Topic: Tatra T4R
3028 posts, 973820 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Tatra T4R
Utilizator anonim
Sa le taie pe toate odata, iarna e mai frig ca afara, vara iti baga caldura prin podea. Nu mai zic de consumul crescut cu peste 50% fata de V3A-urile clasice.
Sa le taie pe toate odata, iarna e mai frig ca afara, vara iti baga caldura prin podea. Nu mai zic de consumul crescut cu peste 50% fata de V3A-urile clasice.
- florin
-
Posted:
-
florin
Problema e ce pui în loc, că dacă ne preocupă așa mult consumul, putem să tăiem toate tramvaiele și o sa avem consum zero. Dar nu asta era scopul.
Problema e ce pui în loc, că dacă ne preocupă așa mult consumul, putem să tăiem toate tramvaiele și o sa avem consum zero. Dar nu asta era scopul.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Sunt vagoane destule sa inlocuim o buna parte din Tatre... TREBUIESC REPARATE si sa renunte unii la ambitiile personale si sa nu mai abia fantezii vazandu-si depourile pline cu vagoane!!! Depoul Dudesti are in traseu intr-o zi jumatate de vagoane in traseu pe liniile 1 si 23 si jumatate stau inchise in halele depoului
. Cand aud motivul ca "nu avem ce sa punem in loc..." NU SE VREA!!!
Sunt vagoane destule sa inlocuim o buna parte din Tatre... TREBUIESC REPARATE si sa renunte unii la ambitiile personale si sa nu mai abia fantezii vazandu-si depourile pline cu vagoane!!! Depoul Dudesti are in traseu intr-o zi jumatate de vagoane in traseu pe liniile 1 si 23 si jumatate stau inchise in halele depoului
- alex230ro
-
Posted:
-
alex230ro
cred ca te ambitionezi aiurea ,ghenele astea de Tatra au ingropat destule alte tramvaie la viata lor.Pariu ca dupa ce o sa iasa Tatrele V3A-urile o sa pice pe capete?din cate tin eu minte liniile pe care gasim Tatrele nu au cea mai buna cale de rulare...oricum cred ca Tatrele sunt ultima problema si imi e greu sa cred ca se ambitioneaza cineva din RATB sa tina Tatrele pe linie si sa lase V3A in depouri.Ar fi frumos sa auzim de la cinava care "conduce" aceste tramvaie ce + / - au comparativ cu V3A(ca vad ca asta e etalonul )
cred ca te ambitionezi aiurea ,ghenele astea de Tatra au ingropat destule alte tramvaie la viata lor.Pariu ca dupa ce o sa iasa Tatrele V3A-urile o sa pice pe capete?din cate tin eu minte liniile pe care gasim Tatrele nu au cea mai buna cale de rulare...oricum cred ca Tatrele sunt ultima problema si imi e greu sa cred ca se ambitioneaza cineva din RATB sa tina Tatrele pe linie si sa lase V3A in depouri.Ar fi frumos sa auzim de la cinava care "conduce" aceste tramvaie ce + / - au comparativ cu V3A(ca vad ca asta e etalonul )
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
8 - 100% modernizata
25 - 100% modernizata
35 - 95% modernizata
47 - 100% modernizata
Iar la a doua faza cu parerea de la cineva care le conduce, ar aparea numai **** **** ** *** ** in mesajul ala pe forum
alex230ro wrote:
din cate tin eu minte liniile pe care gasim Tatrele nu au cea mai buna cale de rulare. Ar fi frumos sa auzim de la cinava care "conduce" aceste tramvaie ce + / - au comparativ cu V3A(ca vad ca asta e etalonul )
8 - 100% modernizata
25 - 100% modernizata
35 - 95% modernizata
47 - 100% modernizata
Iar la a doua faza cu parerea de la cineva care le conduce, ar aparea numai **** **** ** *** ** in mesajul ala pe forum
-
- radu73
-
Posted:
-
radu73
Si sa desfiinteze Depoul Militari si linia de pe Bd. Timisoara si ... hai pa ...
Utilizator anonim wrote:
Si sa desfiinteze Depoul Militari si linia de pe Bd. Timisoara si ... hai pa ...
- IK4
-
Posted:
-
IK4
Nu vor fi inlocuite cu nimic. Depoul Militari, ca si tote celelalte, au parc functional excedentar in conditiile in care parcul circulant s-a tot redus de la un an la altul din motive economice, de lucrari de infrastructura nefinalizate la termen, desfiintari de linii etc.
Bucur LF nu prea se vor mai face momentan, ca nu sunt bani prinsi in buget.
CHPPC la Militari?
Poate pe post de stupi pentru albinele din curte, alaturi de 3001, 3002, samd. Niste cazane din BN ar fi prea bune.
Utilizator anonim wrote:AlexD wrote:
Ai idee cu ce vor fi inlocuite?
Pe masura ce se mai fac Bucur LF acestea vor fi distribuite la depourile Dudesti si Alexandria iar aceste doua depouri vor incepe sa dea V3A-93 la Militari, poate si cateva CH PPC. E treaba de ani...
Nu vor fi inlocuite cu nimic. Depoul Militari, ca si tote celelalte, au parc functional excedentar in conditiile in care parcul circulant s-a tot redus de la un an la altul din motive economice, de lucrari de infrastructura nefinalizate la termen, desfiintari de linii etc.
Bucur LF nu prea se vor mai face momentan, ca nu sunt bani prinsi in buget.
CHPPC la Militari?
- electricianu
-
Posted:
-
electricianu
cind cehi au dorit sa modernizeze tatrele nu a conducerea ratb,au spus ce noi nu putem face un tramvai nou si sa vazut 3001-3011,care se confrunta cu diverse probleme,sistem de frina acelasi ca la v3a,surse ,ventilatie choppere si boghiu,caroserie si alte probleme
cind cehi au dorit sa modernizeze tatrele nu a conducerea ratb,au spus ce noi nu putem face un tramvai nou si sa vazut 3001-3011,care se confrunta cu diverse probleme,sistem de frina acelasi ca la v3a,surse ,ventilatie choppere si boghiu,caroserie si alte probleme
-
- Axel
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
3391+3392 in martie 2006, a fost una din primele Tatra pe care le-am pozat.
3391+3392 in martie 2006, a fost una din primele Tatra pe care le-am pozat.
3391+3392-008-01.JPG (216.63 KB; downloaded 3397 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Cuplul 3428+3429 este in URAC la RK. Probabil in luna aprilie va fi in traseu.
Cuplul 3428+3429 este in URAC la RK. Probabil in luna aprilie va fi in traseu.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
3391+3392 ca am vazut ca se vorbeste de ele.
3391+3392 ca am vazut ca se vorbeste de ele.
3391-047-01.05.2010.JPG (328.2 KB; downloaded 3271 times)
-
- stefan_br
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
In sfarsit o FOTOGRAFIE adevarata, iesita din tipar!! Concureaza cu ea ca n-ai cum sa pierzi!
In sfarsit o FOTOGRAFIE adevarata, iesita din tipar!! Concureaza cu ea ca n-ai cum sa pierzi!
📖 Pagination options