Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4149 posts, 1039614 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 297

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

Nu ştiu ce va răspunde Andrei, însă, momentan, toată ,,lucrarea" constă în turnarea unei platforme, care oricum se poate poza fără probleme de pe Pdoul Ciurel.€

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

telvanni wrote:
Marian, dar tu cum faci de intri pe sub pielea conducerii santierului? Vad ca deocamdata aici faci poze "de la distanta".

Momentan nu exista o conducere, doar un coordonator care se ocupa de partea de organizare a solului, coordonator care m-a abordat ieri vazandu-ma ca fac poze, i-am spus scopul si a avut o reactie pozitiva, probabil deja a vizitat siteul de ieri pana azi. Oricum mari detalii nu am reusit sa aflu, astept sa se aseze mai bine oamenii pe acolo. Oricum si saptamana trecuta am stat de vorba cu echipa de muncitori care lucra si erau bucurosi de inceperea lucrarilor.

Poze de pe dambul ala o sa fac mult si bine, este o vedere foarte buna spre zona viitorului pilon, pe masura evolutiei o sa fac si din zona bisericii si de pe podul Ciurel.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

Pe foametea asta cred si eu ca se bucurau. Dupa cum am mai spus eu sunt constructor si va spun ca este foarte greu acum. Eu personal castig cam 60% din cat castigam acum 2 ani. Exista si o parte buna: sita a cernut, acum lucreaza in general doar cei foarte buni (exclus lucrarile cu statul unde nu conteaza oricum).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Pe aici bate vantu rau de tot .  A trecut o saptamana de cand nu a mai postat nimeni . S-a oprit santierul ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cristi20

Eu inca nu sunt sigur daca a inceput  :) (o mica amenajare la ciurel atat)
Spatiul dintre Carrefour si al doi-lea pod al autostrazii incepe deja sa se ocupe, asa ca o sa fie nevoie de niste fonduri in plus pentru exproprieri.  :twisted:

Asteptam pozele lui Marian

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Tom

Inceperea lucrarilor ACUM ar face praf traficul dinspre Drumul Taberei/Militari spre Podul Grant. Cred ca s'au gandit la asta.

Da, dar s-ar putea incepe lucrul pe Drumul Ciorogarla unde nu sunt poduri de realizat care ar incurca circulatia (peste canal, prin spatele cartierului Rosu).

Sa inteleg ca dupa terminarea pasajului basarab ,tot santierul se muta la ciurel . "cativa pasi mai sus"

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

Stie cineva care e traseul exact? (din PUZ nu se intelege)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Ar putea incepe cu fundatia pilonului podului, ca asta a durat vreo 6 luni la Basarab, si nu se blocheaza nici un trafic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

Mai bine ar incepe organizarea de santier in Chiajna - Rosu unde o sa pice pasajul ca sa pregateasca racordarea cu A1 ... parca pe acolo se preconizeaza ca va trece.... Iar pentrul podul de la Rosu chiar nu sunt necesare cine stie ce lucrari de anvergura pot sa il faca vara asta...

Bucla aia de la intersectia cu autostrada mi se pare ridicola... o sa fie gen coborarea in tunelul de la carrefour in care trebuie sa intri cu viteza foarte mica.

In afara de podul hobanat si intrarea pe autostrada ,mai exista vreo lucrarea care sa necesite timp?

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433399 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”