MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Brancusi

695 posts, 253165 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 50

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) Aron

:o 21:05...activitatea pe santier.....Un utilaj forja de mama focului pamantul si mai erau vreo 3-4 muncitori pe langa el....si nu mi s-a parut era intr-un 668 si i-am vazut la 3 metri distanta!

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) aztec

Azi ceva muncitori intindeau o prelata peste fiarele pt beton armat.... Cred ca le pun la adapost

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) Adrian Rosca

O bila neagra mare pentru Astaldi-FCC pentru armatura din placa lasata de izbeliste la Valea Argesului care deja a inceput sa rugineasca. Vezi poza din articolul postat pe hotnews: http://www.hotnews.ro/zoom.html?desc=Fo ... esului.jpg

Mai bine nu mai incepeau sa armeze decat sa lase fierul asa. Prelata e vax.

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) Nightwolf

S-au deblocat fondurile ... aprox 25 mil euro vor pleca la M5 cu 01.04.2013. S-a dat HG ieri!

• budrom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) budrom

N-ai vazut bine!
Sunt aprobati toti banii pt M5 !
Adica si acei 1,2 mld, banii de la autostrada Comarnic (cea ”facuta” cu fonduri private).
Exact, sursa finantarii a fost publicata ieri si transferul banilor catre constructori, intra in vigoare cu 01.04.2013.
Ne-am suparat degeaba pe acest guvern, ca ar fi sistat constructia metroului in Drumul Taberei...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) sab

Statia asta are un planseu superior mai special ca forma ? Nu este drept sau este o iluzie optica ?
DSC_0117.JPG (129.54 KB; downloaded 3621 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) subway guru

Nu e iluzie optica, are vute!
:-)

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) Lixandru Dragos-Liviu

Am înţeles că la această staţie sunt prevăzute luminatoare naturale. Ele se vor realiza?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) 133 313

Sper ca nu. Necrologul auto din media pentru 'minivacanta' justifica deplin opinia mea.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) 133 313

Adica n-am chef sa ma trezesc cu un sofer beat prin luminator peste mine in vestibulul statiei. E bine asa? S-a mai dezbatut chestiunea, gradul de inconstienta la volan si amplasarea sub bulevard a statiilor fac solutia periculoasa. Cine isi asuma asemenea riscuri?

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (ex Brancusi) andrei11

M-ai inteles gresit.
Am priceput de ce te temi.
Poti pune borduri masive de beton si sa rezolvi problema.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 50

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433346 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”