Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 309708 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. bekxy

Ce să se mai marcheze...? Deja tre' să refacă uzura.
Am văzut nişte cratere pe Timişoara, Valea Cascadelor, Maniu...

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

Sa speram. Poate se mai gaseste cineva sa faca contestatie si atunci; eu am vrut numai sa subliniez absurdul situatiei: stam cu strazi nemarcate pt ca e frig; nu pot sa cred ca nu se poate aplica
marcajul acela si la temperaturi mai scazute. Oricum stam prost de tot cu marcajele cam peste tot; oare tot din cauza frigului ?

Re: Refacere covor asfaltic. DocOctavius

Din păcate chiar și în zonele cu marcaje mulți nu le respectă, lucru care cu siguranță nu este din cauza frigului. Spun asta enervat fiind mai ales de cei care intră pe benzile marcate cu săgeată la stânga și care merg înainte precum căpcăunii tăind fața celor ce au preselectat banda corectă... Azi unul a avut noroc că îmi fac revizia la timp și mă țin frânele că altfel dama de lână el se alegea cu un  far în coaste și dermatograful vârât în ochi de airbagurile BMWului lui de "șmecher".

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

Am remarcat ca Luxtenul a inceput montajul corpurilor de iluminat pe stalpii instalati anul trecut pe sos. Ghe. Ionescu-Sisesti. Au doua platforme ridicatoare asa ca lucrarile ar trebui sa se termine in destul de scurt timp.

Re: Refacere covor asfaltic. cornel001

DocOctavius wrote:
Din păcate chiar și în zonele cu marcaje mulți nu le respectă, lucru care cu siguranță nu este din cauza frigului. Spun asta enervat fiind mai ales de cei care intră pe benzile marcate cu săgeată la stânga și care merg înainte precum căpcăunii tăind fața celor ce au preselectat banda corectă... Azi unul a avut noroc că îmi fac revizia la timp și mă țin frânele că altfel dama de lână el se alegea cu un  far în coaste și dermatograful vârât în ochi de airbagurile BMWului lui de "șmecher".

Asta cu mers inainte de pe banda de stanga e boala raspandita.
S-ar putea vindeca pe baza de prescriptie de amenzi grase/ridicat permis, dar doctorul lipseste...

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

Adrian Rosca wrote:
Am remarcat ca Luxtenul a inceput montajul corpurilor de iluminat pe stalpii instalati anul trecut pe sos. Ghe. Ionescu-Sisesti. Au doua platforme ridicatoare asa ca lucrarile ar trebui sa se termine in destul de scurt timp.

Domnule,

pina nu se finalizeaza si intersectia cu Ion Ionescu de la Brad nu prea putem zice ca s-a finalizat treaba pe Sisesti; am vazut si eu vineri dimineata masinile de la Luxten;

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

Adrian Rosca wrote:

Actiune finalizata. Sa vedem daca si functioneaza iluminatul.

mihai_atanasiu wrote:
Domnule,
pina nu se finalizeaza si intersectia cu Ion Ionescu de la Brad nu prea putem zice ca s-a finalizat treaba pe Sisesti; am vazut si eu vineri dimineata masinile de la Luxten;

Nu ma refeream la ansamblul lucrarilor de pe Sisesti ci doar la lampi. Oricum, in afara de intersectia cu Ion Ionescu de la Brad mai sunt cateva chestii de facut: mutat stalp electric in afara carosabilului, finalizare carosabil (strat uzura) in zona adiacenta stalpului, asfaltare trotuare, montat stalpi de iluminat.

Re: Refacere covor asfaltic. Albert Florescu

Astazi pe Splaiul Unirii

Re: Refacere covor asfaltic. Albert Florescu

Plombare gropi Pod Mihai Bravu.

Re: Refacere covor asfaltic. emilacke

Pana la urma a inceput trasarea marcajelor rutiere? Ca asa parca era vorba: cand vine primavara. Eu nu am vazut pe nimeni deocamdata.

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

Pai ce... a venit primavara? :)14 grade au fost si in februarie:)

Vezi tu, asta e boala noastra, a romanilor. Cautam "scandal" tot timpu` ... o sa se marcheze, stai linistit. SI cand o sa se marcheze or sa iasa discutii ca de ce s-a marcat asa si nu invers ...

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

Eiii, nu va grabiti cu marcajele, au facut testul de "rezistenta" al asfaltului pus proaspat... sa vada daca rezista peste iarna sau nu... Avea sens si rost sa marcheze ceva ce vor reface in mai putin de 5 luni  ( ex. Splaiul... Independentei... pe la Unirii :) )

Re: Refacere covor asfaltic. emilacke

Mda, pe splai spre Unirii vor trebui sa intre iar sa asfalteze. Deja s-a erodat asfaltul pus anul trecut. Ce hal de material au putut folosi? Cine a lucrat acolo? Tehnologica?

Re: Refacere covor asfaltic. realistul

Suntem tara in care daca am face lucrurile trainice unii dupa aceea ar da faliment din lipsa de activitate. Asa ca se asfalteaza in fiecare an.

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433195 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”