Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215168 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului danielstan

Articolul pomeneste de ONG-ul "Gica Contra" care se opune strapungerii A1 Ciurel si vine cu ideea salvatoare:
- faceti strapungeri, dar prin Drumul Taberei!

Gandire de 2 lei:
- strapungerea A1 Ciurel nu e buna ca aduce trafic in centru pe Splaiul Unirii
In mod analog:
- strapungerea A1 - Drumul Taberei va atrage trafic spre centru, doar ca acel trafic suplimentar va crea ambuteiaje la Razoare (iar Razoarele mai au de asteptat multi ani pana se face metrou cu pasaj subteran rutier!)

Solutia 'corecta'?
Nu mai facem nici o strapungere si obligam soferii sa ocoleasca pe centura.
Dar ce facem cu soferii bucuresteni care vor sa iasa pe A1 si ajung in mod obligatoriu intr-un Bulevard Pacii cu 2 benzi pe sens?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului chevic

danielstan wrote:
Dar ce facem cu soferii bucuresteni care vor sa iasa pe A1 si ajung in mod obligatoriu intr-un Bulevard Pacii cu 2 benzi pe sens?

Ii trimitem in fata la Salvati Bucurestiul sa protesteze.

Trebuie Nicusor asta sa inteleaga ca trebuie sa priveasca din ambele capete. Strapungerea aduce masini inspre centru dar si elibereaza centrul mai repede cu cei ce vor sa iasa din centru. De ce nu as gandi si eu in genul ochelari de cal marca Nicusor, la modul nu vreau trotuare mai late pe Calea Victoriei ca asta va aduce mai multi pietoni, care vor arunca mai multe hartii pe jos, vor scuipa mai mult pe jos, vor traversa mai multi oameni strada neregulamentar, va fi paradisul hotilor de buzunare, etc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului alex1968

Nimic nou pe santier. Sunt ceva bani in 2013 alocati sau ramane lucrarea pentru al 3-lea mandat al lui Herr Doktor?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Slasher1985

O intrebare am si eu. Citind printre multiplele pagini cu proiectul, si multiplele articole de pe internet, inca nu mi-e clar. Ce solutie a hotarat pana la urma primarul nostru mult iubit pentru portiunea Uverturii - Centura? Tunel, sau baga autostrada pe la casele oamenilor prezente si viitoare, distrugand practic permanent linistea zonei invecinate? :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Trebuie sa-ti mai repet odata ?
PROIECT ABANDONAT.
Ce solutie s-a ales ?
TELEPORTAREA.
Adica cand se va pune in discutie proiectul, vom ajunge la TELEPORTARE. Nu o sa mai fie nevoie nici de autostrada nici de tunel.
Sper ca ai inteles apropoul.

^^ :lol:

Serios acum. Vreau sa vad cat de departe de traseul propus trebuie sa-mi iau terenul. :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Sincer sa-ti spun, prevede si tu situatia cea mai defavorabila.
Ar mai fi o alta varianta ( total ghinion pentru tine ) si anume sa se aleaga o a treia cale, complet diferita de cele  care se vehiculeaza acum si care sa treaca taman prin curtea ta. Oricum cea de a treia varianta nu ai cum s-o prevezi si tine numai de conjunctura.
Dar de traseul "zburatoarei" te-ai interesat ? Ca e si zburatoarea pe acolo.

Da, terenul asta este departe de traseul prevazut al zburatoarei. Mersi oricum pentru sfaturi, sa vedem ce se alege din toata treaba asta. Noroc ca am mai multe optiuni, dar evident asta mai apropiat de traseul strapungerii e mai ieftin. :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Cred ca asta e si strategia, urlii strapungere, aduci niste mega utilaje sa sape niste gropi, dupaia stai vreo 5 ani fara sa faci nimic, intre timp pretul terenurilor de expropriat scade si tu le iei cu media preturilor din ultimii 2 ani.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului sss

Slasher1985 wrote:
Da, terenul asta este departe de traseul prevazut al zburatoarei. Mersi oricum pentru sfaturi, sa vedem ce se alege din toata treaba asta. Noroc ca am mai multe optiuni, dar evident asta mai apropiat de traseul strapungerii e mai ieftin. :lol:

Ca unul care a avut afaceri in imobiliar, pot sa-ti dau un pont: daca ai noroc si nu te "calca" strapungerea si chiar se face pana la urma, valoarea terenului langa o artera de penetratie va creste! Desigur, daca vrei sa-ti faci o casuta linistita, cu o gradinita si pasarele... uita! Daca vrei sa-ti faci o afacere cu vad sau sa vinzi ulterior, cumpara!  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului alex1968

Proiectul e "criogenizat" in continuare.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sss

Deja nu mai impresioneaza pe nimeni, nici macar pe nesimtitii din Primarie, faptul ca suntem o natiune de franari, nu de constructori, iar eficienta maxima o are justitia!  :evil:

Re: Stiri despre proiect ByOnu

Franari sunt "constructorii" (primaria) care nu are toate avizele inainte de a incepe lucrari de asemenea anvergura. Te astepti cumva ca si exproprierile sa se faca tot asa fara avize? Pai vezi ca vine si ii darama omului casa si apoi spun ca ei n-au avut toate avizele deci n-au ce sa despagubeasca -- stiu, suna absurd, dar in Bucuresti (mai nou) se poate orice (capatul lui 5 si Mihai Bravu vorbesc de la sine). :idea:

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”