MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723200 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 132 133 134 135 136 137 138  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

aztec wrote:
Victor Ponta: Alea sunt başca. Eu vorbesc doar pentru consultanţă, 600 de milioane de lei în ultimii patru ani. O să vă dau nota de la Corpul de Control şi, când mai vin să protesteze diverşi oameni, întrebaţi-i dacă nu cumva sunt acţionari la firma asta care face consultanţă. Deci, ajunge! Asta este ideea. Au trăit bine pe bani de la guvern. O să facem metroul, dar facem metroul, nu îi îmbogăţim pe mulţi alţii care nu fac metroul, dar apar prin presă să ne spună cum trebuie să facem metroul. Este un mesaj pe care vreau să îl dau pentru multe alte afaceri de acest gen. Vă rog pe toţi miniştrii, când aveţi indicii că acelaşi sistem se practică şi în altă parte să ne spuneţi. Verificăm, facem sesizări. Sigur, la Parchet o să dureze foarte mult, dar măsuri administrative le puteţi lua imediat. Şi, ca să înţelegeţi de ce nu le place noul director, pentru că a găsit lucrurile astea. La banii ăştia cred că nu le place de noul director, că dacă nu mai este de acord cu studii şi cu consultanţă de 150 de milioane de euro, cu care probabil se făceau vreo două staţii de metrou, nu, cu studiile şi cu consultanţa asta. Le mulţumesc celor de la presă şi, la final, vă anunţăm. Important este, domnul preşedinte Băeşu o să pună pe site la final proiectul de lege, pentru a fi în dezbatere publică.[/i]

Cata ranchiuna, nu pot sa cred!

Cred ca pe Ponta l-a suparat Dan Trifu, ca tot a aparut la televizor si l-a contrazis. Dar parca Trifu e de la Eco-Civica, nu de la Metroul si atunci Ponta sa fi gresit consultantul?

Re: Stiri despre proiect subway guru

Evident!

Re: Stiri despre proiect George

Si cam ce facem cu 100 milioane lei? La ce ne asteptam?

Re: Stiri despre proiect aztec

subway guru wrote:
Ponta scoate în sfârşit bani pentru metroul din Drumul Taberei
March 13, 2013
Scris de Adrian Bărbulescu
[i  Ponta a mai spus că săptămâna viitoare vor fi asigurate 100 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor (despre care luni spunea că nu sunt oprite). Premierul a criticat guvernarea anterioară pentru costurile foarte ridicate ale lucrărilor. "În primul rând am aprecizat generozitatea Guvernului Boc, care a alocat 1,2 miliarde de euro. Ne costă metroul cât autostrada Comarnic-Braşov.  .[/i]

Sa nu am ambat daca nu m-a confuzat premieru' .
In primul rand a spus 100 milioane fara sa specifice moneda cum e in articol, se poate vedea pe siteul guvernului. Posibil sa fie si lei vechi adica 10.000 lei noi. Sau Yeni. Bine ar fi euro, dar nu cred.
Apoi baga perdeaua de fum cu contractul intre sc metroul sa si sc metrorex sa. El stie de ce, dar poate sa aibe ce da pe post Antena 3.
Apoi ma baga in ceata cu 1.2 miliarde euro contractul pt Drumul Taberei-Eroilor.. astia sunt lei sau euro?
cat costa de fapt V. Ialomitei-Romancierilor si Raul Doamnei-Eroilor adunate.. in lei sau eroo fara garniturile de metrou, doar constructia?

In HG de aprobare a indicatorilor tehnice-economici scrie foarte clar ca valorile pe componente ale devizului general sunt CONFIDENTIALE!...asa ca imi pare rau, dar nu ti-ai gasit in persoana mea...'tradatorul de Tzara'!
Intreaba si tu la Mosad, CIA ori KGB!!!  :lol:  :lol:  :lol:

@George:
Supravietuim fara sa sistam lucrarile pana la 'rectificativ'.

Re: Stiri despre proiect aztec

Intrebare Radio Erevan....
E adevarat ca scandalul consultantei deschis de ponta are parfum frantuzesc?

Ceaușescu trăiește! E printre noi! misterr

Mie mi-a plăcut asta:
Victor Ponta wrote:
Eu vorbesc doar pentru consultanţă, 600 de milioane de lei în ultimii patru ani. O să vă dau nota de la Corpul de Control şi, când mai vin să protesteze diverşi oameni, întrebaţi-i dacă nu cumva sunt acţionari la firma asta care face consultanţă. Deci, ajunge! Asta este ideea. Au trăit bine pe bani de la guvern. O să facem metroul, dar facem metroul, nu îi îmbogăţim pe mulţi alţii care nu fac metroul, dar apar prin presă să ne spună cum trebuie să facem metroul.
Deci nu mai avem nevoie de specialiști care să știe cum și unde trebuie făcut metroul, îl facem noi singuri, că știm mai bine.
Au trecut 25 de ani, și Ceaușescu încă trăiește!

Re: Stiri despre proiect andrei11

Misterr, ideea e ca suma e colosal de mare pentru o munca care este eminamente intelectuala. Deci la consum de materiale nu beton, fier, basculante, inchirieri cartite ci pixuri, foi de hartie, calculatoare ( mai nou ), etc, etc.

O ţaţa Leana deşteaptă andrei11

@misterr
De acord si cu tine, dar remarc urmatoarele fapte care nu le inteleg.
Foarte multe lucrari din astea, de prefezabilitate, de fezabilitate, de proiectare, cum le-o spune,  si cand e sa ne apucam de treaba STOP. Uite, aspectul asta nu-l inteleg, eu asa, ca sibeneficiar nu-mi fac un calcul din asta, elementar, cat ma costa proiectarea, realizarea ? Daca e rentabil proiectul sau nu, blablauri de genul, vorba ta, ca ţaţa Leana de pe sant, care daca-si cumpara o vaca isi face un calcul din asta elementar, daca are unde s-o "cazeze", daca are cu ce sa o hraneasca, daca merita sa faca branza in gospodarirea proprie, daca nu cumva e mai rentabil sa cumpere branza / laptele de la hipermarketul satesc.
Eu spun ca nu e bine sa radem / s-o desconsideram pe ţaţa Leana.
Ori eu ce vad la metrou : sute de milioane de euro pe studii de birou si cu asta basta.
Cand e sa se construiasca peste alti 50 ani trebuie alte studii de birou, alt mălai, alta distractie.
E ceva care nu se leaga in capul meu. In al ţaţei  Leana se leaga, si cu bani mai putini.
Sper ca ai inteles ideea.

Eu am inteles ideea ta, dar tu ai inteles ideea mea?...mai ales ca nu era vorba de Tata Leana...
Ai citit nota?

N-am apucat, ca ai postat in acelasi timp cu mine. O s-o citesccu atentie si o sa si raspund.

OK, am crezut ca-mi raspunsesesi mie...
Si inca o rugaminte...hai sa nu aruncam cu epitete, mai inainte sa analizam faptele...

De acord cu tine, am corectat textul.

Go to page:  1  ... 132 133 134 135 136 137 138  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”