Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535076 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 136 137 138 139 140 141 142  ... 194

📖 Pagination options
Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

URANUS wrote:
http://www.b365.ro/ce-spune-uniunea-arhi ... 743.html

Ce tare e asta!  :D
Uniunea Arhitectilor vorbeste in comunicat de demontare iar in titlul articolului se spune ca Uniunea ar vorbi de demolare  :lol:
Ce ti-e si cu limbistii astia ... pardon ... lingvistii astia :)
Si ce bine se mai vinde scandalul pe malurile Dambovitei  :twisted:

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus ioan

Acei indivizi care se numesc arhitecti ar trebui sa se uite la cladirea unde isi au sediul.O bataie de joc la adresa patrimoniului ! Si apoi au dreptul sa vorbeasca !

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus shoppy

Ce discursuri sforaitoare tin si aia, parca ar fi scrise de oprescu, decat mult si fara rost mai bine putin da prost.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia PinkyHog

Hai ca e simpatic foc Herr Doktor.

Sorin Oprescu a mai precizat, referitor la Hala Matache, că reconstrucţia acesteia "cu elementele originale, la 50 de metri mai încolo", va fi finalizată mai târziu, din cauza fondurilor insuficiente. "Hala nu va fi terminată odată cu bulevardul. Nu am atâţia bani să mă scald în ei. Eu vreau, undeva spre septembrie, să închei lucrările la bulevard .

http://www.b365.ro/oprescu-despre-bd-be ... 88828.html

Odata data jos, ADIO Hala Matache!  :lol:  :twisted:  :mrgreen:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Adrian Rosca

Poze cu hala jos cand vedem?

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia survola

Incerc eu maine  :D

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

Inca nu au demontat zidul din jurul ei. Azi s-a lucrat sustinut in zona viitorului giratoriu de la vulcanescu

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Victor92

Adrian Rosca wrote:
Poze cu hala jos cand vedem?

Astazi hala nu se mai afla, iar spatiul din jurul fostei hale era inca imprejmuit de acel gard.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Adrian Rosca

Victor92 wrote:
Astazi hala nu se mai afla, iar spatiul din jurul fostei hale era inca imprejmuit de acel gard.

Ura! Acum mai e de demolat doar casa aia dintre calea Grivitei si Matache despre care am auzit ca ar fi fost lupanar.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia survola

Mai au de demolat gardul acum...  :D

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

Nu-mi vine sa cred! Azi la ora 20 se lucra in zona fostei hale, se excava pentru realizarea noului canal colector

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

Asa se lucra si inainte cand erau bani ... pana tarziu in noapte ... Euroconstruct munceste acolo unde e platita in 3 schimburi inclusiv sambata-duminica. Plus de asta, canalul colector de sub fosta hala trebuie URGENT refacut pentru ca altfel e nasol rau...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia mihai_atanasiu

NightWolf,

poate ne zici si noua care e treaba cu acel canal colector; date tehnice si evident "problema"; in afara de faptul ca e foarte vechi altceva nu prea se stie;

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia nou_pe_aici

salutare,

Ma uit si eu cu mirare la acest bulevard si incerc sa inteleg pe unde vrea sa-l scoata Oprescu.

Am inteles ca vrea sa faca tunel pe sub Palatul Parlamentului si de acolo sa largeasca Uranus.

Asa cum vad eu Uranus se loveste de piata de flori, inteleg ca vrea sa il duca din uranus in Tudor Vladimirescu, de acolo stiti cum ar vrea sa faca?
Merge pe viitor? si daca da pana unde apoi?

Aveti idee cand ar vrea primarul Oprescu sa termine acest bulevard de la un capat la altul?

Multumesc.

Go to page:  1  ... 136 137 138 139 140 141 142  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”