Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 536587 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 143 144 145 146 147 148 149  ... 194

📖 Pagination options
Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Aron

Abia astept sa inceapa lucrul la pasajul de sub dealul parlamentului. Scrie ca trebuie lege speciala pentru pasaj. Probabil ca sa nu intalneasca vreun tunel al parlamentului sau camera secreta :D

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Eu sunt curios unde se intalneste noul Bd. cu Calea Victoriei ... asa ca fapt divers ...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus andrei11

In Piata Victoriei, Piata Victoriei luata asa, ca un intreg... :roll:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

@survola, super pozele, dar mai baga si tu inca cate un enter intre link-uri ca sa nu mai apara lipite.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia survola

Pozele sunt bune, într-adevăr  :D
La mine apare o separare între ele, mai mică, e drept.
Oricum, dacă apar lipite fără enter, problema ar trebui reglată direct "din forum".

Fondul problemei e că lucrarea avansează.
Şi, după cum imi  apare aliniamentul bulevardului, parcă ar trebui să mai cadă o clădire, fie şi parţial.

Re: 3. Tronsonul: Calea Grivitei - Mircea Vulcanescu earthchild

survola wrote:
Sursa secretă, care a lucrat si astăzi  8-), ne transmite un nou reportaj din 24.06.2013

Casele din dreapta cand dispar?

Re: 3. Tronsonul: Calea Grivitei - Mircea Vulcanescu Bogdanman

De ce ar trebui neaparat sa dispara? E vorba doar de cea cu arcade orientale, dar nici aia n-ar trebui demolata toata... Ar fi pacat, ca e frumoasa...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia andrei11

Din ce stiu eu s-a cam terminat cu demolarile.
Inclusiv la Matache, sunt niste case propuse la demolare, dar am impresia ca si la ora actuala practic sunt niste ruine, nu se mai pot numi case, adica sunt partial prabusite.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Costin

Casa cu arcade orientale are parte de acelasi tratament ca hala inainte de "ingradire": liber la vandalizat. Clar dispare. Oricum, se vede din aliniamentul liniilor de tramvai ca trebuie sa dispara si acea cladire (pur si simplu imaginati'va continuarea liniilor deja realizate inspre giratoriu). Nu ramane suficient loc intre casa si linia de tramvai pt. 2 benzi de circulatie.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia chevic

cos wrote:
Casa cu arcade orientale are parte de acelasi tratament ca hala inainte de "ingradire": liber la vandalizat. Clar dispare. Oricum, se vede din aliniamentul liniilor de tramvai ca trebuie sa dispara si acea cladire (pur si simplu imaginati'va continuarea liniilor deja realizateinspre giratoriu). Nu ramane suficient loc intre casa si linia de tramvai pt. 2 benzi de circulatie.

La intersectia Bd Uranus cu calea Grivitei nu va fi giratoriu. Sau cel putin asa arata proiectul, nu stiu daca s-au facut modificari ca la Bd Garii care a devenit intre timp cu sens unic.

Voiam sa zic "dinspre"  :oops: La Grivitei x Buzesti nu va fi giratoriu...

Daca tot am deschis subiectul, eu sunt tare curios sa vad cum leaga linia noua (Uranus) de cea veche (Grivitei): tinand cont de amplasamentul actual (+deranj la largirea ulterioara a Caii Grivitei) sau vor largi de'acum si Calea Grivitei? Nu mi'e clar daca sunt proiecte separate sau Calea Grivitei e inclusa...

Vrei o parere sincera ?
Eu as demola toata zona, oricum acum e o infectie totala acolo si as construi ceva foarte destept, ar merge chiar si Hala Matache reconstituita si evident legata de Piata Matache intr-un mod inteligent.
Calea Grivitei.jpg (142.9 KB; downloaded 2709 times)

De acord cu infectia... dar primaria a ales deja sa faca largirea pe partea opusa celei marcate de tine (este evident mai ieftin, nu au avut de demolat decat fatada fostului cinematograf). Doar ca strada nu va fi dreapta, va avea o sicana (in forma de S), de unde si dilema legaturii liniilor de tramvai.

Puah, r _ _ _ t, de ce nu demoleaza si ploşniţăiala aceea  ?  :twisted:
Nu inteleg de ce te incurca linia de tramvai, va fi o singura linie, care vine pe Grivitei de la gara si o coteste la stanga spre Piata Victoriei. Are gabarit, are de toate, de ce te incurca ?

Go to page:  1  ... 143 144 145 146 147 148 149  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464009 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”