Topic: Refacere covor asfaltic
1070 posts, 309722 views
📖 Pagination options
- emilacke
-
Posted:
-
Re: Refacere covor asfaltic.
emilacke
In afara de semafor ce ar putea sa faca acolo?
realistul wrote:
E si bucata aceea circulata. E drept ca nu ca cealalta dar e. Altfel nu s-ar intamplau atatea accidente zilnic cum se intampla aici. Nu am vazut, sa treaca zi fara cel putin un accident la intersectia Alunis cu Soimus. Masuri autoritati: 0.
In afara de semafor ce ar putea sa faca acolo?
- emilacke
-
Posted:
-
emilacke
Monument istoric?
Chev Celios wrote:
Stie cineva de ce nu se asfalteaza acea bucata de piatra cubica de la intersectia Pantelimon cu Fundeni?? M-am dus aseara sanie pe piatra aia. Am uitat de ea si am venit cu 70 si cand am dat de ea mai era si umeda. Restul cred ca stie orice sofer mai vechi ce patesti.Cat de greu franezi pe asa ceva.
Monument istoric?
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Azi pe Serban Voda dupa reasfaltarea reasfaltarii si spargerile continue, in dreptul Adesgo asfaltau pe ploaie carpelile pe ploaie si temperatura de azi cei de la Euroconstruct. Hal de tara fara stapan.
Azi pe Serban Voda dupa reasfaltarea reasfaltarii si spargerile continue, in dreptul Adesgo asfaltau pe ploaie carpelile pe ploaie si temperatura de azi cei de la Euroconstruct. Hal de tara fara stapan.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Tot azi, pe Schit, intre Splai si Elisabeta, Distractiigaz au devastat juma' de strada... ...in prag de iarna...
Tot azi, pe Schit, intre Splai si Elisabeta, Distractiigaz au devastat juma' de strada... ...in prag de iarna...
- Serban
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Mega-tun la Străzile Bucureştiului: Marcaje şi indicatoare rutiere cu GPS, de peste 54 milioane euro
NEWS • 13 Decembrie 2012 - 15:00 • Cristina Macuc
http://b365.ro/mega-tun-fin ... 85618.html
Mai multe artere intens circulate din Capitală, printre care bulevardele Mihail Kogălniceanu şi Regina Elisabeta, au rămas de mai mult timp fără marcaje rutiere. Deşi licitaţia organizată de Administraţia Străzilor Bucureşti, ce este condusă de Alina Roman, a fost intens contestată, în final, instituţia a decis să bage peste 54 de milioane de euro în conturile a trei firme. Practic, Administraţia Străzilor a licitat de două ori aceleași servicii, pe aceeași perioadă.
Mega-tun la Străzile Bucureştiului: Marcaje şi indicatoare rutiere cu GPS, de peste 54 milioane euro
NEWS • 13 Decembrie 2012 - 15:00 • Cristina Macuc
http://b365.ro/mega-tun-fin ... 85618.html
Mai multe artere intens circulate din Capitală, printre care bulevardele Mihail Kogălniceanu şi Regina Elisabeta, au rămas de mai mult timp fără marcaje rutiere. Deşi licitaţia organizată de Administraţia Străzilor Bucureşti, ce este condusă de Alina Roman, a fost intens contestată, în final, instituţia a decis să bage peste 54 de milioane de euro în conturile a trei firme. Practic, Administraţia Străzilor a licitat de două ori aceleași servicii, pe aceeași perioadă.
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Inafara de aceste articole care cu siguranta scot la iveala adevaruri murdare despre cheltuirea avutului obstesc, se mai intampla si altceva? Adica se sesizeaza vreun DNA?
Inafara de aceste articole care cu siguranta scot la iveala adevaruri murdare despre cheltuirea avutului obstesc, se mai intampla si altceva? Adica se sesizeaza vreun DNA?
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
S-a reasfaltat Arcul de Triumf desi nu trebuia, si s-a reasfaltat si pe bucatile alea din margine pe unde nu merge nimeni niciodata, deci risipa maxima. Apoi s-a si liniat, peste tot, deci asta ca ori ca nu e contract ori ca nu se face ca vine iarna e vrajeala.
S-a reasfaltat Arcul de Triumf desi nu trebuia, si s-a reasfaltat si pe bucatile alea din margine pe unde nu merge nimeni niciodata, deci risipa maxima. Apoi s-a si liniat, peste tot, deci asta ca ori ca nu e contract ori ca nu se face ca vine iarna e vrajeala.
- emilacke
-
Posted:
-
emilacke
S-au chinuit sa asfalteze CA Rosetti de la Magheru spre Calderon, dar bineinteles ca deja au spart asfaltul in apropiere de Magheru. Cica au rezolvat groapa cu niste pietre aruncate acolo. Asfalt nou nout!
S-au chinuit sa asfalteze CA Rosetti de la Magheru spre Calderon, dar bineinteles ca deja au spart asfaltul in apropiere de Magheru. Cica au rezolvat groapa cu niste pietre aruncate acolo. Asfalt nou nout!
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Lucrari "beton" in zona Unirea: http://www.wall-street.ro/articol/Econo ... nirea.html
Lucrari "beton" in zona Unirea: http://www.wall-street.ro/articol/Econo ... nirea.html
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
S-a rezolvat problema, din martie se apuca de marcat!
Nightwolf wrote:mihai_atanasiu wrote:Nightwolf wrote:
Nu se refac marcajele anul asta ... dupa iarna ...
Adica stam fara marcaje pina in martie ? ce capete patrate...
Si daca marcau acum si sapt viitoare ningea si le lua in plug ai fi spus "ce idioti, ce risipa aiurea de bani, nu puteau sa astepte pana la primavara??"
Sa nu uitam ca marcarea pe bulevardele aflate in gestiunea PMB se face cu termoplast care nu e acelasi lucru cu vopseaua lavavabila. Termoplastul la plug, clorura si sare nu reactioneaza f bine ... reactioneaza chiar ff prost as putea spune ...
S-a rezolvat problema, din martie se apuca de marcat!
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
cum adica "s-a rezolvat" ? eu am pus mesajul in 27 noiembrie; acum suntem in 20 ianuarie si "se rezolva" in martie ?
cum adica "s-a rezolvat" ? eu am pus mesajul in 27 noiembrie; acum suntem in 20 ianuarie si "se rezolva" in martie ?
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Degeaba ai scris tu in noiembrie, licitatia a fost contestata si blocata. S-a deblocat, se asteapta sa se incalzeasca si se marcheaza. Deci martie...
Degeaba ai scris tu in noiembrie, licitatia a fost contestata si blocata. S-a deblocat, se asteapta sa se incalzeasca si se marcheaza. Deci martie...
- Nightwolf
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii
•
Choose destination