MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont

773 posts, 253845 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 56

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Victor92

O echipa de la RATB a mai lucrat azi-nopate in zona, iar in aceasta dimineata am constatat ca, dupa aproape un an, a fost "eliminat" stalpul buclucas din intersectie  :lol: .

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont subway guru

De duminica circulam pe deviat!

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont aztec

Azi am vazut ca firele troleului erau postate pt noua pozitie.
Se pare ca vor fi 2 sensuri de "iesire"(despartite de santier) si unul de intrare in cartier.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont icee

Mare tiganie santierul asta.  :roll:

???
Hai sa ne dam cu parerea ca nuca-n perete cand nu avem nimic a zice...
:-(

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont icee

Eu zic ca era gata statia sau macar 1/2 pana acum, daca se oprea traficul complet.

Nu am dreptate? Ergo e o tiganie.  :cry:

Noaptea trecuta lucrau trei masini de interventie RATB pt firele de troleu plus alte cateva masini dela drumuri cred pt lamarcaje provizorii.

@icee
'In principiu' ai avea dreptate, dar in practica nu...
Cine-si permite sa blocheze complet traficul???...doar daca vrei sa iasa o razmeritza in cartier...si atunci tot n-ai sa vezi o statie de metrou, ci cocteiluri Molotov, ca la Cairo ori Istanbul!
:-)

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont survola

In iulie și august eu aș fi riscat. Nu mai sunt elevi și studenți, lumea e in concedii, pensionarii stau toropiți la Antena 3...

Ai fi riscat ce?
Sa renunti la 5 lini de troleu ce fac legatura cu gara si alte cartiere?
Hai sa zicem ca autobuzele mai mergeau deviate dar se adaugau 5-10 min la timp pierdut.
Merita?
Dar cand nu esti afectat, poti vorbi usor....

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont survola

La cate linii de tramvai sunt suspendate, mai mergeau adaugate doua-trei de troleibuz. Pe perioada JUL-AUG.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Victor92

Atentie mare! Incepand din aceasta dimineata, statia "Lt.Nicolae Gaina" a fost pozitionata astfel din cauza noilor restrictii din zona:

- pentru liniile 91,96 si 139- pe strada Lt. Nicolae Gaina intre Petrom si vulcanizare
- pentru liniile 126, 168, 268, 368 si 668: vis-a-vis de amplasamentul statiei "Lt. Nicolae Gaina" (Sens centru).

aztec wrote:
Ai fi riscat ce?
Sa renunti la 5 lini de troleu ce fac legatura cu gara si alte cartiere?
Hai sa zicem ca autobuzele mai mergeau deviate dar se adaugau 5-10 min la timp pierdut.
Merita?
Dar cand nu esti afectat, poti vorbi usor....

Studiile de circulatie arata fara posibilitate de dubiu ca in cazul inchiderii totale a circulatie pe Dr. Taberei s-ar bloca complet circulatia si pe rutele altenative gen Timisoara...

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Nightwolf

Bai baieti, reveniti-va repede cu blocajele voastre TOTALE de trafic :) Ce zice SG cu molotoavele ar fi fost doar 1% din ceea ce s-ar fi intamplat. Cat priveste parerile voastre gen "eu as fi riscat", se vede clar ca nu stiti ce e aia o "analiza tactica de risc" .... asa ca lasati procesul de management altora care chiar cunosc ce e ala...

Auzi, nu mai sunt elevi si studenti ... e adevarat, admiterile la facultati nu sunt in iulie-august, sesiunile de restanta nu sunt in iulie-august, licentele nu sunt in iulie-august, corigentele nu sunt in august, toate se tin in decembrie, perioada 24-31 ...

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 56

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433195 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”