Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1720383 views
📖 Pagination options
- budrom
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
budrom
@ByOnu
poti adauga in semnatura:
strapungerea Timisoara, largirea Prel.Ghencea, pasaj Moghiros.
@ByOnu
poti adauga in semnatura:
strapungerea Timisoara, largirea Prel.Ghencea, pasaj Moghiros.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Cat de stupid. Cand ma gandesc la taxa de poluare ma gandesc la plantat braduti, la epurarea apelor si la alte treburi de acest gen. Nu am decat un singur cuvant pentru actualul guvern. C O M U N I S T. Bani cu destinatie prestabilita clara care se duc in directii paralalele. Niste masuri care nu au nici un fel legatura cu logica. Alt aspect. Taxa de poluare se plateste la nivel national si din ea se face metrou in Bucuresti. Logica elementara regaseste metroul in granitele administrative ale Bucurestiului. De aia se tot casnesc rand pe rand fiecare sa il paseze primariei. Pe fond este un mijloc de transport local. Dar vom trai si vom vedea.
Cat de stupid. Cand ma gandesc la taxa de poluare ma gandesc la plantat braduti, la epurarea apelor si la alte treburi de acest gen. Nu am decat un singur cuvant pentru actualul guvern. C O M U N I S T. Bani cu destinatie prestabilita clara care se duc in directii paralalele. Niste masuri care nu au nici un fel legatura cu logica. Alt aspect. Taxa de poluare se plateste la nivel national si din ea se face metrou in Bucuresti. Logica elementara regaseste metroul in granitele administrative ale Bucurestiului. De aia se tot casnesc rand pe rand fiecare sa il paseze primariei. Pe fond este un mijloc de transport local. Dar vom trai si vom vedea.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu am inteles ca e vorba de certificate verzi...nu ma intrebati ce si cum, ca nu le am pe astea...
Eu am inteles ca e vorba de certificate verzi...nu ma intrebati ce si cum, ca nu le am pe astea...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Draga prietene, esti nedrept...
Astazi, pentru prima data un 'oficial' (ministrul transporturilor) a recunoscut public ca 'se bate pasul pe loc' pe santierele metroului...e putin lucru???
uite aici un articol destul de corect:
http://www.b365.ro/relu-fenechiu-salvam ... 88436.html
Doar ca directorul Metrorex incurca trimestrul cu semestrul...
Si inca un lucru...nu incerca sa pui in carca constructorilor...ceea ce e treaba societatii civile...adica a voastra si a ONG-urilor...
Cu sincera prietenie 'for ever'...al vostru 'guru'!
ByOnu wrote:
Un gunoi, daca astia sunt oamenii lui Ponta, mai bine NU! Cum adica, pentru ca fura si altii Nastasel sa nu fie tras la raspundere.
INCA ni se spune ca se lucreaza. Si constructorii astia-s niste lingai.
Sunt dezamagit de toti, de la ministii, la director, ...pana la breasla lui Guru.
Astazi, pentru prima data un 'oficial' (ministrul transporturilor) a recunoscut public ca 'se bate pasul pe loc' pe santierele metroului...e putin lucru???
uite aici un articol destul de corect:
http://www.b365.ro/relu-fenechiu-salvam ... 88436.html
Doar ca directorul Metrorex incurca trimestrul cu semestrul...
Si inca un lucru...nu incerca sa pui in carca constructorilor...ceea ce e treaba societatii civile...adica a voastra si a ONG-urilor...
Cu sincera prietenie 'for ever'...al vostru 'guru'!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Guru nu-i asa. Stim foarte bine ca pasul pe loc se bate din 1 Ianuarie.
Faptul ca asta se recunoaste in 19 Martie ( si nu in 1 Ianuarie ) este tarziu.Foarte tarziu.
In acest caz de acord total cu ByOnu sibudrom.
Vizita trebuia inceputa la Eroilor 2 ca si acea statie e tot de pe M 5.
subway guru wrote:
Guru nu-i asa. Stim foarte bine ca pasul pe loc se bate din 1 Ianuarie.
Faptul ca asta se recunoaste in 19 Martie ( si nu in 1 Ianuarie ) este tarziu.Foarte tarziu.
In acest caz de acord total cu ByOnu sibudrom.
Vizita trebuia inceputa la Eroilor 2 ca si acea statie e tot de pe M 5.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pentru ca menirea mea este sa aduc poze cu evolutia lucrarilor, iar acum nu exista vreo evolutie. Situatia este la fel ca in pozele puse prin ianuarie si inceputul lui februarie. De la Valea Ialomitei o sa aduc niste poze curand !
budrom wrote:
De ce nu putem avea poze aici, pe forum, de la admin, cu ...statiile in stadiul de AZI, pazite de caInii comunitari si cei 2 paznici OBISNUITI?
Pentru ca menirea mea este sa aduc poze cu evolutia lucrarilor, iar acum nu exista vreo evolutie. Situatia este la fel ca in pozele puse prin ianuarie si inceputul lui februarie. De la Valea Ialomitei o sa aduc niste poze curand !
-
- icee
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Punem pariu ca domnul consultant ONG-ist Trifu a fost deja zburat de pe proiect, mai ales ca lucra pentru constructor? Pentru a rezolva o astfel de treaba nu este nevoie nici macar de "o privire de ministru" ci de un simplu telefon.
budrom wrote:
Apropos de constructorii M5...
L-au dovedit si pe consultantul guraliv, a tacut subit, dupa intempestiva vizita de lucru a tovarasului secretar general de la infrastructura: fene srl?
Punem pariu ca domnul consultant ONG-ist Trifu a fost deja zburat de pe proiect, mai ales ca lucra pentru constructor? Pentru a rezolva o astfel de treaba nu este nevoie nici macar de "o privire de ministru" ci de un simplu telefon.
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Asta este asa din visele SF ale domnului copiator. Auzi la el, la sfarsitul lui mai incepe "forarea intre statii".
Asta este asa din visele SF ale domnului copiator. Auzi la el, la sfarsitul lui mai incepe "forarea intre statii".
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Da, continuarea lipsita de succes a romanului "Visează androizii oi electrice?" de Philip K. Dick este "Viseaza copiatorul metrou in Drumul Taberei?"
Slasher1985 wrote:
Da, continuarea lipsita de succes a romanului "Visează androizii oi electrice?" de Philip K. Dick este "Viseaza copiatorul metrou in Drumul Taberei?"
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Am pus deja pozele in topicul corespunzator.
budrom wrote:
VALEA IALOMITEI - SE LUCREAZA. Am vazut chiar cife turnanad beton la pm-ul care incepe de la statia Romancierilor si basculante iesind incarcate cu pamant de la viitorul depou/statie sau galerie Poate ne ajuta MA cu poze de aici, s-a mai turnat vreo bucata din planseu?
Am pus deja pozele in topicul corespunzator.
- b69crx
-
Posted:
-
b69crx
De ce aia a ma-sii zice Ponta ca metroul din DT costa mai mult decat autostrada de la Comarnic la BV cand nu e asa?
Parca costurile 'la rosu' erau de 210 mil euro pt lot ASTALDI si vreo 70 mil euro pt MAX BOGL.
Poate o fi visat Daciana vreo firma care sa faca Comarnic-BV cu 300 mil. euro....
De ce aia a ma-sii zice Ponta ca metroul din DT costa mai mult decat autostrada de la Comarnic la BV cand nu e asa?
Parca costurile 'la rosu' erau de 210 mil euro pt lot ASTALDI si vreo 70 mil euro pt MAX BOGL.
Poate o fi visat Daciana vreo firma care sa faca Comarnic-BV cu 300 mil. euro....
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Don't bother.
b69crx wrote:
Don't bother.
-
- icee
-
Posted:
-
icee
asta e si singurul motiv pt care se mai lucreaza la valea ialomitei ... punerea in siguranta a solului care tine blocurilor.
nu stiu daca ati vazut ce taluz este acolo
„Când s-a săpat, muncitorii au dat de nişte pungi de apă. În cazul în care debitul nu e controlat şi apa nu este pompată, se infiltrează în fundaţiile clădirilor şi se surpă. Asta se poate întâmpla la Valea Ialomiţei", a explicat Udrişte. Oamenii spun că pământul a luat-o deja la vale şi că a fost nevoie să fie turnată o placă de beton, petru care blocul lor să fie în siguranţă.
asta e si singurul motiv pt care se mai lucreaza la valea ialomitei ... punerea in siguranta a solului care tine blocurilor.
nu stiu daca ati vazut ce taluz este acolo
📖 Pagination options