Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535088 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 194

📖 Pagination options
  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Mircea G

survola wrote:
Inseamna ca e mai ieftin acolo, nu?
Nu neaparat ! Poate fi vorba de " imagine " sau clasa de birouri .... ! ;)

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus mihai_atanasiu

e simplu: au plecat din mocirla de la Polizu; pe deasupra la CDG e si metroul mai aproape; oricum se facuse loc.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus DocOctavius

Asta până le sapă încă o groapă în față pentru pasajul/parcarea de la CDG... Dacă se întâmpla asta atunci ochii pe compania de asigurări ca să vedem unde începe următorul șantier ;)

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Druida

Daca vor sa micsoreze rondul de la Berzei-Vulcanescu, inseamna ca bloculetul cu 4 etaje de pe colt a fost daramat degeaba, nu-i asa?  :roll:

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus ByOnu

Ce-i aia concurs de arhitectura?? AAA, da, e chestia aia formala de ochii presei, prin care este desemnat un arhitect castigator si apoi primaria face ce vrea ea, nu? N-am avut ceva asemanator si la Universitate? Poate mi se pare... :?

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

Azi erau muncitori in numar destul de mare in jurul Halei. Sa speram ca o vor da jos cat de curand.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

URANUS wrote:
Azi erau muncitori in numar destul de mare in jurul Halei. Sa speram ca o vor da jos cat de curand.

Erau toti Dorei (omu' cu tarnacopu') si munceau ceva? Si daca da ne poti spune ce?
Sau doar un Dorel si restul bagatori de seama (manageri)? :)

Am mai trecut pe la ora 15 si am vazut ca au sapat de jur imprejurul halei niste gropi patrate adanci de 1 metru, si in fata halei au adus niste dale de beton (de sina de tramvai). De asemenea, cladirea din spatele halei pare evacuata, probabil va fi si ea demolata pt a reconstrui hala mai in spate

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Victorie, in sfarsit se misca ceva si acolo. Imediat dupa demolarea halei se va trece la completarea tuburilor pentru canalizarea de ape pluviale apoi restul retelelor. Din ce informatii am momentan primaria vrea ca tot bulevardul intre Victoriei si Regina Elisabeta sa fie finalizat pana la 1 august.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus survola

Nici nu e multă treabă. Practic doar între Griviţei şi Vulcănescu e teren virgin.

Utilizator anonim wrote:
Victorie, in sfarsit se misca ceva si acolo. Imediat dupa demolarea halei se va trece la completarea tuburilor pentru canalizarea de ape pluviale apoi restul retelelor. Din ce informatii am momentan primaria vrea ca tot bulevardul intre Victoriei si Regina Elisabeta sa fie finalizat pana la 1 august.
Doamne ajuta!

In weekend nu s-a lucrat, dar asta nu e un lucru nou, in schimb, azi s-a lucrat in zona halei. Cred ca se pregatesc sa o dea jos. Sa speram...cat mai repede.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus telvanni

MAi oameni buni, nu stergeti atat de repede cu buretele istoria noastra bucurandu-va ca se darama nu stiu ce cladire istorica. Lasati deoparte "faima" zonei, nu va uitati la starea cladirii de acum (agravata in mod special) ci ganditi-va doar la faptul ca este cladirea care da numele zonei respective. Si este acolo de mult timp.
Daca nu erau toate demersurile facute pana acum de ONG-uri pentru pastrarea halei, chiar si in varianta refacuta, pun pariu ca se darama si gata. Si pentru ce? Pentru o noua sosea in centrul orasului? Nu, multumesc!
Imi pare rau ca nu impartasesc opinia majoritatii, sigur ma vedeti ca pe un inapoiat care nu este in stare sa vada ce trebuie facut pentru dezvoltarea multilaterala a orasului nostru, dar este pacat ca am ajuns sa fim de acord ca istoria orasului sa fie stearsa de un tembel ca Oprescu.
Somnul ratiunii naste monstri (by Goya).

Imi doresc doar ca zona sa aiba succesul care se vrea, in orice varianta aleg alesii nostri.

PS. N-am facut aceste observatii ca sa deschid o noua/veche polemica inutila d'acum.

Nu se darama nimic. Se muta cca 40 m.
Inteleg ca noua locatie va beneficia si de parcare subterana.
Alternativ stam si ne uitam lung la un maidan filosofand despre progres  :roll:

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”