Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 536468 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

Azi la Polizu x Buzesti, tronsonul catre Berzei, in capat langa refugiu au aparut doua carucioare din acelea (nush denumirea exacta) ce le-am vazut a fi folosite pentru montarea firului de contact. Sunt negre, cu 4 roti pentru calea de tramvai, si au platforma telescopica suprafata 1x2m. Scria ceva cu galben pe ele dar nu am vazut din masina, am trecut rapid ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Tavi

Pe tronsonul 3 se lucreaza?

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Astazi, ora 12.30, se lucra la firul de contact in intersectia Buzesti x Al. I. Cuza. Am aruncat un ochi din masina in sus si am vazut ca toate cele erau noi noute. Nu stiu daca a fost fir de contact intre P.V. si Polizu, insa de astazi exista.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus iliutu

Am vorbit si eu cu oamenii care lucrau si mi-au zis ca azi au facut doar curba spre Cuza, urmand ca peste 2 saptamani sa continue pana in Piata Victoriei.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Mai e o problema ca totusi nu au unit linia noua cu linia veche in intersectia de la Victoriei.

Acolo e alta buba ... o sa razi, dar unirea liniei trebuie s-o faca RATB-ul ca cica aia e partea lor de tronson :)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia survola

Utilizator anonim wrote:
Oficial de maine circula 35 in zona, totusi cred ca o sa mai intarzie cateva zile cu alimentarea zonei. Deci intai vopsim ouale si dupa aia 35ul pe statii.  :lol:

Aici a rămas ceva ne-explicat: care mâine ???  :lol:
Tot naivi am rămas, şi după 20 de ani de regim moş-iliesc...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus chevic

Si totusi mai e o cladire de demolat ca sa faca bulevardul, cea roz.......

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

A ramas fara acoperis, o sa ramana si fara pereti cat de curand.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

Azi a inceput demontarea zidului de beton care inconjura defuncta hală

A fost inchisa linia de tramvai cu parapeti de beton si balize pe tronsonul P.V. -- Calea Grivitei. Probabil urmeaza motajul firului de contact ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia vip3r

In timp ce pozam azi , am trecut si pe langa ultima cladire care mai trebuie sa cada , acum ca Hala a cazut . Se pare ca are ranforsari metalice la interior.
DSCF1140.jpg (289.95 KB; downloaded 2440 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

Ca noutate - saptamana asta se incheie cu totul lucrarile la conductele de pluviale care au ingreunat sistematic lucrarea si se poate trece la trasarea drumului pe restul traseului. Saptamana viitoare va incepe montarea macazelor in intersectia cu Calea Grivitei si va incepe trasarea liniei pe traseul fostei hale.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Nightwolf wrote:
A fost inchisa linia de tramvai cu parapeti de beton si balize pe tronsonul P.V. -- Calea Grivitei. Probabil urmeaza motajul firului de contact ...

Se lucreaza deja, firul este tras pana aproape de Calea Grivitei.
O noutate este ca cel mai probabil va fi deschis totul, nu se va deschide intai zona Parvan pentru tramvaie ci tot odata.

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464004 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”