Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535586 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 148 149 150 151 152 153 154  ... 194

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Nightwolf

Cred ca s-a mai descoperit ceva acolo ca vineri erau o tona de oameni "cu mapa" care se uitau nemultumiti "in jos" :))

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Tavi

Budy187 wrote:
Poate in septembrie putem si noi sa circulam cu masina pe acest maret bulevard

Eu as vrea cu tramvaiul  ;)

Nightwolf wrote:
Cred ca s-a mai descoperit ceva acolo ca vineri erau o tona de oameni "cu mapa" care se uitau nemultumiti "in jos" :))

Iar a dat Dorel cu ascutitu'?  :lol:

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A ioan

Referitor la intersectia cu Polizu, mie nu mi se pare ca au facut cablajul pentru semafoare. Oare cand o sa le instaleze, vor sparge iar ?

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A LArSON

Poate se fac wireless  :roll:

ioan wrote:
Referitor la intersectia cu Polizu, mie nu mi se pare ca au facut cablajul pentru semafoare. Oare cand o sa le instaleze, vor sparge iar ?

E tras cablajul pt semafoare odata cu stalpii .. sunt tubetele bagate or sa sparga doar sa faca legaturile pt unitati...

Poate totusi il instaleaza odata, trec in fiecare dimineata pe acolo si mereu sunt probleme in intersectie deoarece soferii care vin dinspre zona de santier considera ca vin dupa drum cu prioritate in conditiile in care acea zona nu este data in circulatie si sunt si parapeti de beton....

???????????? WHAT???????????????????

Taie-ti repede coltul la permisul de conducere ..... te rog eu frumos!!!! Si dupa aia citeste ce semnificatie are indicatorul "Cedeaza trecerea" ... Art. 57 al. 2 din OUG 195/2002 Rep.. ... Si nu, nu vreau sa intru in polemica referitor la aberatia pe care tocmai ai spus-o asa ca te rog NU te forta sa-mi raspunzi la acest post....

Doamne doamne doamne ....

On topic: Se sapa iar la intersectie Grivita x Buzesti, in zona parapetilor ... dadeau azi cu excavatorul sanatost ... pe Calea Grivitei spre Sf. Voievozi era o echipa de topometristi....

Pai cedeaza trecerea fata de cine ??? acolo nu este strada inca....si parapeti de beton mutati.... si soferi care intra si ies de pe aceeasi banda .... Poate ar trebui semnalizat mai bine....Nu exista semnalizare temporara....doar vechile semne si atat

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A ilie_v

Corect Nightwolf...

Din pacate am vazut soferi de troleibuz care nu respecta semnificatia semnului CEDEAZA TRECEREA --> te-ar spulbera, de-a dreptul...

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Costin

Nu e tocmai fireasca intersectia... trebuie sa cedezi trecerea unuia care iese dintr'un santier, adica drum oficial inchis circulatiei publice. Asta nu e ok. Bine, daca se respecta semnul, ar fi buna pace, dar tot nu e OK...

Imi aminteste de DN1+DN7 undeva pe la Miercurea Sibiului, e un giratoriu pe aceasta sosea (extrem de aglomerata) care sa permita intrarea si iesirea vehiculelor din organizarea de santier a A1 (Sibiu-Arad).

ioan wrote:
Pai cedeaza trecerea fata de cine ??? acolo nu este strada inca....si parapeti de beton mutati.... si soferi care intra si ies de pe aceeasi banda .... Poate ar trebui semnalizat mai bine....Nu exista semnalizare temporara....doar vechile semne si atat

Conceptia este gresita. Strada este deschisa circulatiei, atata timp cat nu exista niciun indicator, ori alt sistem de inchidere. Poarta un nume, are numaratoare cadastrala, este intabulata => drum public. Nu stabilesti tu daca este sau nu strada sau cine a mutat parapetii ... la intalnirea indicatorului CT esti obligat sa CEDEZI, scurt si fara drept de apel, tuturor vehiculelor care au acest drept. Iar cei care circula pe Buzesti, din pacate pentru multa lume, au acest drept. Nici mie nu imi convine sa cedez cand fac stanga pe Occidentului dar asta este situatia.

Aaaaa ca "poate ar trebui semnalizat mai bine" .... EROARE!! TREBUIE RESISTEMATIZAT COMPLET TOTUL! Dar asta nu se va intampla cu un drum caruia inca nu i s-a facut receptia. Tot tronsonul de la P.V. pana la V. Parvan, teoretic, este IN LUCRU! Se circula pe el pentru ca ... asa s-a vrut. Stii vorba aia "faci ce vrei, ca faci pe riscul tau". Mai dureaza o luna pana la final ...

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Serban

Strada are in capat ditamai semnul de "circulatia interzisa in ambele sensuri"...Mi s-ar parea absurd sa fie vinovat cel care are semn de cedeaza trecerea, pt ca nu a acordat prioritate unuia care vine de pe un drum cu circulatie interzisa.

Dar si Nightwolf are dreptate. Logic era sa blocheze drumul de tot, sau sa pune semne cum trebuie. ma mir ca n-au fost accidente grave pana acum acolo.

Itilnesti  semn "cedeaza trecerea"? De ce sa nu cedezi trecerea? ..??.. Discutia chiar nu-si are rostul..

Back on topic: rog si eu frumos sursele secrete sa ne mai faca un update de poze daca nu este cu suparare  ;)

Go to page:  1  ... 148 149 150 151 152 153 154  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463933 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”