Topic: Repartizarea tramvaielor
2579 posts, 776986 views
📖 Pagination options
- mastocitu
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor RATB
mastocitu
Inseamna ca la COLENTINA au ramas 3 linii : 16, 21 si 36. Sa vezi acum frecventa pe 36 ( mai ceva ca pe 41)
Inseamna ca la COLENTINA au ramas 3 linii : 16, 21 si 36. Sa vezi acum frecventa pe 36 ( mai ceva ca pe 41)
- georgica2704
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Incepand din acest weekend si pana la suplimentarea din 15 septembrie aproximativ 30% din parcul de tramvaie intra in conservare, vor fi vagoane pe care daca nu le vedeti nu inseamna ca sunt defecte, doar nu mai circula pana la suplimentare.
De asemenea toate vagoanele care vin de la RK din URAC intra in conservare pana la aceeasi data. De asemenea vagoanele Bucur 1 intra si ele in conservare pana la deschiderea de la Piata Virgiliu sau 15 septembrie.
Astazi a fost ultima zi de circulatie pentru vagoanele vizate pentru urmatoarele aproape 3 luni.
Incepand din acest weekend si pana la suplimentarea din 15 septembrie aproximativ 30% din parcul de tramvaie intra in conservare, vor fi vagoane pe care daca nu le vedeti nu inseamna ca sunt defecte, doar nu mai circula pana la suplimentare.
De asemenea toate vagoanele care vin de la RK din URAC intra in conservare pana la aceeasi data. De asemenea vagoanele Bucur 1 intra si ele in conservare pana la deschiderea de la Piata Virgiliu sau 15 septembrie.
Astazi a fost ultima zi de circulatie pentru vagoanele vizate pentru urmatoarele aproape 3 luni.
-
- AlexD
-
Posted:
-
AlexD
Si eu cu ce ma mai duc la munca, cu tatra T4R daca Bucur intra la odihna?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Cu 3391+3392
AlexD wrote:
Cu 3391+3392
- electricianu
-
Posted:
-
electricianu
nu stiu sa existe o astfel de circulara data 3391,3392 imobilizat pentru a pleca in reparatii
nu stiu sa existe o astfel de circulara data 3391,3392 imobilizat pentru a pleca in reparatii
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
O veste excelentă cu 3391+3392 la reparaţii cosmetizare
. Mi-a adus aminte de momentul când a plecat la RK 280 din 41 în toamna anului 2010
.
O veste excelentă cu 3391+3392 la reparaţii cosmetizare
3391.jpg (806.85 KB; downloaded 4636 times)
-
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Rathgeber2523
3391-3392 inca NU a plecat, este in depou.
Gabi23 wrote:
O veste excelentă cu 3391+3392 la reparaţii cosmetizare![]()
![]()
. Mi-a adus aminte de momentul când a plecat la RK 280 din 41 în toamna anului 2010
.
3391-3392 inca NU a plecat, este in depou.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ca urmare a disparitiei liniei 20 pe durata lucrarilor la metroul din zona Laromet turele de pe aceasta linie vor fi mutate pe linia 24, inclusiv turele depoului Victoria.
Ca urmare a disparitiei liniei 20 pe durata lucrarilor la metroul din zona Laromet turele de pe aceasta linie vor fi mutate pe linia 24, inclusiv turele depoului Victoria.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Depoul Victoria a ramas doar cu un tur pe linia 24, cel putin azi la sch2 era doar 141.
Depoul Victoria a ramas doar cu un tur pe linia 24, cel putin azi la sch2 era doar 141.
DSC_2396.JPG (208.13 KB; downloaded 4240 times)
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
Sunt doua dimineata in zi de lucru si doua toata ziua sambata si duminica.
(de la Victoria)
Sunt doua dimineata in zi de lucru si doua toata ziua sambata si duminica.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Au ramas cativa Dudesti si pe 1 Sura Mare - Iancului, minim doua LFuri vazute, in rest V3A de Victoria.
Au ramas cativa Dudesti si pe 1 Sura Mare - Iancului, minim doua LFuri vazute, in rest V3A de Victoria.
-
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Rathgeber2523
Depoul Titan are ture pe linia 1. In aceasta seara erau 281, 169, 177, 257 si 189
Depoul Titan are ture pe linia 1. In aceasta seara erau 281, 169, 177, 257 si 189
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
3 ture de Dudesti, toate cu LF-uri au fost.
Demult n-am mai vazut la RATB o linie deservita de 3 depouri.
Utilizator anonim wrote:
3 ture de Dudesti, toate cu LF-uri au fost.
Demult n-am mai vazut la RATB o linie deservita de 3 depouri.
📖 Pagination options