Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534871 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia chevic

Revin cu probleme din acelasi filmulet care il gasiti aici :

http://www.youtube.com/watch?v=Qcoz9L8K ... r_embedded

La iesire din tunel strazile sunt trasate ca si cum se vor face demolari masive inclusiv a unui bloc nou :

Imaginea mai clara :

Inclin sa cred ca e o gresala, desi la giratoriu ce e desenat cu albastru corespunde bordurii pozate in locatie.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Victor92

Baietii cu zmoala trageau tare si in aceasta seara la Piata Virgiliu. Am intrat in vorba cu ei si au spus ca vor munci in aceasta noapte, iar de la 1 Mai "cei de sus" vor ca linia 35 sa fie prelungita pana la Vasile Parvan. Ideea este ca reteaua de tramvaie nu a fost montata, desi montarea acesteia cred ca ar dura cateva ore. Pe langa aceasta, semafoarele din zona nu au fost montate. Sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa ...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

Survola, multam de poze! Din cauza distantei mari de unde s-au captat imaginile nu imi dau seama cat a inaintat santierul dar e clar ca se misca!
Multumiri si mai asteptam!  :D

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Druida

1 Mai de anul asta adica?!?  8-) Sigur?

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

Nici eu nu cred ca maine o sa circule tramvaie prin zona, nu sunt semafoare, nu e gata reteaua de contact, banuiesc ca se vor face si niste probe, asa ca nu cred.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Tavi

Ce probe? Ce retea? Voi de tramvai cu cai nu ati auzit?  :lol:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Robert24

Helloooo!!!
Traim in epoca wireless!  :twisted:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

Oficial de maine circula 35 in zona, totusi cred ca o sa mai intarzie cateva zile cu alimentarea zonei. Deci intai vopsim ouale si dupa aia 35ul pe statii.  :lol:

Utilizator anonim wrote:
Oficial de maine circula 35 in zona, totusi cred ca o sa mai intarzie cateva zile cu alimentarea zonei. Deci intai vopsim ouale si dupa aia 35ul pe statii.  :lol:

Pai, nu au cum sa-l bage pentru ca nici la ora aceasta reteaua nu a fost montata  :!: . Aceasta sta pe stalpi prinsa si pregatita sa fie pusa. Oare ce asteapta domnii? Sa vina Herr Doktor ! ? :twisted:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

Nu cred ca au legatura cu substatia electrica.

Utilizator anonim wrote:
Nu cred ca au legatura cu substatia electrica.

Atunci de ce dureaza asa de mult? De au tras tare oamenii sa puna zmoala langa sine in ultimele 2 nopti desi 1 Mai ar fi trebuit sa fie termenul de punere in functiune a liniei de tramvai? E pacat pentru ca darea in folosinta necesita doar cateva ore/zile, dar se pare ca modelul liniei 5, parcarii Basarab si a trotuarului Basarab se extinde in tot orasul.

Nici o schimbare (adica urma de fire de tramvai) nici joi la ora 20:00.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia georgica2704

Stai sa treaca Pastele ca sa aiba spor la munca. Probabil in week-end viitor o sa ne plimbam cu tramvaiul pe la Vasile Parvan .  ;)

Si totusi sambata la pranz, uitandu-ma mai bine, parca am zarit un fir (nu ma uitam eu cum trebuie, pare-se :D), iar azi se pava (!) de zor statia Parvan!

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”