MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 538048 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 136

📖 Pagination options
Tineretului misterr

A fost refăcut pavajul, cu marmură de 3 culori și 3 dimensiuni diferite (o cîrpeală, adică).

Fotografie0907.jpg (74.27 KB; downloaded 3307 times)

Fotografie0911.jpg (82.58 KB; downloaded 3307 times)

survola wrote:
După cum am văzut, zona unde ar fi fost scara e acum jumătate trepte, jumătate panta netedă. Deci poate fi o scara fixă mai ingustă, lângă una rulantă.
Scara de beton nu are încă treptele turnate. Pe jumătate din lățimea ei, fost pusă o scară provizorie cu trepte metalice, pentru șantier. Doar nu crezi că va rămîne așa! Cică am intrat în Europa, totuși...

După cum a spus și #Adrian Rosca:
Adrian Rosca wrote:
Poate fi dar cu costuri mari: scarii rulante ii trebuie in primul rand cuva si un reazem ceva mai zdravan la partea superioara, iar structura existenta a scarii fixe trebuie sparta pe jumatate pentru a se putea monta rulanta. Cred ca ar fi o solutie scumpa si cam fara cap.

Fotografie0914.jpg (93.04 KB; downloaded 3302 times)

Fotografie0916.jpg (104.47 KB; downloaded 3308 times)

Fotografie0918.jpg (89.6 KB; downloaded 3305 times)

Într-adevăr, pentru lift s-a renunțat la scara rulantă. A început deja montarea structurii:

Fotografie0923.jpg (111.78 KB; downloaded 3302 times)

Fotografie0922.jpg (88.66 KB; downloaded 3298 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou 133 313

Cu alte cuvinte liftul va inlocui cu succes scara rulanta... la traficul dinspre Marasesti.

Tineretului misterr

Lucrările în exterior s-au încheiat, continuă lucrările în interior:

Fotografie0941.jpg (90.46 KB; downloaded 3180 times)

Fotografie0943.jpg (111.94 KB; downloaded 3182 times)

Fotografie0945.jpg (97.76 KB; downloaded 3179 times)

Fotografie0949.jpg (97.49 KB; downloaded 3180 times)

Re: Modernizarea statiilor de metrou survola

A apărut prima săpătură pentru noul acces de la staţia Tineretului. Se sapă în locul marcat pe harta de mai jos, dar s-au descoperit deja nişte cabluri îngropate în grădina blocului. Sunt curios dacă o să încapă un acces pietonal normal pe trotuar acolo sau fac unul mai micuţ.
In partea dreaptă a imaginii se vede accesul actual.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Adrian Rosca

Intrebare pentru cei care cunosc configuratia statiei Tineretului: n-ar fi fost mai bine sa se faca accesul pe "malul" celalalt al strazii, in zona prizei de aer existente? Si care sunt intentiile Metrorex, se intentioneaza ca odata cu liftul sa se faca si un acces nou si sa se finiseze vestibulul si scarile fixe?

Re: Modernizarea statiilor de metrou ByOnu

S-ar putea face un acces frumusel ca la NG. ;)

Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

Nu gasesc schita acum dar o am sigur, in proiect erau prevazute accese pe la ambele capete si pe ambele parti ale bulevardului, deci cum ar veni 4 guri.

Tineretului misterr

Problema e: cît din subtraversările pe sub bulevard e deja săpat?...

Dupa calculele mele fix jumatate de metru. E chiar observabil la iesirea "activa".

andrei11 wrote:
Nu gasesc schita acum dar o am sigur, in proiect erau prevazute accese pe la ambele capete si pe ambele parti ale bulevardului, deci cum ar veni 4 guri.

Daca te referi la schita aia galbuie, mai era prevazut doar un singur acces in plus in fata liceului Sincai. Exista un ciot al acelei subtraversari unde acum e magazinul ala alimentar de la nivelul vestibulului. In partea cealalta a statiei subtraversarea este deja facuta, dovada fiind priza de aerisire. Nu stiu ce configuratie are statia in zona respectiva si daca geometria structurii permite realizarea unui acces. Schita mai sus amintita sugereaza existenta unui spatiu destul de generos.

Da, acea schita e,  dar  nu o mai  gasesc eu. Ai cu siguranta dreptate, o  confund eu cu alte schite.

andrei11 wrote:
Da, acea schita e,  dar  nu o mai  gasesc eu. Ai cu siguranta dreptate, o  confund eu cu alte schite.

Pai e simplu: bati 'schita statie metrou tineretului' pe goagal, ii dai cautare imagini si o gasesti imediat. ;)

Re: Modernizarea statiilor de metrou rosetti61

statia
tineretului.JPG (979.85 KB; downloaded 3191 times)

Unde erau schitele astea, in almanahul Scanteia?

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”