MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723165 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 130 131 132 133 134 135 136  ... 613

📖 Pagination options
  • budrom
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect budrom

iulie 2016 sau 17?
:lol:
ADIO M5, CAT VA EXISTA PONTA2 !

Re: Stiri despre proiect andrei11

In privinta declaratiei, pe care am ascultat-o si eu, vă rog nu o luati  in seama. E dus cu capul domnul prim ministru. Sau s-a invatat sa te  minta in fata, cum fac multi oameni.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Serban

La stiri, pe Pro TV, tocmai a fost Ponta, care a zis ca se lucreaza in continuare la M5 si ca minte presa cand spune ca s-au oprit lucrarile :shock:. Cum sa minti asa?! Pe site nu gasesc inca stirea.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) andrei11

Calm, tovarasul Ponta e dus cu capul. Pe bune.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Utilizator anonim

Eu momentan cu poze nu o sa mai vin pana la reluarea lucrarilor, poate doar ocazional de la Valea Ialomitei.
Punctul de informare ramane activ momentan, cineva trebuie sa faca informare, dar oricum mai bine urmariti aici mersul sau statul lucrurilor.
USL = Uite Stopam Lucrarile !

Re: Stiri despre proiect George

Cel mai eficace ar fi ca insisi constructorii sau/si consultantul sa iasa cu informari de presa clare in care sa arate ca lucrarile au incetinit dramatic (ceea ce se vede cu ochiul liber, daca nu esti mare demnitar si dai prin cartier), si cam cati oameni au trimis acasa.
De asemenea, sa arate cam de cate chestii le mai ajung banii (la ce se lucreaza, bag seama ca aproximativ de nimic).

Nu cred ca persoanele mentionate - constructori, consultant - trebuie sa bage capul in nisip asteptand rectificarea bugetara, pe considerentul "capul plecat sabia nu-l taie". De vreme ce primul ministru a adus ca argument informarile de la constructori, numai acestia pot dezavua eficace aceste afirmatii.

Sigur, daca nu cumva, de fapt lucrarile sunt in toi iar noi, in ignoranta noastra, nu observam....

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) DocOctavius

George wrote:
Daca nu cumva, sigur, de fapt lucrarile sunt in toi iar noi, in ignoranta noastra, nu observam....

Momentan nu se vede însă dacă domnul Ponta ne asigură inseamnă că așa este. Muncitorii sunt pe șantiere, doar că din motive bugetare au angajat... furnici. Sunt cu sutele pe toate șantierele sapă din greu la stații.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) ioan

Conform ultimei declaratii a lui Ponta, se vor aloca bani pentru lucrari ! Sa speram ca asa va fi....

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Adrian Rosca

ioan wrote:
Conform ultimei declaratii a lui Ponta, se vor aloca bani pentru lucrari ! Sa speram ca asa va fi....

Sigur, in cel mai bun caz in a doua parte a anului. Pana atunci stam si ne uitam.

Re: Stiri despre proiect subway guru

Tu ce crezi???

E un banc cu barbatul care vine acasa si o gaseste pe nevasta in pat cu altul; se intreaba cui sa cred? ochilor mei sau nevestei care zice ca nu e nimic?

Cam asa si aici...eu cred ochilor mei, care imi spun ca in afara de Valea Ialomitei, pauza, nimic, lucrari sistate, muncitori disparuti... :cry:

Re: Stiri despre proiect icee

Pai e simplu:
- Unde sa gasec TBM ?
- La Academia Militara.
- Unde trebuiau sa fie acum?
- La Orizont.

Restul e mâncătorie .  ;)

Ar mai fi ceva...anul trecut au fost aproape de 2.000 oameni pe santierul M5.
Vorbisem anul trecut cu un taximetrist al carui frate lucra pe santier, iar perspectivele, in vara, erau urmatoarele: numarul de muncitori crestea cam pana pe la 3.000 oameni, lucru de inteles daca ne gandim cat e de lucrat la structura tuturor statiilor...

Se pare ca in februarie deja erau doar vreo 900, iar acum, ii putem numara aproape pe degete, sub 100...

Dar noi mintim poporul cu televizorul...

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) subway guru

Mai exista si fondul de rezerva la dispozitia Primului Ministru...utilizabil oricand...la caz de nevoie!

Go to page:  1  ... 130 131 132 133 134 135 136  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”