Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovVehicule din trecut aparținând STB / ITB / RATB / STB S.AAutobuze

Topic: IK4

213 posts, 98686 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 16

📖 Pagination options
Re: Autobuze IK4 Catalin.D

Apai... bani pentru aia nu sunt, bani pentru ala nu e, la Sanatate nu avem nici macar pastile, in sate e saracie... o tara splendida! Cateodata ma gandesc ca altii in momentul de fata abia se chinuie sa traiasca si noi vorbim despre reconditionarea unei bucati de fier- chiar daca intr-un fel ma contrazic, insa acesta este adevarul-. Nicaieri nu sunt  bani, nimic nu e la locul sau, " totul e de c***t si tre' sa moara.."-marele prozator PUYA- :lol: Nu mai spun nimic... :(  :x

Re: Autobuze IK4 ikarus13

Hai ca acum putem strange si noi bani pentru repararea lor( cum a zis Axel in gluma mai sus). Stiu ca trebuie sa strangem destul de mult dar cu putina vointa putem reusi. Daca stam dupa regie nu le vom mai vedea poate la anul. Adica criza criza dar totusi  masinile astea nu trebuie sa dispara. Adica ganditi-va si voi putin....cat credeti ca le va mai tine regia? Dupa mine cred ca cel mult pana in 2015.( sa speram ca apuca 2015). Dupa parerea mea...daca vreti ca 611 sa nu devina istorie, trebuie sa intervenim cumva...daca nu..asta e...

• CitaroAdrian
  • Posted:
  •  

Re: Autobuze IK4 CitaroAdrian

Nu zicem sa le facem pe toate 3, dar macar asta care mai e ceva de el, care o data a fost Regina Nordului (!) cate un pic de la fiecare, donatie putem sa facem, dar fiti sigur ca daca donati bani pentru masina asta sa o faca, RATB-ul o sa o investeasca pe LF-uri :evil:
LE: dar masina e deja casata, nu ? :cry:

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Autobuze IK4 IK4

La Skopje, in Macedonia, mai au autobuze IK4 inca in exploatare  :shock:

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Autobuze IK4 IK4

La inceput a fost VOLVO...

Apoi IKARUS...

Re: Autobuze IK4 DAF SB220

David wrote:
Mai stie cineva,ceva de batranul #611.Am vazut ca nu s-a mai vorbit de el din mai 2012

Saraca ex.Regina a Nordului, sta in conservare in autob. rece a Alexandriei din anul 2007 sau 2008 pana in prezent, pe langa vechiile Roman 112 #664 si DAC-UDM 117 3713 (ca o mica paranteaza, Romanul a fost la autob. Ferentari iar DAC-ul la autob. Titan, ultima data circuland pe o linie centrala 101 si/sau 102, iar in anul casarii pe linia 346, iar ambele autobuze au fost duse la sfarsitul aniillor '90 in conservare).

Re: Autobuze IK4 Chev Celios

Nu stiu de unde stii tu ca 3713 a fost la titan ca el a fost la Floreasca din cate stiu eu.

Chev Celios wrote:
Nu stiu de unde stii tu ca 3713 a fost la titan ca el a fost la Floreasca din cate stiu eu.

Nu cred ca avea cum sa fie la autob. Floreasca deoarece este un garaj destul de mic pentru autobuze articulate. El cu siguranta a fost la autob. Titan deoarece aceasta unitate RATB era singura care inca avea in folosinta vechiile DAC 117 UD. Ca RATB deja casase ~90 dintre DAC-uri in anul 1993. Ele dupa anul 1993, intrau pe liniile estice pana in anul 1998, cand atuncea au fost mutate pe 346. In acel an inca existau doua autobuze de acest tip, si probabil ca unul dintre ele a fost 3713. Totusi, ultima lui linie a fost 407 care circula intre Tacerii - Pod Arges Mihailesti. Din fericire, nu isi indeplinise nr. de km pentru a fi casat, si de-atunci a fost mutat in autob. rece a Alexandriei. Off topic terminat

Si cu poza asta cum ramane care este chiar pe site-ul RATB? Tin sa te anunt ca garajul era mult mai mare cu ceva timp un urma.

A si unu din titulari lui 3713 inca lucreaza, sau lucra acum cativa ani in Floreasca, cand i-am zis ca 3713 mai exista in Alexandria se uita urat la mine.

Re: Autobuze IK4 ikarus13

Kaba Adrian wrote:
Chev Celios wrote:

Nu cred ca avea cum sa fie la autob. Floreasca deoarece este un garaj destul de mic pentru autobuze articulate.

Regret ca te dezamagesc dar autobaza Floreasca a avut autobuze articulate împreună cu Alexandria și Titan. Floreasca a avut articulate mai ales în momentul în care s-a închis Autobaza Giurgiu.
3713 a fost la Floreasca după cum spune și Chev Celios. Am sursă sigură. Nu știu dacă a fost vreodată și la Titan...

Nu zic ca n-a fost posibila si varianta asta. Dar din ce-am vazut, acest DAC a avut GPL si este printre primele DAC-uri 117 construite.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Autobuze IK4 Tom

Kaba Adrian wrote:
Nu zic ca n-a fost posibila si varianta asta. Dar din ce-am vazut, acest DAC a avut GPL si este printre primele DAC-uri 117 construite.

Daca nu ne poti spune cu siguranta ca a fost renumerotat si ca e unul dintre primele, ai totusi dreptate, e printre primele... 400 construite.

Autobaza Floreasca a avut multa vreme autobuze articulate. Iata inca o poza tot din arhiva RATB, cu Ikarus 180.
Linia 368 cu autobuze articulate a fost intotdeauna la Floreasca, am prins atat Ik180, Ik280 cat si DAC117UD.
E posibil ca 3713 sa fi ajuns la Titan pe vremea cand acolo erau ultimele articulate ramase in circulatie.
Nu-mi amintesc insa de autobuze IK4 la autobaza Floreasca. Nu cred ca au avut acolo sau daca au fost, le-au schimbat cu DAC-uri articulate. Cel putin dupa inceputul anilor '80 pe liniile care tineau de autobaza asta erau doar articulate.

Edit: am uitat poza cu autobaza Floreasca... Si rectificare... a avut IK4, dar utilitare.
7a 1514 7429.jpg (76.5 KB; downloaded 8413 times)

IK4 a avut si la traseu pe la inceputul anilor "90 o scurta perioada.

Re: Diverse autocare DAF SB220

Unul dintre singurele autobuze de tip IK4 ramase inca in circulatie prin tara:
SAM_0050.jpg (191.64 KB; downloaded 9985 times)

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 16

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464002 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”