Regiunile RomânieiMunteniaJudețul PrahovaTransportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)

Topic: Știri, noutăți, perspective

379 posts, 219941 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 28

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Catalin.D

PROGRAMUL DE CIRCULATIE PENTRU TRAMVAIUL COPIIPOR - MOS CRACIUN 2012

R.A.T.P. PLOIESTI ORGANIZEAZA ACTIUNEA:�TRAMVAIUL COPIILOR-MOS CRACIUN 2012� (TRANSPORT GRATUIT PENTRU COPII; CEI MICI POT FI INSOTITI GRATUIT DE O PERSOANA ADULTA)

PLECARI DE LA SPITALUL JUDETEAN SPRE GARA DE SUD (TRASEUL 101) :
10:30, 13:30, 16:30;

PLECARI DE LA GARA DE SUD SPRE SPITALUL JUDETEAN (TRASEUL 101) :
11:30, 14:30, 17:00;

PLECARI DE LA SPITALUL JUDETEAN SPRE GARA DE VEST (TRASEUL 102) :
12:10, 15:10, 17:30;

PLECARI DE LA GARA DE VEST SPRE SPITALUL JUDETEAN (TRASEUL 102) :
12:50, 15:50, 18:00.

TRAMVAIUL CIRCULA IN PERIOADA 24.12.2012 � 27.12.2012
PE PARCURSUL CALATORIEI, CU AJUTORUL PERSONALULUI R.A.T.P. PL., COPIII VOR PRIMI MICI SURPRIZE DIN PARTEA KAUFLAND, REAL, CARREFOUR, McDONALDS si ASESOFT JUNIOR.

R.A.T.P. Ploiesti

Programul de functionare al tonetelor R.A.T.P. Ploiesti pentru zilele de 01 si 02.01.2013

Pentru zilele de 01 si 02.01.2013, zile de sarbatori legale, tonetele RATP vor functiona dupa urmatorul program:

In ziua de 01.01.2013:
Toneta nr.1, "Sp. Judetean", 6:00 - 21:30;
Toneta nr.7, "Lamaita", 8:00 - 21:00;
Toneta nr.12, "Hale Coreco", 6:00 - 21:30;
Toneta nr.13, "Hale Tramvai", Inchis;
Toneta nr.19, "Gara de Sud", 6:00 - 21:30;
Toneta nr.20, "Gara de Sud" - Inchis;
Toneta nr.30, "Complex Nord", 6:00 - 21:00;
Toneta nr.33, "P.T.T.R.", 9:00 - 17:00;
Toneta nr.47, "Malu Rosu", Inchis;
Casieria Colectoare, Sediu RATP - Inchis.

In ziua de 02.01.2013:
Toneta nr.1, "Sp. Judetean", 6:00 - 21:30;
Toneta nr.7, "Lamaita", 8:00 - 21:00;
Toneta nr.12, "Hale Coreco", 6:00 - 21:30;
Toneta nr.13, "Hale Tramvai", 8:00 - 16:00;
Toneta nr.19, "Gara de Sud", 6:00 - 21:30;
Toneta nr.20, "Gara de Sud" - Inchis;
Toneta nr.30, "Complex Nord", 6:00 - 21:00;
Toneta nr.33, "P.T.T.R.", 9:00 - 17:00;
Toneta nr.47, "Malu Rosu", Inchis;
Casieria Colectoare, Sediu RATP - Inchis.

R.A.T.P. Ploiesti

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 1

In perioada sarbatorilor de iarna programul de circulatie al traseului 1 a fost corelat si cu programele marilor magazine care functioneaza in zonele deservite de acesta, astfel:

-Pe data de 24.12.2012 : program normal pana la ora 19:00 dupa care toate cursele vor avea capat de linie la Cablu Romanesc si vor circula cu o frecventa de cca. 20 � 25 min.;
-Pe 25.12.2012 si 01.01.2013 toate cursele vor avea capat de linie la Cablu Romanesc;
-Pe 26.12.2012 si 02.01.2013 va circula dupa program de duminica cu mentiunea ca toata ziua nu vor intra la Bricostore si Baumax si dupa ora 16:00 nu va mai merge la Metro;
-In perioada 27 � 30.12.2012 va circula dupa programul normal;
-Pe 31.12.2012 : program normal pana la ora 18:00 apoi toate cursele vor avea capat linie la Cablu Romanesc si vor circula cu o frecventa de cca. 20-25 min.

R.A.T.P. PLOIESTI

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE IN ZIUA DE 22.12.2012

DIN CAUZA MANIFESTARILOR PRILEJUITE DE SARBATORIREA ZILEI VICTORIEI REVOLUTIEI ROMANE DIN DECEMBRIE 1989, PE 22.12.2012 SE INTRERUPE CIRCULATIA RUTIERA INTRE HOTELUL CENTRAL SI BIBLIOTECA �N.IORGA� INTRE ORELE 10:30 � 12:00. DIN ACEST MOTIV, TRANSPORTUL REGULAT URBAN IN ZONA VA FI REORGANIZAT ASTFEL :

-TRASEELE 22 SI 7:
a) SENSUL SPRE BARIERA UNIRII / DOROBANTUL: PARCURS NORMAL PANA IN STRADA TAKE IONESCU, APOI DREAPTA IN PIATA VICTORIEI, STANGA GH. LAZAR, DR. BAGDAZAR CU OPRIRE LA STATIA MUZEUL PETROLULUI SI DE AICI PARCURS NORMAL.
b) SENSUL SPRE POD INALT (TR.22): nu se modifica
c) SENSUL SPRE RUDULUI (TR.7): PARCURS NORMAL PANA LA HALE CORECO, APOI P-TA EROILOR, VASILE LUPU, TREI IERARHI, VLAD TEPES, I.L.C. (CU STATIE LA FAREDO), APOI TRASEU NORMAL.

-TRASEELE 32 SI 39 barat:
a) SENSUL SPRE HALE CATEDRALA: PARCURS NORMAL PANA IN ZONA PTTR, APOI SE PARCURG STRAZILE C.D.GHEREA, ST. GRECEANU, SOLDAT EROU CALIN CATALIN, VASILE MILEA, PRIN FATA CATEDRALEI SF. IOAN, CARPATI, EMIL ZOLA CU OPRIRE IN STATIA HALE CATEDRALA.
b) SENSUL SPRE POD INALT ( TR.39barat) : nu se modifica
c) SENSUL SPRE PROTAN(TR.32): HALE CATEDRALA, VASILE MILEA, APOI P-TA EROILOR, VASILE LUPU, TREI IERARHI, VLAD TEPES, I.L.C., TAKE IONESCU, APOI TRASEU NORMAL.

-TRASEELE 1, 30, 44, 202:
a) SENSUL DINSPRE SUD CATRE CENTRU : PARCURS NORMAL PANA IN ZONA PTTR, APOI SE PARCURG STRAZILE C.D. GHEREA, ST. GRECEANU, SOLDAT EROU CALIN CATALIN, EMIL ZOLA CU OPRIRE IN STATIA HALE CORECO SI DE AICI TRASEELE REIAU RUTA NORMALA A FIECAREI LINII URBANE.
b) SENSUL SPRE SUD: PARCURS NORMAL PANA LA P-TA EROILOR, CARPATI, EMIL ZOLA (STATIE LA HALE CATEDRALA), EROU CALIN CATALIN, ST. GRECEANU, N. BALCESCU, GH. LAZAR, APOI TRASEU NORMAL

-TRASEELE 202 SI 44 VOR FI ASIGURATE CU AUTOBUZE IN LOC DE TROLEIBUZE ;

-TRASEELE 35 SI 35 barat VOR CIRCULA PANA LA FAREDO.

FATA DE CELE PREZENTATE, CIRCULATIA MAI POATE SUFERI MODIFICARI IN FUNCTIE DE INDICATIILE ORGANELOR DE POLITIE ALE MUNICIPIULUI PLOIESTI CARE VOR FI PREZENTE IN ZONA ACTIUNILOR OMAGIALE.

R.A.T.P. PLOIESTI

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 28, 36, 44BARAT

Fata de programul anuntat de catre agentii economici care activeaza in zona industriala Teleajen, in perioada 24 decembrie 2012 � 02 ianuarie 2013 inclusiv, la traseele 28, 36 si 44barat se suspenda cursele cu plecare la ora 18:10 din capete de linie spre UZTEL si intoarcere la ora 19:20 din UZTEL catre capete de linie, de luni-vineri.
De asemenea, se suspenda cursele cu plecare la ora 18:15 din capete de linie spre UZTEL si intoarcere la ora 19:20 din UZTEL catre capete de linie, de sambata - duminica.
Abonatii utilizatori ai traseelor mai sus mentionate pot circula in baza tronsonului comun aprobat.

R.A.T.P. PLOIESTI

Primaria Ploiesti a semnat contractul de reabilitare a linii Catalin.D

Primaria municipiului Ploieşti anunta cetatenii ca a semnat contractul pentru reabilitarea liniilor de tramvai pentru traseele 101 si 102, finantate prin Programul Operational Regional 2007-2013 vineri, 15 februarie 2013, la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Va reamintim ca reabilitarea liniilor de tramvai in municipiul Ploiesti se va realiza in doua etape pentru fiecare din cele doua trasee 101 si 102 astfel:

1) „Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare - etapa I: Bucla Nord ÷ Intersectie Republicii”

Proiectul presupune realizarea lucrarilor de modernizare a infrastructurii de transport public aferenta liniei de tramvai 102 etapa I pe o lungime de 4,55 km cale simpla de rulare si a sistemului rutier adiacent, intr-o perioada de 24 de luni.

Pentru atingerea acestui obiectiv specific, se vor realiza urmatoarele masuri:
- refacerea infrastructurii si suprastructurii caii de rulare a tramvaiului din linie curenta si intrare in depou;
- refacerea peroanelor;
- refacerea telecomenzilor cofetilor;
- refacerea cablurilor de curent continuu;
- refacerea liniei aeriene de contact;
- refacerea stalpilor de sustinere a retelei de contact;
- refacerea structurii rutiere adiacente caii de rulare a tramvaiului.

Valoare proiect (inclusiv TVA): 62.796.316,87 lei
HCL de aprobare a SF şi a indicatorilor tehnico economici: 404/31.10.2012
Lungime cale reabilitată: 4,55 km cale simplă
Schimbătoare de cale: 10 buc. ( 5 de intrare şi 5 de ieşire)
Intersecţii: 4 buc.
Ungătoare de cale: 9 buc.
Peroane: 11 buc
Stalpi: 149 buc.

2) “Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare – etapa II: B-dul Republicii – Bucla Vest”

Proiectul presupune realizarea lucrarilor de modernizare a infrastructurii de transport public aferenta liniei de tramvai 102 etapa II pe o lungime de 6,93 km cale simpla de rulare si a sistemului rutier adiacent, intr-o perioada de 24 de luni.

- refacerea infrastructurii si suprastructurii caii de rulare a tramvaiului;
- refacerea peroanelor;
- refacerea telecomenzilor cofetilor;
- refacerea structurii rutiere adiacente caii de rulare a tramvaiului.

Valoare proiect (inclusiv TVA): 83.681.417,45 lei
HCL de aprobare a SF şi a indicatorilor tehnico economici: 405/31.10.2012
Lungime cale reabilitată: 6,93 km cale simplă
Schimbătoare de cale: 2 buc. ( 1 de intrare şi 1 de ieşire)
Ungătoare de cale: 6 buc.
Peroane: 17 buc
Stalpi: 237 buc.

3) „Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 101 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare - etapa I”

Proiectul presupune realizarea lucrarilor de modernizare a infrastructurii de transport public aferenta liniei de tramvai 101 etapa I pe o lungime de 3,32 km cale simpla de rulare, intr-o perioada de 14 de luni.
- amenajari ale amprizei de tramvai inclusiv a statiilor de tramvai;
- amenajari legate de colectarea si evacuarea apelor din precipitatii si a apelor de infiltratie;
- lucrari de mutari-protejari retele cu alimentare cu apa.

Valoare proiect (inclusiv TVA): 35.654.898,12 lei
HCL de aprobare a SF şi a indicatorilor tehnico economici: 536/21.12.2011
Lungime cale reabilitată: 3,32 km cale simplă
Peroane: 6 buc
Stalpi: 88 buc.

4) „Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 101 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare - etapa II”

Proiectul presupune realizarea lucrarilor de modernizare a infrastructurii de transport public aferenta liniei de tramvai 101 etapa II pe o lungime de 5,58 km cale simpla de rulare si a sistemului rutier adiacent, intr-o perioada de 24 de luni.

- amenajari ale amprizei de tramvai inclusiv a statiilor de tramvai;
- amenajari legate de colectarea si evacuarea apelor din precipitatii si a apelor de infiltratie;
- refacerea sistemului rutier adiacent caii de rulare a tramvaiului;
- lucrari de mutari-protejari retele cu alimentare cu apa.
Valoare proiect (inclusiv TVA): 75.708.648,37 lei
HCL de aprobare a SF şi a indicatorilor tehnico economici: 403/31.10.2012
Lungime cale reabilitată: 5,85 km cale simplă
Schimbătoare de cale: 2 buc. ( 1 de intrare şi 1 de ieşire)
Ungătoare de cale: 24 buc.
Peroane: 4 buc
Stalpi: 229 buc.
Sursa: http://ph-online.ro/actualitate/item/25 ... lucrarilor

Re: Stiri, noutati, perspective bogdan2010

Din cate deduc eu se vor schimba si  stalpii de sustinere a retelei.Intrebarea este: ce vor face cu cei actuali, cei de beton? Vor ramane doar ptr iluminat public si alte cablaje? Sau o sa avem ca in Malul Rosu cate 2 stalpi:unul RATP, unul furnizorii de utilitati?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Utilizator anonim

Fisa de finantare

Untitled-1.jpg (99.87 KB; downloaded 6502 times)

Re: Stiri, noutati, perspective mircea45

Stimate Domn
Nu am mai postat nimic în ultima perioadă,dar sper că ai apreciat corespunzător pozitiv/negativ conversațiile  sau lipsa de conversație/poziție (prin care am avut opinii personale neprofesionist-”arhitectonice”) .
Doresc să revigorez conversațiile contradictorii pe blog (de la care m-am retras după ce am observat că am fost apreciat partinic- pentru că am sancționat verbal unele opinii bloggeristice/posibil interesate de efecte materiale personale,ale unor bloggeri ”consacrați”,
pro unor proiecte cu efecte materiale major-defectuoase BUCUREȘTEANULUI și așa mult  împovărat de taxe),
dar evident inutile temporar/financiar/arhitectonic și a la long defectuoase.
dar
Utile material  unor Bloggeriști ce se cred (și acum -2013) vocea poporului-unic avizat și cunoscător-., și  s-au readaptat ca abordare Bloggeristică ,la ceea ce cred ei, că va duce la rezultate economice benefice pentru ROMÂNUL plătitor de taxe (și uneori mai mult pentru ei)
Dacă nu sunt binevenit/sunt apreciat negativ, pe blog vă rog să-mi comunicați pentru a găsi soluția de a-mi exprima opinia civilizat ,contradictoriu ,laudativ(cam greu) vis a vis de opiniile postate de cei ce cred că numai ei dețin adevărul absolut,și au dreptul la exprimarea opiniei personale, chiar diferită diametral de a mea ,sau de a multor miliarde de persoane prezente pe planetă,
când fiecare postează pe net (cum fac și eu) o desfășurare de rezultate ale unei tastări.
Cam atât și poate nu am fost suficient explicit DECI poate REVIN.

Re: Stiri, noutati, perspective ByOnu

Scuze, despre ce se vorbeste aici? :geek:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

mircea45 wrote:
Stimate Domn
Nu am mai postat nimic în ultima perioadă,dar sper că ai apreciat corespunzător pozitiv/negativ conversațiile  sau lipsa de conversație/poziție (prin care am avut opinii personale neprofesionist-”arhitectonice”) .
Doresc să revigorez conversațiile contradictorii pe blog (de la care m-am retras după ce am observat că am fost apreciat partinic- pentru că am sancționat verbal unele opinii bloggeristice/posibil interesate de efecte materiale personale,ale unor bloggeri ”consacrați”,
pro unor proiecte cu efecte materiale major-defectuoase BUCUREȘTEANULUI și așa mult  împovărat de taxe),
dar evident inutile temporar/financiar/arhitectonic și a la long defectuoase.
dar
Utile material  unor Bloggeriști ce se cred (și acum -2013) vocea poporului-unic avizat și cunoscător-., și  s-au readaptat ca abordare Bloggeristică ,la ceea ce cred ei, că va duce la rezultate economice benefice pentru ROMÂNUL plătitor de taxe (și uneori mai mult pentru ei)
Dacă nu sunt binevenit/sunt apreciat negativ, pe blog vă rog să-mi comunicați pentru a găsi soluția de a-mi exprima opinia civilizat ,contradictoriu ,laudativ(cam greu) vis a vis de opiniile postate de cei ce cred că numai ei dețin adevărul absolut,și au dreptul la exprimarea opiniei personale, chiar diferită diametral de a mea ,sau de a multor miliarde de persoane prezente pe planetă,
când fiecare postează pe net (cum fac și eu) o desfășurare de rezultate ale unei tastări.
Cam atât și poate nu am fost suficient explicit DECI poate REVIN.

Pentru comentarii si reclamatii va rog utilizati sectiunea Administrativ. Totusi aici este "camp deschis" adica cine vrea isi poate expune ideile si parerile, chiar si in contradictoriu cu numita "majoritate", daca o face intr-un limbaj civilizat.

Re: Stiri, noutati, perspective Cristian P.

Mărţişorul RATP pentru pensionarii ploieşteni: număr limitat de bilete

Consiliul de Administraţie al RATP Ploieşti analizează astăzi trei variante privind subvenţionarea transportului public în municipiu pentru persoanele de vârsta a treia. Potrivit documentelor, pensionarii ar putea să nu mai aibă gratuitate deplină pe mijloacele de transport în comun, ci numai un număr limitat de bilete.

În prezent, pensionarii beneficiază de anumite facilităţi pe mijloacele de transport în comun. Astfel femeile cu vârsta mai mare de 65 de ani şi bărbaţii de peste 70 de ani beneficiază de o autorizaţie nominală pe mijloacele de transport public. Ei bine, Consiliul de Administraţie al RATP va analiza trei variante pe care le va propune Consiliului Local Ploieşti.

Varianta I – abonament lunar gratuit pe toate traseele, cu decontarea subvenţiei la preţ cu TVA de 104 lei.

Varianta II – abonament lunar pe un traseu. Decontarea subvenţiei la preţ cu TVA de 52 de lei/abonament

Varianta III – subvenţionarea în funcţie de cuantumul pensiei
1.Bilete gratuite, 50 de bucăţi, acordate lunar:
pentru pensionarii cu pensii al căror cuantum este cuprins între 350 – 700 de lei
pensionarilor şi persoanelor cu vârsta mai mare de 65 de ani pentru femei şi de 70 de ani pentru bărbaţi.
2. Bilete cu reducere de 75%, 20 de bucăţi, acordate lunar pensionarilor cu pensii al căror cuantum este cuprins între 701 – 100 de lei
3.Bilete cu 50% reducere, 20 de bucăţi acordate lunar, pensionarilor cu pensii între 1001 lei – 1.500 de lei

observatorulph.ro
pensionari.jpg (55.76 KB; downloaded 6439 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Foarte bine, asa ar trebui sa faca si in Bucuresti, sa nu te mai omoare cu scandalu si carucioarele cu care trec de parca sunt cu tancul peste picioarele platitorilor de bilet !

Re: Stiri, noutati, perspective bogdan2010

Perfect de acord cu conducerea RATP.Un gest bine gandit.Poate ca acum multi vor calatori doar cand este necesar ,nu doar  dorinta de a ocupa un loc in autobuz/tramvai/troleibuz.

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 4 Catalin.D

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 4

Incepand cu data de 05.03.2013 cursa de 16:10 de la Gara Nord care se executa cu autobuzul din traseul 4b, va fi efectuata, experimental in luna martie 2013, pana la Gara de Vest, pe ruta si statiile traseului 4.

R.A.T.P. PLOIESTI

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 444 Catalin.D

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 444

Incepand cu data de 11.03.2013 semicursa de 7:08 de la Gara Sud din traseul 444 se anuleaza, din cauza lipsei de calatori.

R.A.T.P. PLOIESTI

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 28

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”