MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Știri și articole din presă

823 posts, 255628 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 59

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect shoppy

Unde ati vazut voi organizare de santier la Zarea?, ca eu am fost in zona si nu am gasit nimic. Pe Laminorului, la intrarea in cimitir, unde a tras Andrei linia aia, nu e nimic, doar podul rulant care se vede si din satelit ce troneaza peste o mare de beton spart, in rest nimic.
Mai bine marcheaza cineva pe o harta sau da link wikimapia cu centrul hartii centrat peste locatie, sa vad cand ajung sa mai fac poze, ca se pare ca vreun pusti care nu are habar pe unde sunt astea a citit pe aici si s-a repezit sa marcheze chestiile aiurea in wikimapia, a iesit o varza pe acolo, fostul Laromet e peste Zarea, Zarea a ajuns la Parc Bazilescu, si asa groapa din capul statiei Parc Bazilescu (intersectia Bucurestii Noi cu Jimbolia) a ajuns PLS Zarea.
Apropo de groapa de la Parc Bazilescu, acolo in afara de o macara nu mai e mai nimic (vezi poza), iar pe pancarta scrie "instalare cale rulare/linia a 3-a si hidroizolatie tronson 1 Mai - Parc Bazilescu", deci nici o vorba de Zarea.
DSC09861.JPG (539.27 KB; downloaded 2903 times)

Re: Stiri despre proiect andrei11

Vezi ca sunt "2 Zări".  Una unde e PLS Zarea si una unde am tras eu linia aia rosie.
La PLS Zarea nu e nici o organizare de santier, vorba ta, acolo e un santier legat de tunelul spre Bazilescu.
Organizarea de santier e la Lac Straulesti.
La Zarea cealalta ( cea cu linia rosie ) NU E NIMIC.
1-20-2013 8-22-09 PM.jpg (249.9 KB; downloaded 2894 times)

Re: Stiri despre proiect shoppy

Ok, marcheaza si tu pe o harta sau da link wikimapia cu harta centrata pe organizarea de santier de la Lac Straulesti, ca sa vedem cum atacam problema.

....
1-20-2013 8-32-49 PM.jpg (193.17 KB; downloaded 2887 times)

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

Ca si observatie, in imaginea Google Earth postata de Andrei11 apare deja organizarea de santier.

Ceea ce se vede acolo nu e organizare de santier. Nu stiu ce e. Actuala organizare e ca un mic orasel, inclusiv cu stalpi de iluminat public. ( sper sa nu fabulez, nu am fost prea atent la stalpi ). Oricum sunt vreo 10 baraci ( minim ) care-ti dau senzatia de un tot unitar.
Problema ca sunt puse exact unde va urma sa se sape groapa, deci nu prea are sens.
Nu stiu ce s-a urmarit cu aceasta organizare "de expozitie".

Re: Stiri despre proiect francezu72

vorbeau astazi niste moshuletzi care se strang mai tot timpu la o ghereta de ziare in statia lui 97, ca din martie ar inchide bulevardul  :|  m-am bagat in seama cu ei si chiar vorbeau de ceva expropieri pe partea cu OMV  :lol: , nu am inteles cu exactitate ce se expropiaza.

:o :o
1-20-2013 10-29-59 PM.jpg (101.08 KB; downloaded 2825 times)

Re: Stiri despre proiect francezu72

probabil ca la asa ceva se refereau...nu vad unde ar mai fi nevoie de expropieri pe restu traseului

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

andrei11 wrote:
Ceea ce se vede acolo nu e organizare de santier. Nu stiu ce e. Actuala organizare e ca un mic orasel, inclusiv cu stalpi de iluminat public.

Pai ce se vede in poza este situatia organizarii de santier din noiembrie 2012. Evident ca intre timp s-a mai dezvoltat "oraselul". Atasez si o imagine Google Earth din iunie cu un indemn: gasiti cele 10 diferente!  :D
Straulesti.jpg (210.93 KB; downloaded 2788 times)

Corect !
Inseamna ca ce am vazut eu sunt "cladirile din fata".
Are mai mult de 10 baraci "oraselul".

Re: Stiri despre proiect subway guru

Stirea din TunnelTalk s-a corectat si Bucurestii au 'revenit' la patria muma! :lol:
http://tunneltalk.com/TBM-Recorder-Jan1 ... er-TBM.php

Observ ca am cazut cam pe subiect.  :roll:  :!:

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433399 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”