Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Transport public de noapte STB

767 posts, 328720 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 55

📖 Pagination options
Re: Transport public de noapte RATB George

Chev Celios wrote:
Da au mai fost Euro 3 pe liniile de noapte. Cateva exemple: 4540,4572 si am mai vazut unu-l pe N117 parca.Deci nu este prima oara cand este un Euro3 pe o linie de noapte si chiar nu vad ce e rau in asta.

Cred ca dimpotriva, pe liniile de noapte ar trebui - cel putin din mai pana in septembrie - sa fie doar Citaro Euro 3, care au geamuri mici si sunt in timpul zilei adevarate saune, nefiind dotate cu aer conditionat.

Mi s-a parut scandalos ca anii trecuti pe autobuzele din Dr. Taberei era plin de Euro 3, pe 368, 268, 168 si chiar 668, de asteptai si jumatate de ora unul cu aer conditionat (care eventual nu mergea...), in vreme ce noaptea circula Euro 4. De ce nu exista o logica elementara la RATB?

Pe de alta parte, se vede ca nu exista interes pentru a atrage calatorii - daca ne gandim numai la "terminalul" urias de la Piata Unirii unde vin toate de-a valma, fara sa existe o minima organizare de "peroane", si unde te strecori printre autobuze sa-l gasesti pe-al tau.

Re: Transport public de noapte RATB Axel

Pe liniile de noapte circula Euro 4 din 2 motive:

1) supravhegherea video a calatorilor, ca stim cu totii ca la miezul noptii poate fi un scandal,bataie,viol etc.
2) in general sunt trimise masini cu '' cititoare '' pentru a numara cati calatori folosesc aceste linii

Aia cu A.C. noaptea e penala. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

Ziua circula multe Euro 3 pe liniile 311,335,368,268,668,137,135,123,131,232 etc. deoarece au acele statii emisie-receptie pe ele si soferii pot anunta DISPECERATUL in caz de e un accident,blocare etc.

Re: Transport public de noapte RATB George

Adica punem noaptea autobuzele cu AC pentru ca au camere si punem ziua autobuzele FARA AC pentru ca au statii de emisie - receptie...  :shock:

Dar...cele Euro 4 n-au statii?!  :lol:

Intrebarea 1>> Da''a''
Intrebarea 2>> Nu  :(  :roll:

Lasa ziua mai circula si '' esecurile '' alea de Euro 3 cu aer montat si oricum calatorii tot desghid geamurile. 8-)  :evil:  :roll:

Mamica lor de greseli. :evil:  :lol:  :lol:  :lol:

http://www.ratb.ro/docpdf2/N%20124%20ZETARILOR.pdf
947093_10152847968000019_514799652_n.jpg (22.41 KB; downloaded 3749 times)

Re: Transport public de noapte RATB LArSON

S-a mai discutat (nu vreau sa reiau 20 de pagini) necesitatea unor linii circulare, astfel incat sa nu fii nevoit sa faci peste doua ore din Dristor in Iancului de ex ducandu-te la Unirii si luand-o apoi inapoi cu autobuzul?

Re: Transport public de noapte RATB bercenicity

Wassy wrote:
Sau de ce nu,tramvai de noapte cu 4 Tatre solo de la Depoul Militari.

Pentru ca noaptea, mai ales pe zonele cu sina OR, se mai fac lucrari de intretinere/inlocuire cale rulare.

Re: Transport public de noapte RATB Celestin Draganescu

Axel wrote:
Mamica lor de greseli. :evil:  :lol:  :lol:  :lol:

http://www.ratb.ro/docpdf2/N%20124%20ZETARILOR.pdf

E veche asta :). Poate cei de la RATB sunt pe alt fus orar... eventual din Winnipeg

E bine ca linia N106 a fost luata de Autobaza Obregia deoarece era penala la Titan. :D  :lol:

4575 si 4949 la Piata Unirii.
Macar avea A.C. 4575  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

4575-N111,09.05.2013. by axel4955, on Flickr
4575-Vedere spate-N111,09.05.2013..jpg (63.44 KB; downloaded 3899 times)
4949-N106,09.05.2013..jpg (62.22 KB; downloaded 3894 times)

Re: Transport public de noapte RATB Victor92

As vrea pe aceasta cale sa-l fac un mare NESIMTIT pe soferul de la turul 2 al linie N109 din aceasta noapte.
Dupa meci, s-au strans cam 10 calatori cu abonamente/bilete in statia "Piata Humuzachi" (care nici placuta nu mai are :!: ) si la ora 00:00 a trecut 4954 fulger pe langa noi (si gol :!:  :!: ) fara a opri in statie. Am mers pe jos pana la Unirii si i-am comunicat dispecerelui din aceasta noapte (un domn mai batran cu ochelari care si iarna la -20 de grade isi facea treaba). Mi-a spus ca va transmite mesajul meu mai departe. Oricum nu se va rezolva nimic, dar chiar in halul asta de nesimtiti sunt unii ?! In concluzie. Aveti grija cu literele de noapte si cu soferii...

Victor92 wrote:
As vrea pe aceasta cale sa-l fac un mare NESIMTIT pe soferul de la turul 2 al linie N109 din aceasta noapte.
Dupa meci, s-au strans cam 10 calatori cu abonamente/bilete in statia "Piata Humuzachi" (care nici placuta nu mai are :!: ) si la ora 00:00 a trecut 4954 fulger pe langa noi (si gol :!:  :!: ) fara a opri in statie. Am mers pe jos pana la Unirii si i-am comunicat dispecerelui din aceasta noapte (un domn mai batran cu ochelari care si iarna la -20 de grade isi facea treaba). Mi-a spus ca va transmite mesajul meu mai departe. Oricum nu se va rezolva nimic, dar chiar in halul asta de nesimtiti sunt unii ?! In concluzie. Aveti grija cu literele de noapte si cu soferii...

De ce nu luam in calcul si faptul ca poate avea vreo defectiune si se ducea fulger la garaj sa schimbe masina si sa iasa iar la traseu  :?:  :evil:  :roll:
Am si explicat la mentenanta ca aceasta masina a avut si probabil inca are probleme tehnice. :roll:
P.S. Aseara era in N104 si facea statii. :ugeek:

Re: Transport public de noapte RATB Victor92

Am uitat sa precizez un amanunt care vad ca este esential pentru unii: autobuzul isi facea prima cursa spre Piata Unirii .

4848 pe linia N111 la statia '' Bd.1 Decembrie 1918 ''
4848-N111,10.05.2013..jpg (62.87 KB; downloaded 3798 times)

Victor92 wrote:
Am uitat sa precizez un amanunt care vad ca este esential pentru unii: autobuzul isi facea prima cursa spre Piata Unirii .

Si daca patise ceva pe acea semicursa la Hala Traian aaaa :?:

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 55

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433303 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”