MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1721413 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect ByOnu

Acum pe banii cui se lucreza? E prea devreme pentru fondurile europene. Dar STATI, ca daca nu ma insel trebuie depus proiectul spre aprobarea CE, nu?

Re: Stiri despre proiect andrei11

Un articol lipsit de logica.
Recycle Bin

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) aztec

O imagine din anii 40 cu zona in care se construieste M5.
Adica cam tot cartierul Drumul Taberei, inainte sa existe...

daca nu merge http://www.wwii-photos-maps.com/romania ... %20124.jpg

Intreaga zona a cartierului prin Octombrie 1944

sau http://www.wwii-photos-maps.com/romania ... %20052.jpg

Si o suprapunere in GE
print screen dt 40.jpg (203.35 KB; downloaded 2911 times)

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) George

Cei 100 milioane lei se pare ca s-au dovedit a fi un mare fas!

De ce nu mai zice nimeni nimic pe aici despre acest proiect?! Se freaca menta in stil mare pe tronsonul ASTALDI! Macar la rectificarea bugetara vedem ceva?!

http://www.zf.ro/companii/atentie-se-in ... o-10945618

Ce se aude de rectificarea bugetara si de fondurile alea europene?!

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Nightwolf

Prietene, de rectificare bugetara nu are ce sa se auda pentru ca aia se face doar de 2x pe an, primavara devreme si toamna tarziu, cand se trage linie si se constata deficitul sau excedentul anumitor ministere si a Guvernului .... mama ei de macro-economie ...

Multumesc pentru aceasta mica sesiune de cultura generala! Stiam si eu cand se face rectificarea bugetara...dar se intetesc zvonurile ca la rectificare metroul nu va primi niciun ban.
Cele 100 milioane de lei din certificate verzi sunt, se pare, cai verzi pe pereti, lucrarile stagneaza, fondurile europene sunt incerte, eu m-am saturat de bataia de joc din Drumul Taberei si mi se pare ca aici s-a cam asternut praful peste o poveste neplacuta! Asta este!

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Cristian

Rectificarea bugetara se poate face si de trei ori pe ani, sau de mai multe ori, dar nu e cazul sa ramana atat de multi bani necheltuiti. Poate in minus.

Insa cel mai repede se poate face in al doilea semestru al anului, deci abia in iulie cel mai devreme.  :)

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Nightwolf

Nu s-a facut niciodata in RO rectificarea bugetara inainte de septembrie. De ce? Pentru ca incepand cu 15 iunie pana pe 01.09 este vacanta parlamentara, deci nu are cine sa voteze HG-urile si OUG-urile :) Asa ca stati linistiti si ganditi-va la concediu mai bine ...

Re: Stiri despre proiect Slasher1985

OK, deci s-au deblocat banii pentru M4 si M5. Sunt vesti bune bineinteles, dar nu pot sa nu intreb "Cum ramane cu M6?". :D

Re: Stiri despre proiect andrei11

Aici este o confuzie voit intretinuta.
Depoul Straulesti - implicit traseul de legatura cu actuala retea pana la Parc Bazilescu se fac pentru M 6.
Depoul Straulesti este al lui M 6.
Dupa ce se inaugureaza depoul se poate vorbi despre traseul propriuzis 1 Mai - PPL - Centura - Otopeni.

Re: Stiri despre proiect florin

S-au deblocat banii pe POS-T, cred că mai durează ceva până se vor face plăţi pentru M4/M5.

Re: Stiri despre proiect URANUS

florin wrote:
S-au deblocat banii pe POS-T, cred că mai durează ceva până se vor face plăţi pentru M4/M5.

Rabdare si tutun. Vestea oricum e extraordinara.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Utilizator anonim

Intai trebuie sa fie gata documentatia tehnica, UE nu da banii ca la piata.

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”