Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 490588 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI DocOctavius

Astăzi era turnare acolo... din fuga mașinii am impresia că mai lipsește doar un segment, dacă a văzut cineva mai pe îndelete rog să mă corecteze.

Re: CENTURA BUCURESTI shoppy

Lipsesc mai multe ca zidul e si asa, dupa colt.

Re: CENTURA BUCURESTI fbsoft

Ehm mda.. Au gasit o solutie buna pentru a se scapa/castiga niste spatiu cu acel canal de irigatii... Deshteapta alegere... Sper sa se inceapa mai in forta si mai cu talent... Stiu speranta moare ultima...
Pe cealalta bucata din nord, ceva noutati? Recunosc nu am mai fost pe acolo... Pentru ca drumul ala devine impracticabil...
Iar centura de sud ceva imbunatatiri ? Podul de la Pelungire Ghencea mai apare ?

Acum ca am mai studiat pozele vad ca vechiul canal a fost demolat si pus baza de beton si pe bucata unde au instalat conducta, ramane de vazut daca merg cu conducta mai departe sau doar pana la acel stavilar.
In alte zone nu am fost nici eu ca e destul de cald si nu vreau sa fac insolatie, poate weekendul viitor sa fie vremea mai prietenoasa.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: CENTURA BUCURESTI Mircea G

fbsoft wrote:
......
Iar centura de sud ceva imbunatatiri ? Podul de la Pelungire Ghencea mai apare ?
Din nastere Bucurestiul a fost si este abandonat in sud . Pasajul de la Domnesti mai are de asteptat deoarece nu este in Bucuresti si nu se stie cine va finanta lucrarea ....si nici nu este urgenta cu el !

Pai centura e la MT, nici sa vrea Oprescu sa faca ceva pe centura ca nu poate, apoi obiecivul MT e sa uneasca autostrazile pe sosea cu 2 benzi pe sens, chestie care din nefericire nu are nici o legatura cu partea de sud sau cu dezvoltarea inegala a Bucurestiului.
Si oricum, centura de sud s-a reasfaltat, podul Catelu peste Dambovita s-a reparat, chiar parasita nu e.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: CENTURA BUCURESTI ADY881

shoppy wrote:
Pai centura e la MT, nici sa vrea Oprescu sa faca ceva pe centura ca nu poate,

SItuatie inacceptabila pentru orice tara cu apa calda permanenta(mai ales ca noi cica am fi o capitala a unei tari din UE), asa e la noi si in Sofia cred. Ai spune ca Bucurestiul nici nu are nevoie de centura(dupa logica de acum). Situatie rusinoiasa.

Re: CENTURA BUCURESTI earthchild

Ohoo, nici nu stii ce ocolitoare are acum Sofia...

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) misterr

Nightwolf wrote:
S-a finalizat aici lucrarea si s-a sistematizat corespunzator. Mai e de lucru la viitoarea giratie de la A3, acum e solutie doar de avarie pentru penetrarea ce urmeaza prin Pipera ... La Otopeni e ok totul!
Poți să ne dai și amănunte, cum de s-a făcut această mobilizare tocmai acum, cînd nu avem nici ministru al transporturilor, ca să se termine în cîteva zile ce nu s-a făcut de luni de zile, de cînd e sistată lucrarea, cine a cerut-o, din ce bani...?
O să pot vedea minunea cu ochii mei abia în septembrie, cînd vin din concediu... De exemplu, una din principalele probleme, generatoare de accidente, era că nu se terminaseră de montat separatoarele de beton între sensuri. Cînd s-au sistat lucrările, s-a spus că se vor finaliza cînd vor fi bani, nu se știe cînd... Mare minune e ce spui tu aici!

Re: Discutii generale - partea a II a Nightwolf

Nu am ce amanunte sa-ti dau ca eu nu ajung acolo decat la catastrofe ... in vara asta am avut una prin mai si am mai avut una acum 3 saptamani si totul era gata, regulatorul ala de gaze mutat, toti parapetii la locul lor etc ... M-am obisnuit cu lucrarile tip "peste noapte" ale firmelor de casa ale min. transp. insa acum, acolo la Otopeni -- CB, totul este ok! Nici accidente n-au mai fost s-au mutat toate spre Pipera -- A3 -- Stefanesti la celebrele intersectii in T care n-au fost redesenate inca ...

Re: Discutii generale - partea a II a misterr

Eu sînt în concediu de două săptămîni și mai am una, dar cînd am plecat eu nu erau montate separatoarele de beton între sensuri pe porțiunea dintre str. Gării Otopeni (rondul de la Lukoil, după coborîrea de pe pasajul peste CF centură) și pînă aproape de fabrica de țigări Philip Morris (e vorba de 1÷2km). Pe porțiunea aia trec în fiecare zi, și mereu se găsește cîte un deștept să întoarcă peste linia continuă, sau să facă stînga. E și puțin în curbă, și cînd vii tare din spate și te trezești cu el în față oprit pe banda 2 și trebuie să-l eviți în ultimul moment, ai parte de „senzații tari”... Am văzut cu ochii mei cîteva accidente în zona aia.
În plus, am mai spus aici că sînt drumuri laterale din centură care nu sînt prevăzute cu bandă de decelerare/accelerare (apropo de „regimul de autostradă”), ba chiar nu sînt semnalizate în nici un fel. Chiar am povestit cum un coleg, cînd a încetinit să facă dreapta pe drumul care duce spre firmă, a fost luat din spate și răsturnat de un TIR care nu se aștepta să-i încetinească în față, nu știa că e un drum lateral acolo. Șoferul TIR-ului a spus că îi bătea soarele din față și nu a văzut stopurile aprinse și semnalul dreapta al colegului...
Deci nu știu dacă e așa „roză” situația cum o prezinți tu, o să văd peste o săptămînă cînd ajung acolo...

Re: Discutii generale - partea a II a shoppy

Stai linistit ca nu s-a montat nici un separator.
Da, e groaznic acolo, sunt unii incepatori care ies de pe Drumul Garii Otopeni si sar direct pe banda 2 ca cica se incadreaza sa faca stanga pe DN1, si asa merg peste 1km cu 40 pe banda 2 ca e semn acolo de 40 si linie continua pe pasaj.

Re: Discutii generale - partea a II a misterr

Unele din semnele alea de 40 sînt pe fond galben, rămase din perioada șantierului, nu știu de ce le mai lasă acolo, dacă tot zice #Nightwolf că e gata lucrarea...

Re: Discutii generale - partea a II a Nightwolf

misterr wrote:
Eu sînt în concediu de două săptămîni și mai am una, dar cînd am plecat eu nu erau montate separatoarele de beton între sensuri pe porțiunea dintre str. Gării Otopeni (rondul de la Lukoil, după coborîrea de pe pasajul peste CF centură) și pînă aproape de fabrica de țigări Philip Morris (e vorba de 1÷2km). Pe porțiunea aia trec în fiecare zi, și mereu se găsește cîte un deștept să întoarcă peste linia continuă, sau să facă stînga. E și puțin în curbă, și cînd vii tare din spate și te trezești cu el în față oprit pe banda 2 și trebuie să-l eviți în ultimul moment, ai parte de „senzații tari”... Am văzut cu ochii mei cîteva accidente în zona aia.
În plus, am mai spus aici că sînt drumuri laterale din centură care nu sînt prevăzute cu bandă de decelerare/accelerare (apropo de „regimul de autostradă”), ba chiar nu sînt semnalizate în nici un fel. Chiar am povestit cum un coleg, cînd a încetinit să facă dreapta pe drumul care duce spre firmă, a fost luat din spate și răsturnat de un TIR care nu se aștepta să-i încetinească în față, nu știa că e un drum lateral acolo. Șoferul TIR-ului a spus că îi bătea soarele din față și nu a văzut stopurile aprinse și semnalul dreapta al colegului...
Deci nu știu dacă e așa „roză” situația cum o prezinți tu, o să văd peste o săptămînă cînd ajung acolo...

Stai putin... acum m-am prins ca vbim de lucruri diferite .. eu ma refeream STRICT la portiunea de sub podul peste CB, cea care ramasese de finalizat cu scurarui, marcaje etc ... nu la ce spui tu acolo. Ce spui tu, intr-adevar, este varza cu carnati. Nu s-a mai facut nimic. S-a finalizat doar lucrarea de sub pod SI ATAT! In rest..... Dumnezeu cu mila ...

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2405 forum members have written 432388 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”