Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534941 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 137 138 139 140 141 142 143  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia andrei11

nou_pe_aici wrote:
... vrea sa il duca din Uranus in Tudor Vladimirescu, de acolo stiti cum ar vrea sa faca?

De acolo nu mai vrea sa faca nimic pentru ca acolo se opreste.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia DanCld

Nu chiar; au circulat acum ceva vreme niste propuneri de PUZ care contineau ceva de genul:

- reconfigurarea intersectiei Chirigiu cu pasaj pe directia Odoarei (Viilor) - Vladimirescu
- largirea strazii Vistierilor pana in Nasaud (ignorand prezenta blocului de 8 etaje care o sectioneaza in prezent)
- prelungirea actualei strazi Progresului (Trafic Greu) pe traseul caii ferate istorice pana la sos. Giurgiului

Reconfigurarea intersectiei Chirigiu este o chestiune deja dureroasa atat din cauza conflictelor de trafic cat si pentru a "igieniza" un pic zona. De asemenea ar trebui eliminat acel macaz din intersectie, ca poate se intampla vreo "minune" si intra vreun tramvai pe "derivatie" si ajunge direct pe asfalt  :|

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Mircea G

nou_pe_aici wrote:
..........Am inteles ca vrea sa faca tunel pe sub Palatul Parlamentului si de acolo sa largeasca Uranus.
Asa cum vad eu Uranus se loveste de piata de flori, inteleg ca vrea sa il duca din uranus in Tudor Vladimirescu, de acolo stiti cum ar vrea sa faca?
Merge pe viitor? si daca da pana unde apoi?
............

Bulevardul se opreste la Chirigiu si continuarea lui ca artera majora se face pe directia Viilor .
Prin reconfigurarea intersectiei ,  strada Vistierilor se va bloca catre intersectia Chirigiu .
Nenorocirea este ca modernizarea intersectiei Chirigiu , daca se face si pasaj , va duce la terminarea definitiva a traficului pe directia Nasaud- George Cosbuc , adica omoara o zona intreaga care probabil va invata sa leviteze ....

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia bekxy

Relax, câtă vreme e gargaragiul ăsta primar, n-o să se întâmple nimic.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia nou_pe_aici

Mircea G wrote:
Bulevardul se opreste la Chirigiu si continuarea lui ca artera majora se face pe directia Viilor ..

Asta ar insemna ca omoara cu totul traficul pe Chirigiu, chiar si acum se circula cu greu.

Stiu ca e greu si cu actualul primar insa am fost obinuiti cu foarte putin, aproape deloc, nu-mi permit insa in aceste conditii sa-l contrazic pe acesta care cu chiu cu vai a facut 2 strapungeri si a terminat un pod.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

nou_pe_aici wrote:
Mircea G wrote:
Bulevardul se opreste la Chirigiu si continuarea lui ca artera majora se face pe directia Viilor ..
Asta ar insemna ca omoara cu totul traficul pe Chirigiu, chiar si acum se circula cu greu........
In varianta SF , pardon PUZ , avem pasaj pe directia T. Vladimirescu - Viilor , deci se mai usureaza traficul . Tocmai acest pasaj va bloca strada Nasaud si se va intrerupe legatura Nasaud - Cosbuc ...  In spiritul romanesc , este normal asa . facem un lucru si distrugem alte doua ...tipic .
Pina atunci , sa vad eu tunel prin curtea Casei ..... :lol:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

mihai_atanasiu wrote:
NightWolf,

poate ne zici si noua care e treaba cu acel canal colector; date tehnice si evident "problema"; in afara de faptul ca e foarte vechi altceva nu prea se stie;

Date tehnice f multe nu stiu. Stiu doar ca tine toata zona de case din perimetrul Occidentului -- Buzesti -- Berzei -- Matache. Ape pluviale si menajere. Si stiu ca e colmatat si trebuie refacut in totalitate altfel la ploi torentiale se inunda toata zona cum de altfel s-a intamplat anu` trecut ..

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

Da da, tunel suspendat, hobanat chiar, parol.
Chiar Nightwolf, avem pe undeva prin capitala vreo canalizare care sa contina doar ape pluviale sau doar ape menajere?

• Mircea G
  • Posted:
  •  

despre acest colector este vorba ....
Canalizari zona bulevard Uranus.jpg (181.15 KB; downloaded 3328 times)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

shoppy wrote:
Da da, tunel suspendat, hobanat chiar, parol.
Chiar Nightwolf, avem pe undeva prin capitala vreo canalizare care sa contina doar ape pluviale sau doar ape menajere?

Mi se pare ca Splaiul are caseta separata doar pt ape pluviale si Sos. Virtutii ... in rest nu stiu. Stiu ca am vazut o informare odata de la Apa Nova care ne anunta ca se apuca de sapat la celebra caseta de colectare a apelor pluviale din zona Sahara si a unei casete din zona Selari/Blanari pt ape menajere ... in rest nu stiu. SI sincer, cred ca nici ApaNova nu stie :)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

Pai asta ziceam si eu, ca la noi toate colectoarele sunt si de pluviale si de menajere, Marian o tot tinea ca e doar de pluviale.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Costin

Discutiile ce tin de siguranta rutiera s'au mutat... fix acolo. 8-)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia rosetti61

Cat s-au gandit pana au elaborat acea opera pe post de refugiu de la Berzei?
E al nustiucatelea model pus prin statii (sa tot fie vreo 6, unele pe toata linia, altele punctiform, dar nici un model unitar pentru toata reteaua, parca e zoo).

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia ByOnu

O hidosenie, e un compromis... Preferam modelul ales pe Aerogarii. :roll:

Go to page:  1  ... 137 138 139 140 141 142 143  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”