Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
1208 posts, 381789 views
📖 Pagination options
- laur_visan
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
laur_visan
Se lucreaza in continuare la PM intre Valea Ialomitei si Romancierilor.Avem aici situatia PM?Mai sunt de turnat?
Se lucreaza in continuare la PM intre Valea Ialomitei si Romancierilor.Avem aici situatia PM?Mai sunt de turnat?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- laur_visan
-
Posted:
-
laur_visan
Astazi turnare de radier in zona depoului Valea Ialomitei,a treia.Din ce se vede mai sunt doar doua.
Astazi turnare de radier in zona depoului Valea Ialomitei,a treia.Din ce se vede mai sunt doar doua.
- subway guru
-
Posted:
-
- George
-
Posted:
-
George
Bine ai revenit! Cu lotul ASTALDI cum stam? Tot inainte, ca melcii?
subway guru wrote:
Azi s-a mai betonat ceva...
Bine ai revenit! Cu lotul ASTALDI cum stam? Tot inainte, ca melcii?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Bine v-am regasit sanatosi!
Cu lotul Astaldi, eu zic ca incet-incetisor se revigoreaza...ca oricum suta aia de 'meleoane' din certificatele verzi a sosit la destinatie si trebuie cheltuita 'asap'!!!
Bine v-am regasit sanatosi!
Cu lotul Astaldi, eu zic ca incet-incetisor se revigoreaza...ca oricum suta aia de 'meleoane' din certificatele verzi a sosit la destinatie si trebuie cheltuita 'asap'!!!
- George
-
Posted:
-
George
Deci banii au AJUNS...te-am notat, sper sa vedem actiune si nu doar mutari cu incetinitorul, de acum inainte, toata vara si toata toamna...
subway guru wrote:
Deci banii au AJUNS...te-am notat, sper sa vedem actiune si nu doar mutari cu incetinitorul, de acum inainte, toata vara si toata toamna...
- laur_visan
-
Posted:
-
laur_visan
Da sa mai betonat,una bucata planseu intermediar in zona depoului si stalpi tot acolo.Este o placere sa treci pe acolo in fiecare zi si sa vezi ceva betonandu-se sau ceva sapat nou,si la fiecare saptamana o noua structura ridicata.Bravo tuturor celor care fac acest lucru si ar trebui sa fie un exemplu.Se poate, ca doar avem exemplu cand ,,una bucata statie ,,de la prima cupa de excavator la ultima turnare de radier au trecut decat 3 luni si jumatate.
Da sa mai betonat,una bucata planseu intermediar in zona depoului si stalpi tot acolo.Este o placere sa treci pe acolo in fiecare zi si sa vezi ceva betonandu-se sau ceva sapat nou,si la fiecare saptamana o noua structura ridicata.Bravo tuturor celor care fac acest lucru si ar trebui sa fie un exemplu.Se poate, ca doar avem exemplu cand ,,una bucata statie ,,de la prima cupa de excavator la ultima turnare de radier au trecut decat 3 luni si jumatate.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Banii aia ajung pana in decembrie .... om vedea oare TBM-uri anu` asta?
Banii aia ajung pana in decembrie .... om vedea oare TBM-uri anu` asta?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Banii aia ajung...pana maine-poimaine...
Ochii cat cepele pe 'rectificativa' si pe POS-T...
Daca rectificativa si POS-T nu e...nimic nu e...
Banii aia ajung...pana maine-poimaine...
Ochii cat cepele pe 'rectificativa' si pe POS-T...
Daca rectificativa si POS-T nu e...nimic nu e...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu pot sa cred ca tu arvunesti 100 mil eur in doua zile. Nu ai furnizori sa-ti vanda atata beton in RO pentru 2 zile ... bine, asta daca nu cumva cumparati CIFA la un scor de 1 mil euro bucata
Nu pot sa cred ca tu arvunesti 100 mil eur in doua zile. Nu ai furnizori sa-ti vanda atata beton in RO pentru 2 zile ... bine, asta daca nu cumva cumparati CIFA la un scor de 1 mil euro bucata
- LArSON
-
Posted:
-
LArSON
Probabil erau si datorii de platit din aia 100 de mil.
Probabil erau si datorii de platit din aia 100 de mil.
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Probabil ca banii aia sunt de fapt lucrarile efectuate deja pe barba costructorului de candaufost reluate lucrarile..side accea se termina repede.
Teoretic urmatorul temen e 1 iulie.Daca pleaca catiteleedebine, daca nu..
Probabil ca banii aia sunt de fapt lucrarile efectuate deja pe barba costructorului de candaufost reluate lucrarile..side accea se termina repede.
Teoretic urmatorul temen e 1 iulie.Daca pleaca catiteleedebine, daca nu..
- laur_visan
-
Posted:
-
laur_visan
Astazi la ora 21:00 pe santier la Valea Ialomitei inca se muncea la scos pamantul de sub planseul superior,la armarea unei noi sectiuni pt planseul superior si la pereti mulati inspre Romancierilor.Bravo,bravo.
Astazi la ora 21:00 pe santier la Valea Ialomitei inca se muncea la scos pamantul de sub planseul superior,la armarea unei noi sectiuni pt planseul superior si la pereti mulati inspre Romancierilor.Bravo,bravo.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination