Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
1208 posts, 434444 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
subway guru
Ca sa revenim On-topic, la Valea Ialomitei eforturile trebuie concentrate pe:
- punerea in regim maxim de epuizare a apelor pe zona de capat, ca sa se creeze conditii pt atacarea in regim 'masiv' a excavatiilor, sa se ajunga cu sapatura la cota radier si sa incepem sa vedem cum 'creste' structura depoului' de jos in sus;
- inchiderea incintei de PM pe zona de palnie, ca sa vedem si acolo cum se asterne 'masiv' planseul superior si sa admiram un top-down ca la carte;
- pe zona de racord cu statia Romancierilor, PM la 'full speed'...
Ca sa revenim On-topic, la Valea Ialomitei eforturile trebuie concentrate pe:
- punerea in regim maxim de epuizare a apelor pe zona de capat, ca sa se creeze conditii pt atacarea in regim 'masiv' a excavatiilor, sa se ajunga cu sapatura la cota radier si sa incepem sa vedem cum 'creste' structura depoului' de jos in sus;
- inchiderea incintei de PM pe zona de palnie, ca sa vedem si acolo cum se asterne 'masiv' planseul superior si sa admiram un top-down ca la carte;
- pe zona de racord cu statia Romancierilor, PM la 'full speed'...
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Esti prea taios cu ei, trebuie intelesi, s-au salbaticit singuri in casta lor, nu meritau chiar asa o radiografie, atat de precisa si adevarata. Frustrarea manifestata prin postari, este maxima...
Daca dai doar o pagina in urma, vezi ca din 10 postari, 9 sunt ale oamenilor forumului, asa-zisii colaboratori, asa ca aici nu poti intreba nimic, dar sa primesti un raspuns corect si curat.
Si eu consider ca este o pierdere de vreme, postarea pe acest forum, de aceea si eu cer anularea contului meu.
radudd wrote:
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
In alta ordine de idei, nu inteleg care ar fi motivul pentru care ma jigniti, cand afirmati ca doar o varsta mai frageda ar justifica intrebarile pe care le-am pus!?
Ce ati vrut sa spuneti prin "...pentru ca alta varianta nu prea intrevad"?
Va simtiti cumva mai bine, mai relaxat atunci cand faceti afirmatii de acest gen, cand faceti misto, cand atingeti cu vorbe si aveti impresia ca sunteti superior persoanei cu care interactionati?
Ma gandesc ca numai un cumul de astfel de stari ar putea justifica aroganta dumneavoastra, iar acest comportament intra in mod cert intr-o alta arie, una nepotrivita si incompatibla cu buna-crestere.
Avand in vedere ca se simte in zona muuult prea multa incandescenta neuronala si cum nu vreau sa perturb vreun flux sinusoidal cu intrebarile mele copilaresti / de om batran / de neumblat cu metroul / de ...., renunt in a mai posta / intreba / da cu parerea/ .... si va las in liniste si pace in cercul dvs. restrans / super vizat / super avizat / super doct / atotstiutor, nu de alta, dar sa va "simteti bine" ca intre indivizi cu acelasi nivel / pregatire / cunostere / .....
Bunul simt nu se negociaza, nu se ofera pe ochi frumosi sau dupa data la care te-ai insris in forum.
Bunul simt este / sau nu este.
Bunul simt se manifesta permanent.
Cu aceasta ocazie rog moderatorul forumului sa stearga / anuleze contul pe care l-am deschis, chiar si postarile, fiindu-mi inutil(e) / de pierdere de vreme / fara folos.
Esti prea taios cu ei, trebuie intelesi, s-au salbaticit singuri in casta lor, nu meritau chiar asa o radiografie, atat de precisa si adevarata. Frustrarea manifestata prin postari, este maxima...
Daca dai doar o pagina in urma, vezi ca din 10 postari, 9 sunt ale oamenilor forumului, asa-zisii colaboratori, asa ca aici nu poti intreba nimic, dar sa primesti un raspuns corect si curat.
Si eu consider ca este o pierdere de vreme, postarea pe acest forum, de aceea si eu cer anularea contului meu.
-
- icee
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
MA: You're fired!
I don't think so, because I QUIT!
budrom wrote:
cer anularea contului meu.
MA: You're fired!
I don't think so, because I QUIT!
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Se pare ca aici s-a deviat circulatia, s-a turnat doar beton acolo si se circula deja numai pe noua deviere.

Se pare ca aici s-a deviat circulatia, s-a turnat doar beton acolo si se circula deja numai pe noua deviere.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Zona aia betonata unde stau muncitorii aia (sau poate lucreza, dar nu asta conteaza) nu este prea la suprafata? Adica mi se pare peste nivelul 0 al strazii.
Mentionez ca nu cunosc zona, la Valea Ialomitei n-am fost.
Zona aia betonata unde stau muncitorii aia (sau poate lucreza, dar nu asta conteaza) nu este prea la suprafata? Adica mi se pare peste nivelul 0 al strazii.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
E facuta asa pentru realizarea devierii de trafic.
E facuta asa pentru realizarea devierii de trafic.
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Superbe pozele cu soarele acesta, de vara!
Multumim M.A.!
(chiar daca ne vei mai aduce poze numai de aici, AM, Orizont, Favorit, din pacate, INCA PUTIN!)
Aici se va turna decat partea stanga, initial? (in poza 3)
Sau se va arma si zona de sub reteaua Radet?
Ma gandesc ca acolo ar trebui inca turnat pm-ul, pe locul unde erau initial, tevile Radet, nu?
Superbe pozele cu soarele acesta, de vara!
Multumim M.A.!
(chiar daca ne vei mai aduce poze numai de aici, AM, Orizont, Favorit, din pacate, INCA PUTIN!)
Aici se va turna decat partea stanga, initial? (in poza 3)
Sau se va arma si zona de sub reteaua Radet?
Ma gandesc ca acolo ar trebui inca turnat pm-ul, pe locul unde erau initial, tevile Radet, nu?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Se lucreaza la PM in zona aia, momentan se toarna in mare zona unde se armeaza acum. Urmeaza sa sape in zona de unde au eliminate traficul.
Se lucreaza la PM in zona aia, momentan se toarna in mare zona unde se armeaza acum. Urmeaza sa sape in zona de unde au eliminate traficul.
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Daca nu s-a turnat deja portiunea de sub ”panza” alba (cum cred nu s-a intamplat),
s-a lucrat la excavarea fostei devieri auto?
Este un spatiu relativ mic acolo, s-ar putea arma repede si lega la portiunea ”alba” deja armata...apoi betonat o suprafata mai mare, oricum pare cel mai gros planseu superior, din ce am vazut pana acum la M5 si va fi foarte mult beton, din start.
Sa nu mai spun despre zona de sub tevile Radet, care ar putea fi si ea armata si turnat apoi betonul pe o zona intreaga, intre peretii mulati.
(Mister-ul Radu zice ca s-a dat peste cap (era sa zic ca a facut tumbe, dar nu zic), pt asigurarea malaiului pt T1, asa ca considerati indreptatita intrebarea mea cu excavarea)
Daca nu s-a turnat deja portiunea de sub ”panza” alba (cum cred nu s-a intamplat),
s-a lucrat la excavarea fostei devieri auto?
Este un spatiu relativ mic acolo, s-ar putea arma repede si lega la portiunea ”alba” deja armata...apoi betonat o suprafata mai mare, oricum pare cel mai gros planseu superior, din ce am vazut pana acum la M5 si va fi foarte mult beton, din start.
Sa nu mai spun despre zona de sub tevile Radet, care ar putea fi si ea armata si turnat apoi betonul pe o zona intreaga, intre peretii mulati.
(Mister-ul Radu zice ca s-a dat peste cap (era sa zic ca a facut tumbe, dar nu zic), pt asigurarea malaiului pt T1, asa ca considerati indreptatita intrebarea mea cu excavarea)
-
- subway guru
-
Posted:
-
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Doar o pompa la betonare? Cam putin...
Cu speranta ca nu este ultima betonare si aici...
...felicitari doamnei care manevreaza pompa, pt 1 martie, vedem snurul de pe comanda !

Doar o pompa la betonare? Cam putin...
Cu speranta ca nu este ultima betonare si aici...
...felicitari doamnei care manevreaza pompa, pt 1 martie, vedem snurul de pe comanda !
- budrom
-
Posted:
-
budrom
...Doar 2 poze de la V.I.?
Inafara de beton turnat, s-a mai sapat ceva, s-au mai facut ceva metri de pm, in dreptul statiei Electrica?
Cat avem pm realizat, acolo?
Cat mai ajung banii si aici, mai apucam o turnare beton?
...Doar 2 poze de la V.I.?
Inafara de beton turnat, s-a mai sapat ceva, s-au mai facut ceva metri de pm, in dreptul statiei Electrica?
Cat avem pm realizat, acolo?
Cat mai ajung banii si aici, mai apucam o turnare beton?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination