Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535990 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 146 147 148 149 150 151 152  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia survola

Am facut rugamintea, sa vedem daca reuseste  :D

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia PinkyHog

chevic wrote:
se pare ca se demoleaza cladirea din spatele fostei hale.

Ca sa faca loc pentru hala care se va reface un pic mai in spate.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Tavi

zicea Oprescu ceva de 40 de metri ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

S-au finalizat lucrarile pe tronsonul P.V -- Occidentului. S-a asfaltat si totul este la nivel acum ... azi se lucra puternic intre Occidentului/Polizu si C. Grivitei ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia misterr

Am străbătut astăzi din nou tot șantierul, ca să văd progresul după o săptămînă (față de vinerea trecută).

Se lucrează în continuare la utilități în zona Matache - Griviței. Cea mai mare groapă este la căminul de racord al canalului colector din zona intersecției cu Griviței. Practic ăsta ține în loc toată lucrarea. Față de vinerea trecută, s-a mai turnat puțin beton, s-a mai armat puțin, s-a mai cofrat două palme... Slabă mișcare!

Din cauza asta, Swietelsky șomează, pentru că nu are front de lucru pentru linia de tramvai, și nici nu va avea în următoarele săptămîni. Nu înțeleg de ce nu se apucă de racordarea liniei în Piața Victoriei, pentru că acolo va trebui spartă intersecția cîteva zeci de metri bune, iar acum e perioadă de concedii, traficul e minim, vremea e bună... Așteaptă să o facă la sfîrșit, în decembrie, pe ninsoare, viscol și ger?

P.S. Îmi pare rău, n-am avut aparatul să fac poze, e împrumutat la cineva, poate vinerea viitoare... Am văzut că nici #cos, nici #Victor92, nici #survola n-au avut curaj să se apropie de căminul buclucaș (acolo stă omul de la pază). Eu am fost și fotograf cîndva, n-am asemenea inhibiții, nici nu știi cînd te-am pozat...

Se vede că poza asta a lui #cos e „palmată”, se vede și omul de la pază:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Costin

Am o banuiala ca linia noua e pana la limita de proiect, caz in care acolo ar trebui sa lucreze RATB-ul. Sau Swietelski cu un contract aditional. Iar zecile de metri sunt mai multe decat par, ca nu se potrivesc amplasamentele liniilor (veche si noua)  :roll:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia misterr

Tocmai de-asta am zis că sînt de lucru cîteva zeci de metri bune. Între linia nouă și linia veche sînt cîțiva metri, numai că e un decalaj important între axele liniilor, nu corespunde raza curbei, practic trebuie refăcută toată intersecția.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia survola

@misterr: M-am apropiat, doar ca nu era nici o schimbare fata de poza de mai inainte  :D

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

s-a mai aerisit peisajul dupa caderea maghernitelor. Multumim pentru poze.

Din cate am inteles se va inlocui linia pe portiunea de P.V. intersectie cu Titulescu si Mihalache pana in dreptul intrarii la Sp. Filantropia ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Tavi

Survola multumim tie si sursei tale secrete! Frumoase pozele puse in seara aceasta.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia ilie_v

A fost vorba ca se da drumul in iulie - cine stie daca in septembrie este gata??....

:shock:

La cum arata lucrarea are toate sansele sa fie data gata pana in septembrie ... acolo nu mai e de munca mai mult de 3 saptamani ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Robert24

survola wrote:
La cererea publicului, poze din 3 august

Ei, da! Incepe sa semene a ceva! Daca lucreaza sustinut, 15 septembrie, maxim 1 octombrie incepe a suna a un termen rezonabil.

Go to page:  1  ... 146 147 148 149 150 151 152  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”