cativa de aici suntem cam de moda veche, asta e, varsta, obiceiurile, etc.
Ceea ce intrebi tu acolo s-a mai discutat ( chiar de mai multe ori ).
Rezumat :
Toate statiile au 3 plansee, - tavanul, intermediarul si radierul ( pe unde sunt sinele ). Daca au 3 plansee, inseamna ca au 2 nivele.
Exceptie Academiei si Eroilor ( M 5 ) care au 3 nivele, deci 4 plansee.
In principiu daca urmaresti o discutie o urmaresti de la inceput. Adica de la pagina 1. Stiu ca in zilele noastre nu se prea practica acest lucru din motive care-mi scapa, dar eu asa am facut de fiecare data cand am intrat pe un forum, am luat fila cu fila si am citit toate interventiile. Bine eu si inca cativa de aici suntem cam de moda veche, asta e, varsta, obiceiurile, etc.
Ceea ce intrebi tu acolo s-a mai discutat ( chiar de mai multe ori ).
Rezumat :
Toate statiile au 3 plansee, - tavanul, intermediarul si radierul ( pe unde sunt sinele ). Daca au 3 plansee, inseamna ca au 2 nivele.
Exceptie Academiei si Eroilor ( M 5 ) care au 3 nivele, deci 4 plansee.
10-4-2013 12-37-32 PM.jpg (44.8 KB; downloaded 4244 times)
- Nightwolf
-
Posted:
-
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Aici, ce procent de excavare avem? Va fi gata excavarea primului nivel şi jumătate din planşeul intermediar până în sărbători?
Aici, ce procent de excavare avem? Va fi gata excavarea primului nivel şi jumătate din planşeul intermediar până în sărbători?
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
Astazi are loc turnarea ultimei portiuni de PS, asa ca putem considera finalizat acest capitol si aici.
Astazi are loc turnarea ultimei portiuni de PS, asa ca putem considera finalizat acest capitol si aici.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination