MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1208 posts, 381312 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 87

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Utilizator anonim

Se sapa in continuare spre Romancierilor, betonare nu stiu, daca sunt bani peste o luna cam asa urmatoarea etapa.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei realistul

In mare parte e mort totul din pacate. Cum se lucra inainte de Ponta si cum e acum si asta fara sa facem politica. Se vede pe teren la nivel de tara pe infrastructura totul e mort.

• budrom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei budrom

realistul wrote:
In mare parte e mort totul din pacate. Cum se lucra inainte de Ponta si cum e acum si asta fara sa facem politica. Se vede pe teren la nivel de tara pe infrastructura totul e mort.

Nu numai infrastructura e la pamant.
Si productia a murit.
Si comertul scade masiv.
Iar populatia a saracit.
Etc.

Cetatenii din Dr. Taberei daca nu vad la RTV, Realitatea sau Antena3:
stirea sistarii lucrarilor la statiile de sub geamul lor, ei nu vor afla niciodata...despre oprirea lucrarilor. :D

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei nero

Bani mai sunt pt luna martie maxim aprilie. Suma alocata pt Mag 5 Trons 2 este de ~19000 mii lei din care se scad platile pt nov. dec. ian, febr. Pt martie mai raman ~ 3000 mii lei. In sedinta din 5.03 s-a solicitat consultantului elaborarea si transmiterea notificarilor pt sistarea lucrarilor pana azi 8.03.(Inca nu a fost transmis nimic). Metrorex incearca sa redistribuie 10 mil lei de la T1 Astaldi la T2 Max Boegl pt punerea in siguranta a lucrarilor. La Valea Ialomitei sunt necesare niste lucrari suplimentare pt punerea a 3 blocuri in siguranta. Blocurile sunt in apropierea excavatiei si nu pot fi lasate pe termen lung neasigurate.
Urmeaza a se informa si Banca Europeana de Investitii asupra situatiei.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Gentoo

Din pacate ai dreptate in ceea ce spui .
Nu mai suntem instare sa luam decizii proprii , totul ni se dicteaza prin televizor (nu tuturor) .Televiziune , peste tot in lume ,este un intrument cu care se prostesc masele , cititi studii si articole in acest sens si veti vedea ca asa este  .Intr-o emisiune fiecare gest , cuvant , zambet .....chiar si hainele celor prezenti induc o stare celor care privesc .O stare pe care vor sa o induca , evident .Totul are un scop .
Si cum in afara de protv si digi ( poate mai sunt si altele ) nu cred ca exista vrreo televiziune in Romania al carei patron sau finantator mai din spate ,sa nu fie implicat politic , suntem marea majoritate orbiti si prostiti de interese .

Si ca exemplu , ieri , ca multi romani , m-am uitat la meci .Cati stiu dintre cei care s-au uitat , cui sa multumeasca pentru acest frumos stadion pe care il avem ?Foarte putini va garantez !

Oricum ...sper sa nu se adevereasca cele mai sumbre scenarii .Ca bastinas din dr.Taberei sper la o rectificare de buget cat mai repede .Daca nu , va promit ca o sa aveti in vara la Depoul Valea Ialomitei cel mai mare bazin de innot descoperit din Romania .Bormasina am , tevile de apa sunt acolo .....am si cativa prieteni care sa dea de 6 si sa tina lanterna ......

• budrom
  • Posted:
  •  

Si tu ai dreptate...
Noi, aceia care mai stim cate ceva din adevar, degeaba avem dreptate... M5 tot a murit.
Pt piscina V.I. trebuie dat doar un telefon la apanova, caci probabil nu e autorizata/platita deversarea in canalizarea apanova. :D

Vorbesti despre Arena Nationala? Ce atmosfera joi seara, a fost superb!
Eu stiu cine a construit stadionul. Si pe cel din Cluj-Napoca si Ploiesti, Piatra-Neamt, etc...
S-au construit intre 2010-2012, ca sa nu facem politica.
Normal ar fi sa nu mentionam cine dezvolta tara asta si cine nu, prin infrastructura nationala.
Dar a fost ca o cometa perioada 2010-2012, pt Romania. O cometa... ireala. Acum, am revenit la normalul de pana in 2010: zero investitii si multa gargara.
029_resize (1).JPG (240.58 KB; downloaded 3587 times)

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei emilacke

Metroul din Drumul Taberei serveste de principiu cetatenii sectorului 6. Acolo este primar dnul Rareș Șerban Mănescu, vicepreședinte al Partidului Național Liberal și președinte al organizației PNL Sector 6. Metrorex tine de Ministerul Transporturilor, iar acolo din intamplare este la conducere tot un liberal. Acum vine intrebarea: de ce dnul primar al sectorului 6 nu se implica in rezolvarea problemei? Are o fctie importanta in PNL, ar trebui sa aiba un cuvant de spus in luarea deciziilor privitoare la sectorul pe care il administreaza. Nu vad pe nicaieri vreo luare de pozitie, vreo declaratie de-a lui, nu e prezent de nicio culoare in viata acestui sector al Bucurestiului. De fapt, isi exercita functia de primar? Trece cat de curand un an de la investire si dansul inca nu si-a luat jobul in primire?

De sectorul 5 nu mai vorbesc. Se stie ce primar este acolo si nu mai am nicio pretentie.

Pe Fenehiu  l-am vazut la stiri la Pro azi dimineata cand spunea resemnat cu un zambet in coltul gurii( mai ca-i venea sa rada) ca asteapta de la Finante un raspuns si ca nu sunt bani. Bani au fost dar lumea sa bucurat cand a primit la pensie 20 de lei si la salariu 80 - 100 de lei ca bani dati cica de USL( de la masa de acasa) inapoi la salarii si acum bugetul e praf. Ca mita electorala.Apropos l-ati vazut pe MInistrul Bugetului ala de nu stii daca doarme sau e treaz( Voinea parca) Cand a fost Orban Ministrul Transporturilor ce sa facut in afara de gargara. Astia sunt antidezvoltare. Ce bine se lucra. Era prea bine si nu trebuia sa fie asa in opinia lor. Si acum pe bune: cand sa se mai ocupe de treaba cand Pontiacu cu ai lui sunt tot timpul la tv?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei 133 313

Sincer acum, cu atat imprumut de la BEI sa spuneam ca nu ne-au ajuns banii cota din buget pentru M5 din cauza salariilor... cadem in penibil. Salariile alea au fost mereu acolo, au fost prevazute an de an in buget, nu au aparut ca ciupercile dupa ploaie precum materialul de propaganda electorala. Nu ajung banii pentru ca trebuiesc achitate arieratele la milioanele si miliardele de postere, afise, pixuri, brichete, wallpapere din campania intregii harti politice. Asta este tristul adevar. A fost an electoral, s-au cheltuit din nou sume aberante. Cine a castigat, cine a pierdut... toti au de achitat.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Gentoo

In viata mea nu am fost la un miting sau la vre-o demostratie ( pasnica sau nu ) , nu am instigat niciodata pe cineva impotriva cuiva si nici nu simpatizez verun partid din Romania dar cred ca este necesar ceva radical din partea noastra .
Cum asa , din pix, au taiat ei finantarea proiectului si au blocat un sector mare ...la fel si noi , cei din zona ar trebui ,din tastatura , sa ne mobilizam si sa blocam cartierul definitiv intr-o zi , pentru 1 ora , pe la 9 dimineata  .Poate asa vom constientiza cu totii ca ceea ce se intampla este de neacceptat , ca nu suntem la cheremul  lor .Sa le reamintim ca ei sunt in slujba noastra si nu altfel , ca trebui sa faca ceea ce ne dorim noi si nu ceea ce vor ei .
Am prieteni posesori de auto ....cat sa blocam tot cartierul in zonele statiilor abandonate .Macar cu asta , vom atrage atentia televiziunilor ...alea care mai sunt obiective , si prin acest protest va vedea toata lumea , o tara intreaga ,ceea ce se intampla in Capitala si se vor gandi ca daca aici este asa .....ei la ce sa se astepte ....
Chiar suntem atat de lasi incat sa ne fie frica sa deschidem gura si sa spunem ca nu suntem de acord cu ei ???
Pentru Catedrala lu' peste prajit , inutila din punctul meu de vedere , da guvernul sute de milioane de euro pe an dar pentru a debloca un cartier nu sunt bani din punctul lor de vedere ...asa ceva este de neimaginat .

Este doar o propunere .Daca mai sunt si altii care gandesc asa .....ar trebui sa ne organizam .Daca nu ....asta este .

E tare bun si concludent postul lui budrom din 9 martie. De acord cu tine.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei francezu72

@Gento: aduna-ti prietenii si haide pe http://www.facebook.com/pages/Vrem-Metrou-in-Drumul-Taberei/490315554338868?fref=ts sa organizam un protest si sa atragem atentia :!:

• budrom
  • Posted:
  •  

Si aici, in 30 de zile s-a reusit aducerea fierului beton !!!
Inca 30 de zile se va lega urmatorea bucata din planseu...
mai exista bani pt betonarea ce va succede armarea?

Aici, la SINGURA STATIE UNDE SE MAI LUCREAZA DE LA SFARSITUL LUI FEBRUARIE 2013!

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei andrei11

In principiu daca se armeaza se si betoneaza.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433192 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”