Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate
2308 posts, 692828 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Statii, case de bilete, microdispecerate
Utilizator anonim
Una din putinele tabele mai vechi, montate prin anii 2000....
Una din putinele tabele mai vechi, montate prin anii 2000....
DSC_8313.JPG (376 KB; downloaded 2835 times)
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
A fost un proiect in parteneriat cu Adrian Ghildush - signalistica pentru statii RATB si caroserii de tramvai (3001) - nu stiu de cand este fotografia, dar cred ca se mai gaseste unul la Podul Izvor. Pana la refacerea trotuarelor de la Arhitectura a mai existat unul in statia "21 decembrie 1989" - ce-i drept doar o jumatate din caseta initiala. Fusesera gandite si cu spatiu de reclama, de aceea erau atat de lungi. Au fost la Universitate (statui). Vasile Milea (tramvai). Victoriei, Romana etc.
A fost un proiect in parteneriat cu Adrian Ghildush - signalistica pentru statii RATB si caroserii de tramvai (3001) - nu stiu de cand este fotografia, dar cred ca se mai gaseste unul la Podul Izvor. Pana la refacerea trotuarelor de la Arhitectura a mai existat unul in statia "21 decembrie 1989" - ce-i drept doar o jumatate din caseta initiala. Fusesera gandite si cu spatiu de reclama, de aceea erau atat de lungi. Au fost la Universitate (statui). Vasile Milea (tramvai). Victoriei, Romana etc.
- survola
-
Posted:
-
survola
Noul model de staţie, preferabil de folosit doar când nu plouă, nu ninge sau nu se topeşte zăpada.
Sau cu cizme de cauciuc!
Staţia "Aeroport Băneasa", linia 112, sensul spre Colosseum Mall, deci nu în vreun sat
Noul model de staţie, preferabil de folosit doar când nu plouă, nu ninge sau nu se topeşte zăpada.
Sau cu cizme de cauciuc!
Staţia "Aeroport Băneasa", linia 112, sensul spre Colosseum Mall, deci nu în vreun sat
- Axel
-
Posted:
-
Axel
survola wrote:Poate'' Aeroport Baneasa '' in care opresc 112,205,261 si ocazional 148,149,Accese la Damaroaia si Straulesti.
Sau cu cizme de cauciuc!
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
112 e linia de baza pe acolo care iti vine la un interval cat de cat decent. 205 are un interval pe care nu poti pune baza si te duce cu viteza comerciala, 148/149 sunt linii fantoma, iar ACCESELE NU SE FAC ca asa cred de cuvinta majoritatea soferilor de la Autobaza Nordului.
Problema statiei s-ar putea rezolva decent cu 2 roabe de beton sau ceva mai ratb-istic cu vreo 2 dale de tramvai refolosite.
Axel wrote:
Poate'' Aeroport Baneasa '' in care opresc 112,205,261 si ocazional 148,149,Accese la Damaroaia si Straulesti.
112 e linia de baza pe acolo care iti vine la un interval cat de cat decent. 205 are un interval pe care nu poti pune baza si te duce cu viteza comerciala, 148/149 sunt linii fantoma, iar ACCESELE NU SE FAC ca asa cred de cuvinta majoritatea soferilor de la Autobaza Nordului.
Problema statiei s-ar putea rezolva decent cu 2 roabe de beton sau ceva mai ratb-istic cu vreo 2 dale de tramvai refolosite.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Din cate stiu eu , ce treaba are 148 si 149 cu Cart. Damaroaia si cu Straulesti . Poate ACCES la Piata Presei .
Din cate stiu eu , ce treaba are 148 si 149 cu Cart. Damaroaia si cu Straulesti . Poate ACCES la Piata Presei .
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Pe acolo fac accesul la Damaroaia (331 si 460), Straulesti (205) si Laromet (304, 460B)
Pe acolo fac accesul la Damaroaia (331 si 460), Straulesti (205) si Laromet (304, 460B)
- survola
-
Posted:
-
survola
Problema nu e ce linii trec pe acolo, ci aspectul nămolos al peronului.
Problema nu e ce linii trec pe acolo, ci aspectul nămolos al peronului.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Corect , dar nu si linile 148 si 149.
Gabi23 wrote:
Corect , dar nu si linile 148 si 149.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Situatia statiei Bulevardul Ficusului (linii 205, 261, 3
Utilizator anonim
Un prim raspuns de la RATB, in aceasta seara voi trimite si eu o sesizare la Administratia Strazilor.
Utilizator anonim wrote here:
Sesizare catre RATB facuta astazi 13.02.2013:Buna ziua, doresc sa sesizez faptul ca in statia Bulevardul Ficusului, liniie 205, 261, 335, nu exista niciun fel de amenajare pentru accesul calatorilor in autobuze, statia fiind amplasata pe spatiul verde, cu foarte mult noroi in aceasta perioada, fapt care pe langa disconfortul pentru calatori duce si la o murdarire rapida a autobuzelor. Va rog remediati situatia.
O zi placuta, Utilizator anonim
Un prim raspuns de la RATB, in aceasta seara voi trimite si eu o sesizare la Administratia Strazilor.
RATB
Serviciul Relatii Publice
Biroul Relatii cu Publicul
Nr. inregistrare:33909/05.03.2013
Stimate domnule Utilizator anonim,
Referitor la e-mailul dumneavoastra din data de 13.02.2013, in care semnalati starea precara a statiei RATB B-dul Ficusului, va comunicam urmatoarele:
OUG nr. 27/2011 prevede, la art. 55: „Amenajarea, semnalizarea rutiera si intretinerea statiilor publice pentru urcarea/coborarea persoanelor transportate se asigură de catre administratia publică locala, administratorul drumului sau detinatorul acestuia, dupa caz.”
In conformitate cu prevederile de mai sus, situatia mobilierului stradal din statiile RATB se afla in directa raspundere a Primariei Municipiului Bucuresti sau a primariilor de sector, iar Regia are in administrare numai indicatoarele care au inscriptionate denumirea statiei si liniile aferente.
Am solicitat Administratiei Strazilor construirea unei platforme pentru calatori in zona statiei respective.
Va multumim pentru sesizare.
Cu stima,
Constantin Tobescu
Sef Birou Relatii cu Publicul
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Ieri s-au apucat si au sapat o groapa in dreptul statiei RATB din Piata Kogalniceanu si... evident ca au lasat treaba neterminata. Au stricat si piatra cubica care abia era montata de cateva luni si mai si ingreuneaza rau circulatia troleibuzelor si autobuzelor din zona. Sa vedem cat va tine ca de obicei astia uita sa mai repare ce strica .
Ieri s-au apucat si au sapat o groapa in dreptul statiei RATB din Piata Kogalniceanu si... evident ca au lasat treaba neterminata. Au stricat si piatra cubica care abia era montata de cateva luni si mai si ingreuneaza rau circulatia troleibuzelor si autobuzelor din zona. Sa vedem cat va tine ca de obicei astia uita sa mai repare ce strica .
Piata Kogalniceanu - 06.03.2013.jpg (184.48 KB; downloaded 2458 times)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu e nici o groapa, repara piatra cubica pentru ca nu a rezistat peste iarna si devenise impracticabila
Nu e nici o groapa, repara piatra cubica pentru ca nu a rezistat peste iarna si devenise impracticabila
- ikarus13
-
Posted:
-
ikarus13
Astazi in jurul orei 9 am vazut ca lucrau 2 echipe de interventie la fosta statie de tramvai "Pridvorului"(Calea Vacaresti, sensul spre Bd.Tineretului). Din cate am observat scoteau gardul acela care inconjoara statia.
Astazi in jurul orei 9 am vazut ca lucrau 2 echipe de interventie la fosta statie de tramvai "Pridvorului"(Calea Vacaresti, sensul spre Bd.Tineretului). Din cate am observat scoteau gardul acela care inconjoara statia.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Iata ce se intampla atunci cand Politia Romana isi face datoria. Statia Drumul Taberei 34 arata...ca o statie, fara sa fi nevoit sa urci in autobuz printre masini. In schimb, actiunea politistilor s-a mutat in jurul orei 14:30 la Orizont - o alta statie cu multe probleme din cauza soferilor care isi parcheaza masina fix in statia autobuzului pentru a-si cumpara shaorma sau sa-si faca aprovizionarea de la arabul cu non-stop.
Iata ce se intampla atunci cand Politia Romana isi face datoria. Statia Drumul Taberei 34 arata...ca o statie, fara sa fi nevoit sa urci in autobuz printre masini. In schimb, actiunea politistilor s-a mutat in jurul orei 14:30 la Orizont - o alta statie cu multe probleme din cauza soferilor care isi parcheaza masina fix in statia autobuzului pentru a-si cumpara shaorma sau sa-si faca aprovizionarea de la arabul cu non-stop.
dr tab 34.jpg (309.95 KB; downloaded 3002 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination