MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 519511 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 127

📖 Pagination options

• budrom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei budrom

andrei11 wrote:
Budrom, esti de rea credinta, asta se vede de la distanta.
Accesul la 41 este si se vede clar in schita postata de mine.
E  CLAR  ?

Esti mofluz...
Intrebarea cu acest insultator ”CLAR”, trebuie pusa cand te privesti in oglinda... sorry pt tine,
dar ai spus bine: esti la ani distanta, doar asa vezi numai rea credinta peste tot.
Citeste, reciteste, mesajul meu, poate in final vei intelege...
Un mic ajutor iti dau, strict orientativ, eu vorbesc numai despre poza mea, unde nu vezi vreun acces la 41, caci NU ACELE ACCESURI sunt PROBLEMA..., ci cele 4 de la colturile intersectiei...

Felicitari domnilor francezu72 si icee, ma bucur ca mai exista forumisti care nu vad deloc utila, posibilitatea ca accesurile in pasajul pietonal de la Moghioros, sa fie guri de metrou veritabile... situate la zeci de metri distanta de actualele treceri de pietoni.
Din punctul meu de vedere, este o MARE prostie proiectul cu aceste accesuri (4), dar nimic nu ma mira in Romania...si cand vad ardoarea cu care se insista in prostia asta, sustinuta si afisata pe aici...
:lol:

• budrom
  • Posted:
  •  

andrei11 wrote:
Budrom, ma dai pe spate.
De unde esti tu pozitionat si pana la intrarea in pasaj sunt 20 respectiv 25 metri, adica taman cat un vagon de metrou / de cale ferata.
Daca nenea politistul o sa-ti dea amenda de fiecare data cand traversezi pe deasupra o sa te inveti sa parcurgi 40 respectiv 50 metri in plus.

Te-ai mai ridicat sau tot cazut pe spate esti, cu covrigul in bot?
Caci ia priveste matalutza, ce ne spune noua google... hopa...inginereste sunt 150 metri... Deci, dezinformezi cu tarie forumul...

Si cand cobor din 105, in statia punctata cu A in imagine, spre a merge la Mega Image-ul din Piata, SIGUR voi ocoli pe la punctul B, ca asa a gandit unul ca tine.
Drumul Taberei către Strada Brasov - Hărţi Google.jpg (134.16 KB; downloaded 3450 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei andrei11

Uite ce ai scris mataluta 3 randuri mai sus :
Daca vedeti in poza/schita mea vreo iesire varianta metrorex pt 41, comentati asa ceva, altfel nu.
Asa ca intrebarea se refera la tramvaiul 41 si nu la altceva.
Cat priveste 105, mutam statia chiar in intersectiein alveola, cine te opreste ?
Ia vezi matale, calculeaza daca mai sunt 150 metri din statie pana-n  pasaj.  :mrgreen:
4-29-2013 2-31-52 PM.jpg (47.29 KB; downloaded 3392 times)

• budrom
  • Posted:
  •  

Cred ca si daca citesti de 1000 de ori fraza aceea, tot n-o pricepi, asa ca las-o balta...
Nu-ti mai raspund, ca-mi pierd timpul de pomana.

Si daca vrei sa muti tablita cu statia Ratb Piata Drumul Taberei pe stalpul semaforului din intersectie, esti de toata isprava...
Este foarte european ca statiile mijloacelor de transport in comun sa fie asezate inainte de semafoare... sau imediat dupa intersectii... In acest fel, traficul capata fluiditate si sunt evitate posibilele accidente...
Pe str Brasov, statia Tricodava este doar cu cateva sute de metri mai in spate de alveola asta a ta... o desfiintam si pe aia si-o mutam pe asta cu piata, cam pe la biserica aceea noua? Sau, de ce nu, sa facem gura pasajului la biserica, din inaltimi planezi direct in subteran...
:lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei icee

Care e adancimea de radier a pasajului de sub intersectie ?

Numai #subway poate sa stie dintre noi, dar se invarte undeva intre 3 - 4 metri. La ce te gandesti ? Sau a fost o intrebare de sine statatoare ? Nu are sens sa fie mai adanc.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei aztec

Pt Mega Image coborand din 105 se poate traversa si pe acolo, asa cum o fac 50% din cei ce au nevoie la piata, cu toate ca trecerea e la 20 m mai in fata. Si vre-o 50 in spate.
O intrebare....cat de lat este trotuarul spre statie si cat este cel spre biserica?  
Se ofera cineva sa pozeze mai in detaliu planul pus pe santier(ca fiind cel mai aproape de realitate) in lipsa altuia, pt a avea ce discuta si suprapune in google earth?

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei icee

Adancimea de radier influenteaza forma si numarul de trepte ale accesurilor ...

PS: langa Tip Top, foarte aproape de coltul trotuarului sunt pozate tevile de termoficare. Astfel incat acolo e necesar ca iesirea din pasaj sa fie mai departata de fluxul pietonal si de intersectie.

Sunt absolut convins ca iesirea la suprafata a pasajului pietonal tine seama de nistre realitati din teren care noua ne scapa. Numai budrom ar vrea sa coboare de la el din pat direct pe peron daca se poate. Nu ma pricep la faza asta asa incat nu-mi dau cu parerea, prefer sa citesc comentariile celor de specialitate.
Adancimea de radier influenteaza forma si numarul de trepte ale accesurilor ...
Crede-ma pe cuvant ca nu am inteles ce ai vrut sa spui...
Forma treptelor da, o influenteaza, dar ce ai vrut sa spui cu numarul lor ? Evident ca un radier mai adanc necesita mai multe trepte. Altceva ai vrut sa spui ?
Un exemplu de forma treptelor este cea de la Pasajul Universitatii unde iesirile au forme diferite functie de realitatea din teren.
Sau la Republica daca ne referim la metrou.

• budrom
  • Posted:
  •  

Da, ne ofera cineva planul pasajului?
Caci evident ca exista particularitati. Dar sa faci accesele cu aspect de guri de M la 50 m de coltul intersectiei si cu panta scarilor, este altceva.
Reteaua Radet de la TipTop este casetata, se poate trece pe sub ea, iar capatul de jos al scarii de acces de acolo,
sa fie situat exact la limita casetei de deasupra, pt a permite interventiile Radet la tevi.
:D

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Lixandru Dragos-Liviu

La această staţie, de ce nu încep lucrările la pereţii mulaţi şi la barete pentru a câştiga timp. Sunt destul de avansate lucrările la celelalte staţii învecinate, iar aceasta are doar o mică anexă executată, pe partea cu blocurile. Sunt preocupaţi de devierea lui 41 :?:  Eu zic altfel: să se apuce de structura de rezistenţă a staţiei, iar apoi să aibă loc lucrările de executare a acelui pasaj amplasat sub intersecţie şi implicit devierea tramvaiului.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Utilizator anonim

Si aici pentru continuarea lucrarilor trebuie deviat tot traficul pe partea unde este acum santierul. PM cam 45% la aceasta statie.

La aceasta statie se mai lucreaza sau nu ?
Vad ca este singura statie fara informatii.
Bine, mai sunt doua, Dr Taberei, alias Raul Doamnei siEroilor. Plus PPS - ul ( PLS - ul ) de laOpera. Dar  acestea sunt la coada, mai pot sa astepte cateva luni ( bune ) inceperea lucrarilor.

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433192 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”