Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1721413 views
📖 Pagination options
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
ByOnu
Acum pe banii cui se lucreza? E prea devreme pentru fondurile europene. Dar STATI, ca daca nu ma insel trebuie depus proiectul spre aprobarea CE, nu?
Acum pe banii cui se lucreza? E prea devreme pentru fondurile europene. Dar STATI, ca daca nu ma insel trebuie depus proiectul spre aprobarea CE, nu?
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a)
aztec
O imagine din anii 40 cu zona in care se construieste M5.
Adica cam tot cartierul Drumul Taberei, inainte sa existe...

daca nu merge http://www.wwii-photos-maps.com/romania ... %20124.jpg
Intreaga zona a cartierului prin Octombrie 1944

sau http://www.wwii-photos-maps.com/romania ... %20052.jpg
Si o suprapunere in GE
O imagine din anii 40 cu zona in care se construieste M5.
Adica cam tot cartierul Drumul Taberei, inainte sa existe...

daca nu merge http://www.wwii-photos-maps.com/romania ... %20124.jpg
Intreaga zona a cartierului prin Octombrie 1944

sau http://www.wwii-photos-maps.com/romania ... %20052.jpg
Si o suprapunere in GE
print screen dt 40.jpg (203.35 KB; downloaded 2911 times)
- George
-
Posted:
-
George
Cei 100 milioane lei se pare ca s-au dovedit a fi un mare fas!
De ce nu mai zice nimeni nimic pe aici despre acest proiect?! Se freaca menta in stil mare pe tronsonul ASTALDI! Macar la rectificarea bugetara vedem ceva?!
Cei 100 milioane lei se pare ca s-au dovedit a fi un mare fas!
De ce nu mai zice nimeni nimic pe aici despre acest proiect?! Se freaca menta in stil mare pe tronsonul ASTALDI! Macar la rectificarea bugetara vedem ceva?!
- George
-
Posted:
-
George
http://www.zf.ro/companii/atentie-se-in ... o-10945618
Ce se aude de rectificarea bugetara si de fondurile alea europene?!
http://www.zf.ro/companii/atentie-se-in ... o-10945618
Ce se aude de rectificarea bugetara si de fondurile alea europene?!
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Prietene, de rectificare bugetara nu are ce sa se auda pentru ca aia se face doar de 2x pe an, primavara devreme si toamna tarziu, cand se trage linie si se constata deficitul sau excedentul anumitor ministere si a Guvernului .... mama ei de macro-economie ...
Prietene, de rectificare bugetara nu are ce sa se auda pentru ca aia se face doar de 2x pe an, primavara devreme si toamna tarziu, cand se trage linie si se constata deficitul sau excedentul anumitor ministere si a Guvernului .... mama ei de macro-economie ...
- George
-
Posted:
-
George
Multumesc pentru aceasta mica sesiune de cultura generala! Stiam si eu cand se face rectificarea bugetara...dar se intetesc zvonurile ca la rectificare metroul nu va primi niciun ban.
Cele 100 milioane de lei din certificate verzi sunt, se pare, cai verzi pe pereti, lucrarile stagneaza, fondurile europene sunt incerte, eu m-am saturat de bataia de joc din Drumul Taberei si mi se pare ca aici s-a cam asternut praful peste o poveste neplacuta! Asta este!
Multumesc pentru aceasta mica sesiune de cultura generala! Stiam si eu cand se face rectificarea bugetara...dar se intetesc zvonurile ca la rectificare metroul nu va primi niciun ban.
Cele 100 milioane de lei din certificate verzi sunt, se pare, cai verzi pe pereti, lucrarile stagneaza, fondurile europene sunt incerte, eu m-am saturat de bataia de joc din Drumul Taberei si mi se pare ca aici s-a cam asternut praful peste o poveste neplacuta! Asta este!
- Cristian
-
Posted:
-
Cristian
Rectificarea bugetara se poate face si de trei ori pe ani, sau de mai multe ori, dar nu e cazul sa ramana atat de multi bani necheltuiti. Poate in minus.
Insa cel mai repede se poate face in al doilea semestru al anului, deci abia in iulie cel mai devreme.
Rectificarea bugetara se poate face si de trei ori pe ani, sau de mai multe ori, dar nu e cazul sa ramana atat de multi bani necheltuiti. Poate in minus.
Insa cel mai repede se poate face in al doilea semestru al anului, deci abia in iulie cel mai devreme.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu s-a facut niciodata in RO rectificarea bugetara inainte de septembrie. De ce? Pentru ca incepand cu 15 iunie pana pe 01.09 este vacanta parlamentara, deci nu are cine sa voteze HG-urile si OUG-urile
Asa ca stati linistiti si ganditi-va la concediu mai bine ...
Nu s-a facut niciodata in RO rectificarea bugetara inainte de septembrie. De ce? Pentru ca incepand cu 15 iunie pana pe 01.09 este vacanta parlamentara, deci nu are cine sa voteze HG-urile si OUG-urile
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
OK, deci s-au deblocat banii pentru M4 si M5. Sunt vesti bune bineinteles, dar nu pot sa nu intreb "Cum ramane cu M6?".
OK, deci s-au deblocat banii pentru M4 si M5. Sunt vesti bune bineinteles, dar nu pot sa nu intreb "Cum ramane cu M6?".
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Aici este o confuzie voit intretinuta.
Depoul Straulesti - implicit traseul de legatura cu actuala retea pana la Parc Bazilescu se fac pentru M 6.
Depoul Straulesti este al lui M 6.
Dupa ce se inaugureaza depoul se poate vorbi despre traseul propriuzis 1 Mai - PPL - Centura - Otopeni.
Aici este o confuzie voit intretinuta.
Depoul Straulesti - implicit traseul de legatura cu actuala retea pana la Parc Bazilescu se fac pentru M 6.
Depoul Straulesti este al lui M 6.
Dupa ce se inaugureaza depoul se poate vorbi despre traseul propriuzis 1 Mai - PPL - Centura - Otopeni.
- florin
-
Posted:
-
florin
S-au deblocat banii pe POS-T, cred că mai durează ceva până se vor face plăţi pentru M4/M5.
S-au deblocat banii pe POS-T, cred că mai durează ceva până se vor face plăţi pentru M4/M5.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Rabdare si tutun. Vestea oricum e extraordinara.
florin wrote:
Rabdare si tutun. Vestea oricum e extraordinara.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Intai trebuie sa fie gata documentatia tehnica, UE nu da banii ca la piata.
Intai trebuie sa fie gata documentatia tehnica, UE nu da banii ca la piata.
📖 Pagination options