Topic: Să mai şi râdem...
1747 posts, 525989 views
📖 Pagination options
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- SPA29
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Sa mai si radem...
Utilizator anonim
Ce mai gasim prin tramvaie
Ce mai gasim prin tramvaie
DSC_9539.JPG (222.55 KB; downloaded 2997 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
4941, prietenii stiu de ce
4941, prietenii stiu de ce
DSC_0777.JPG (371.16 KB; downloaded 3255 times)
-
- Gabi23
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Momeli ale femeilor ca să pescuiască bărbaţii

Momeli ale femeilor ca să pescuiască bărbaţii
Momeli pt pescuit bărbaţii.jpg (388.02 KB; downloaded 3295 times)
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Discovery a cumpărat o locomotivă de la CFR pentru a filma insecte cu încetinitorul
Discovery Channel a încheiat un contract cu CFR, prin care a cumpărat o locomotivă, necesară unor filmări cu încetinitorul pentru un documentar despre fascinanta lume a insectelor.
"Această locomotivă este ideală pentru nevoile noastre. În primul rând ne putem apropia pe nesimţite de insectele pe care dorim să le filmăm, apoi putem să ne deplasăm cu o viteză comparabilă cu a lor, de sub 2 metri pe oră, cât e viteza maximă a unei locomotive româneşti", susţine Freddy Maggot, producătorul emisiunii Lumea Insectelor.
Echipa de filmare Discovery se declară extrem de mulţumită de locomotivă, pe care au luat-o la un preţ foarte bun, scutind investiţii de milioane de Euro în camere video performante.
"2000 de Euro a fost şpaga la portar să intrăm în Ministerul Transporturilor, am mai dat 4-5.000 pe la diverşi secretari de stat. Locomotiva in sine am cumpărat-o cu 200 RON. Am avut noroc că nu există ministru, altfel probabil ne costa mult mai mult", a mai declarat Freddy Maggot.
http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/...etinitorul
Discovery a cumpărat o locomotivă de la CFR pentru a filma insecte cu încetinitorul
Discovery Channel a încheiat un contract cu CFR, prin care a cumpărat o locomotivă, necesară unor filmări cu încetinitorul pentru un documentar despre fascinanta lume a insectelor.
"Această locomotivă este ideală pentru nevoile noastre. În primul rând ne putem apropia pe nesimţite de insectele pe care dorim să le filmăm, apoi putem să ne deplasăm cu o viteză comparabilă cu a lor, de sub 2 metri pe oră, cât e viteza maximă a unei locomotive româneşti", susţine Freddy Maggot, producătorul emisiunii Lumea Insectelor.
Echipa de filmare Discovery se declară extrem de mulţumită de locomotivă, pe care au luat-o la un preţ foarte bun, scutind investiţii de milioane de Euro în camere video performante.
"2000 de Euro a fost şpaga la portar să intrăm în Ministerul Transporturilor, am mai dat 4-5.000 pe la diverşi secretari de stat. Locomotiva in sine am cumpărat-o cu 200 RON. Am avut noroc că nu există ministru, altfel probabil ne costa mult mai mult", a mai declarat Freddy Maggot.
http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/...etinitorul
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Vara, într-un Intercity, controlorul întreabă:
- În acest vagon este vreun călător străin?
De fiecare dată a primit răspunsul "nu". După ce termină de vizitat şi ultimul compartiment, controlorul strigă partenerului său:
- Vasile, opreşte aerul condiţionat, în acest vagon sunt de-ai noştri.
Vara, într-un Intercity, controlorul întreabă:
- În acest vagon este vreun călător străin?
De fiecare dată a primit răspunsul "nu". După ce termină de vizitat şi ultimul compartiment, controlorul strigă partenerului său:
- Vasile, opreşte aerul condiţionat, în acest vagon sunt de-ai noştri.
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
V-ati pregatit de scoala?
V-ati pregatit de scoala?
rsz_1promotie_radler.jpg (127.28 KB; downloaded 3213 times)
-
- Gabi23
-
Posted:
-
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- Andrei Irimescu
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
La IKEA deja vine craciunu'
La IKEA deja vine craciunu'
20130918_133337.jpg (230.12 KB; downloaded 3246 times)
📖 Pagination options