Transportul feroviar în RomâniaȘtiri, evenimente, discuții și documentații feroviare

Topic: Discuții diverse

837 posts, 313426 views

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse andrei11

Ai  dreptate.

Re: Discutii diverse ByOnu

Am o intrebare scurta si la obiect: De ce intarzie trenul romanesc?

Spun asta pentru ca: locomotive si vagoane performante avem, nu aici e buba, infrastructura asa cum e, nu din cauza ei se intarzie... deci unde e problema? Daca se stie ca pe infrastructura respectiva si cu materialul rulant respectiv se poate ajunge acolo in x ore, totul fiind calculat, ca doar nu scrie CFR-ul acolo la nimereala, timpul de mers de la A la B este calculat printr-o medie banuiesc sau prin calcule pur matematice... Problema este ca sta mai mult in unele gari, tot din cauza altor trenuri intarziate, si asa totul este ca un lant.

Ultima oara cand am mers la Timisoara, drum care dureaza 9 ore (nu?), trenul a ajuns in oras cu vreo 12 minute inainte, IN ORAS. Si s-a oprit inainte de podul peste sosea dinante de gara, si a stat acolo, la nici un Km de gara peste 30-40 de minute. Pur si simplu ma uitam pe geam si vedeam ca sunt la 1 minut de gara, vedeam soseaua cu troleibuze si stateam ca prostul gandindu-ma cata nepasare este in tara asta. Ma gandeam ca o fi gara arhiplina (cu Regiotrans poate :lol:), nada, erau doar doua garnituri CFR fara locomotiva si un Regiotrans si ala parcat, in rest pustie gara. Cum se explica asta? Cred ca si-au spus ca trebuie sa intarzie, si daca n-a reusit asta pe drum, s-o faca inainte de gara. Creierul meu nu intelege ce s-ar fi putut intampla...

Re: Discutii diverse ByOnu

Pozele ii apartin lui Utilizator anonim.

Alea se pot numi trenuri... garnituri? :|

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Asta e nimic, am vazut prin Moldova si 2 EA + un vagon  :lol:  :lol:

Re: Discutii diverse Mircea Hirjau

Urmeaza falimentul!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Dupa mai bine de 100 de ani de exploatare, incepand de astazi, 15 mai 2013, calea ferata Targoviste - Fieni - Pietrosita a fost inchisa pentru traficul de calatori, astfel vor mai ramane doar mocanitele pe linia ingusta Fieni - Moroieni dar si linia actuala pe care vor circula trenuri de marfa care asigura transportul materialelor de la fabrica din Fieni.

Cateva poze cu trenuri in Pietrosita si Fieni. O sa revin cu un fotoreportaj de pe traseul Targoviste - Pietrosita.

60-0864-3 18.09.2010 (3).JPG (333.87 KB; downloaded 3710 times)

2082 (4).JPG (247.57 KB; downloaded 3744 times)

Calatori 2010 (34).JPG (326.16 KB; downloaded 3712 times)

P Bucuresti - Pietrosita (Pietrosita) 18 Septembrie 2010 (2).JPG (332.02 KB; downloaded 3712 times)

P Bucuresti - Pietrosita (Pietrosita) 18 Septembrie 2010 (3).JPG (302.24 KB; downloaded 3712 times)

P Bucuresti - Pietrosita (Pietrosita) 18 Septembrie 2010 (5).JPG (357.84 KB; downloaded 3710 times)

Re: Discutii diverse Celestin Draganescu

A mai existat o tentativa acum ceva vreme, insa dupa aceea s-au reintrodus trenurile catre Fieni. Oricum, ideea de baza este ca pana la Pucioasa cel putin trebuie introdus trafic de calatori. Altfel, traiasca dubele!!

Re: Discutii diverse Celestin Draganescu

Automatele CFR "lovesc" din nou!!

Vedeti mai jos halal de mesaj de eroare, imi place de mor partea cu "(lb. engleza)" :)))))
Image1452.jpg (111.6 KB; downloaded 3641 times)

Re: Discutii diverse mindmasster

Salut prieteni . Am si eu un proiect pentru faculatate despre locomotiva electrica . Imi trebuie mai mult principiul de functionare nu date istorice . Aveti idee unde as putea sa gasesc asa ceva. Daca sunt in germana e perfect dar nu este obligatoriu. Multumesc mult

Re: Discutii diverse mindmasster

Mersi mult pentru linkuri

Re: Discutii diverse Robert24

Are careva idee de compunerea (cea mai recenta) lui 1833 (Iasi - Timisoara)?

Re: Discutii diverse Costin

In aprilie avea vagoane 19/20-76 si 21-86...

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, evenimente, discuții și documentații feroviare  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”