Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont
773 posts, 253819 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont
subway guru
Asa ne place noua sa punem cardul inaintea boilor, sa vorbim de Parc Dr. Taberei in ziare, in loc de Orizont!
Drumul critic pentru 'cartite' e:
1. Academia Militara-Orizont
2. Orizont-Favorit
3. Favorit-DT34
4. DT34-Parc
5. etc...
Restul sunt...bla-bla-bla...hai sa discutam discutii!
Asa ne place noua sa punem cardul inaintea boilor, sa vorbim de Parc Dr. Taberei in ziare, in loc de Orizont!
Drumul critic pentru 'cartite' e:
1. Academia Militara-Orizont
2. Orizont-Favorit
3. Favorit-DT34
4. DT34-Parc
5. etc...
Restul sunt...bla-bla-bla...hai sa discutam discutii!
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Cred ca mai mult e vorba ca ar ramane izolat Depoul Bujoreni nu doar linile 69,90 si 93.
Utilizator anonim wrote:
Mi se pare culmea, se inchide linia 41 care e full la orice ora si principalul mijloc de transport in zona lui iar aici unde sunt niste troleibuze care cara 10 pensionari nu se gaseste solutia...
Cred ca mai mult e vorba ca ar ramane izolat Depoul Bujoreni nu doar linile 69,90 si 93.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Aici se vor desfiinta doua benzi de circulatie spre blocuri si se va infiinta o Banda de circulatie spre unitatile militare.
Aici se vor desfiinta doua benzi de circulatie spre blocuri si se va infiinta o Banda de circulatie spre unitatile militare.
- subway guru
-
Posted:
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Se lucreaza si astazi pe acest santier pentru realizarea viitoarei devieri de trafic !
Se lucreaza si astazi pe acest santier pentru realizarea viitoarei devieri de trafic !
- budrom
-
Posted:
-
budrom
A inceput umplerea spatiului creat, pt realizarea acelei benzi spre centru?
Victor92 wrote:
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Da.
budrom wrote:Victor92 wrote:
Da.
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Din ce am vazut de la fata locului, cred ca vor incapea 2 benzi de circulatie mai inguste ce-i drept, pe viitoarea deviere. Speram sa se realizeze cat mai repede.
Din ce am vazut de la fata locului, cred ca vor incapea 2 benzi de circulatie mai inguste ce-i drept, pe viitoarea deviere. Speram sa se realizeze cat mai repede.
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Pe acolo vor trece autobuze, etc, este 1 singura banda.
Cum arata astazi, este umplut tot spatiul viitoarei benzi si se asteapta betonarea/asfaltarea?
Pe acolo vor trece autobuze, etc, este 1 singura banda.
Cum arata astazi, este umplut tot spatiul viitoarei benzi si se asteapta betonarea/asfaltarea?
- URANUS
-
Posted:
-
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Astazi s-a mai facut ceva la statie cu cod rosu, ca urgenta?
Astazi s-a mai facut ceva la statie cu cod rosu, ca urgenta?
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Tnx icee, dar eu ma refeream strict la ziua de azi, 02.05.2013, anume ce s-a mai realizat azi, acolo.
Caci pe FB vedem poze REALIZATE in data de 30.04.2013 si afisate aici tot atunci, de MA.
Tnx icee, dar eu ma refeream strict la ziua de azi, 02.05.2013, anume ce s-a mai realizat azi, acolo.
Caci pe FB vedem poze REALIZATE in data de 30.04.2013 si afisate aici tot atunci, de MA.
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Si eu doresc stergerea contului meu, daca tot nu mi se da voie sa postez aici nimic, sa ma apar...
viewtopic.php?f=234&p=124235#p124235
Cine vrea 23 de poze de acum 1 ora cu V.I. si galeria pana la Romancierilor, pm rapid.
Nu degeaba intrebam, daca s-a adus fierul la Favorit, pt urmatorul tronson, caci AZI nici muncitorii, NICI FIERUL n-au existat pe santier, toata ziua...
Priviti la poze facute cu 4 zile in urma si afisate azi, pe FB! (pt V.I.)
Si eu doresc stergerea contului meu, daca tot nu mi se da voie sa postez aici nimic, sa ma apar...
viewtopic.php?f=234&p=124235#p124235
Cine vrea 23 de poze de acum 1 ora cu V.I. si galeria pana la Romancierilor, pm rapid.
Nu degeaba intrebam, daca s-a adus fierul la Favorit, pt urmatorul tronson, caci AZI nici muncitorii, NICI FIERUL n-au existat pe santier, toata ziua...
Priviti la poze facute cu 4 zile in urma si afisate azi, pe FB! (pt V.I.)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination