Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534922 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148  ... 194

📖 Pagination options
Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Victor92

In aceasta dimineata pe la ora 11, baietii cu smoala se aflau la Piata Virgiliu pentru a pune ultimul strat ramas liber langa linia de tramvai (aproximativ 50 de metri) imediat dupa macazul dinspre Bulevardul Dinicu Golescu spre Vasile Parvan.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia cosstin

Apropo de refacerea liniei de tramvai pe bd Uranus... ma gandeam ce fain ar fi un traseu de tramvai care sa mearga pe bd Uranus, la Piata Victoriei sa vireze la dreapta pe Calea Victoriei, apoi sa parcurga Bd Regina Elisabeta si sa se intoarca pe traseul initial catre Piata Vasile Parvan. Ar putea fi utilizate tramvaie de epoca (am vazut recent al Milano ceva similar), iar daca este un succes, traseele ar putea fi extinse catre cartierul Rahova-vechi, realizand o cale mai rapida de legatura intre diversele camere urbane descrise in proiectul TUB.
http://www.centralbucuresti.ro/

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia argos

vip3r wrote:
In timp ce pozam azi , am trecut si pe langa ultima cladire care mai trebuie sa cada , acum ca Hala a cazut . Se pare ca are ranforsari metalice la interior.

Pai daca are metal poate rezolva baietii 'indieni' mai repede demolarea :D .
Yuck.. sobolanul ala mort din poza e reprezentativ pentru imaginea actuala a zonei.
@cosstin, imi place foarte mult ideea ta! Dar din pacate sunt vise momentan, si speranta moare ultima. Cine stie.. poate daca unul din noi (cei de pe forum) ajunge vreodata 'sus'..

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia survola

Stâlpii metalici cred că sunt din structura originală a clădirii.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Druida

Sigur stalpii sunt din structura originala si arata cum se faceau constructiile pe vremuri... si in ce hal au ajuns astazi... :(

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia ioan

In tronsonul Polizu - P.Victoriei au intins catenara si s-au apucat sa taie asfaltul de langa sina pentru a pune cauciucul de amortizare.Pe langa asta banda de langa trotuar pe sensul de mers spre Victoriei are un mare sant ( Polizu - Sevastopol) si care cred ca va continua pana in Piata. Imi face impresia ca sunt cei de la gaze care si-au amintint ca trebuia sa schimbe o teava. oricum asfaltul era prea bun si nu ii statea bine asa :evil:

Intrebarea este, cum vor face in piata unde trebuie schimbata linia ? Parca exista o diferenta de 30 cm fata de linia noua. Ca sa nu mai spun ca aveau timp berechet RATB-ul sa inlocuieasca tronsonul de sina pana la Banu Manta.....

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia LArSON

Timp da, dar fonduri putin probabil...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

ioan wrote:
In tronsonul Polizu - P.Victoriei au intins catenara si s-au apucat sa taie asfaltul de langa sina pentru a pune cauciucul de amortizare.Pe langa asta banda de langa trotuar pe sensul de mers spre Victoriei are un mare sant ( Polizu - Sevastopol) si care cred ca va continua pana in Piata. Imi face impresia ca sunt cei de la gaze care si-au amintint ca trebuia sa schimbe o teava. oricum asfaltul era prea bun si nu ii statea bine asa :evil:

Intrebarea este, cum vor face in piata unde trebuie schimbata linia ? Parca exista o diferenta de 30 cm fata de linia noua. Ca sa nu mai spun ca aveau timp berechet RATB-ul sa inlocuieasca tronsonul de sina pana la Banu Manta.....

EUROCONSTRUCT sapa ... nu`s gazele ... aceeasi care modernizeaza ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia mihai_atanasiu

cu toate demolarile facute mi se pare destul de serpuit acest bulevard; respecta traditia.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Mircea G

mihai_atanasiu wrote:
cu toate demolarile facute mi se pare destul de serpuit acest bulevard; respecta traditia.
Constructorii au o vorba " drept stie sa faca orice fraier , strimb , este meserie !"

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia subway guru

Misto!...si bine zis!
Daca la tine acasa in apartamentul gasesti macar o linie dreapta sau un unghi la 90 de grade, sau o suprafata orizontala ori un perete perfect vertical...poti sa incerci sa joci la loto pt premiul cel mare!
P.S.
La Basarab n-avem decat curbe si contracurbe...meserie TOTALA!!!...ca sa nu adormi la volan!...asa si aici...pisu' boului pe...clotoida!
Doar pe curb si pe shtreh e...meserie adevarata!

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia andrei11

Cine vrea "drept" il poftesc pe B-dul Unirii, e drept drept  :!:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia iliutu

I-am intrebat azi pe muncitori si mi-au zis ca sapa sa instaleze o conducta de apa. Adancime sapaturii e de 1,2...1,5 m, ochiometric.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”