Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535464 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 133 134 135 136 137 138 139  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Adrian Rosca

Eu zic ca zidul asta e numa' bun sa se lege Nicusor Dan cu lanturi de el  :lol:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

Da, absolut, eu aduc ouale, cine se inscrie la rosii?

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia ByOnu

Eu vin cu pietre daca il legati de gard si pe adevaratul vinovat! Oprescu!! :twisted:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia mihai_atanasiu

poate au facut gardul ca sa poata lucra linistiti in spatele lui;

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

Continua lucrarile la marele zid, care o sa mai primeasca un rand de dale de beton, astfel ajungand la o inaltime de aprox. 4 m. Totusi nu-mi dau seama cum vor intra buldozerele in hala. Unii vorbeau despre faptul ca hala intra in conservare asa cum e ea acum pentru o perioada lunga de timp si ca acest zid are rol de protectie impotriva hotilor. Sper sa nu fie adevarate aceste zvonuri.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

Pai buldozerele ori pe deasupra cu macaraua, ori vin cu dinamita si fac o gaura.
Eu cred ca fac gardul ala ca sa nu se vada cum o sa demonteze hala cu buldozerul si acetilena, adica in asa fel incat sa se distruga tot si sa dupaia sa-si dea seama ca nu a mai ramas nici un material care sa se poata folosii la reasamblare.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Tavi

URANUS wrote:
... Totusi nu-mi dau seama cum vor intra buldozerele in hala. ...

Nici nu intra ... implozie :)

Cum se poate conserva hala? misterr

URANUS wrote:
Unii vorbeau despre faptul ca hala intra in conservare asa cum e ea acum pentru o perioada lunga de timp si ca acest zid are rol de protectie impotriva hotilor.
Ca să fie mai sigur, se poate turna un sarcofag de beton, ca la Cernobîl.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

Se pare ca am avut dreptate...din pacate

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus andrei11

La ce ai avut dreptate ?

Am scris cand am pus pozele cu minunatul zid, ca acesta va avea rolul de a stopa furturile, nicidecum sa urmeze prea curand o demolare. Ce Dumnezeu?! Daca se dorea demolarea intrau in ea cu utilajele si la revedere.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus realistul

Poate pun asa un zid ca sa protejeze de o eventuala viitoare implozie. Dinamita bum, jos cu ea. Simplu

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Serban

Corect, dar daca facem cate o fortareata pentru fiecare paznic spagar.... :lol:

Hai sa o dea jos mai repede, ca m-am plictisit de mocirla de acolo.

S-a dat drumul circulatiei la devierea de la intersectia grivitei cu berzei. De asemenea, s-a eliminat scuarul ce separa sensurile pe noua strapungere str. Garii de Nord, ceea ce inseamna ca va fi cu sens unic, in tandem cu calea Grivitei. Se lucra si in zona viitorului giratoriu de la vulcanescu. Am mai observat ca se lucreaza la o noua imprejmuire langa hala, am impresia ca pt cladirea vopsita in roz, singura care mai trebuie data jos (plus hala bineinteles)

Go to page:  1  ... 133 134 135 136 137 138 139  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463926 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”