Topic: Accidente / incidente
5703 posts, 1881010 views
📖 Pagination options
- rosetti61
-
Posted:
-
Re: Accidente,incidente
rosetti61
S-a mai intamplat acum cativa ani cu unul de pe 313 care vorbea la telefon, a intrat in pasaj si s-a dus ata spre Universitate; nu mai stiu unde a intors dar a mers fara oprire pana a reintrat "in normal" (nu stiu de la Unirii daca a mai dat pe la Sf VIneri - filmuletul era pe youtube).
francezu72 wrote:
astazi, soferul de pe 449 a gresit drumu si a intrat pe centura in loc sa mearga pe pod spre otopeni![]()
la strigatele babelor acesta s-a trezit si a dat cu spatele vreo 200 m sa intre pe pod din nou![]()
nu mi s-a mai intamplat niciodata un sofer de ratb sa greseasca drumul
S-a mai intamplat acum cativa ani cu unul de pe 313 care vorbea la telefon, a intrat in pasaj si s-a dus ata spre Universitate; nu mai stiu unde a intors dar a mers fara oprire pana a reintrat "in normal" (nu stiu de la Unirii daca a mai dat pe la Sf VIneri - filmuletul era pe youtube).
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Accident pe Str.Postavarului.
In jurul orei 17:50 autobuzul #4654 a fost implicat intr-un accident pe Str.Postavarului intre statiile Codrii Neamtului si Bd.1 Decembrie 1918.
In acest moment o echipa SMURD se afla la locul accidentului.
Deocamdata am decat aceste informatii, o sa ma interesez sa vad ce s-a intamplat defapt desii inclin sa cred ca ori o masina a dat cu spatele in autobuz, ori cineva a incercat sa traverseze neregulamentar.
Mentinue: in zona respectiva este o curba cam periculoasa si iluminatul stradal este slab.
In jurul orei 17:50 autobuzul #4654 a fost implicat intr-un accident pe Str.Postavarului intre statiile Codrii Neamtului si Bd.1 Decembrie 1918.
In acest moment o echipa SMURD se afla la locul accidentului.
Deocamdata am decat aceste informatii, o sa ma interesez sa vad ce s-a intamplat defapt desii inclin sa cred ca ori o masina a dat cu spatele in autobuz, ori cineva a incercat sa traverseze neregulamentar.
Mentinue: in zona respectiva este o curba cam periculoasa si iluminatul stradal este slab.
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
In jurul orei 18:50 am ajuns si eu in zona si iata ce am aflat.
Autobuzul circula pe linia 101 iar in autobuz un hot a furat unui calator tableta, coboara la statia '' Codrii Neamtului '' si fuge, victima isi da seama de furt tocmai cand autobuzul pleaca din statie, trage de usa in timp ce autobuzul avea vreo 20km pe ora si sare din autobuz ranindu-se.
Concluzia un gaget e mai important decat viata.
Axel wrote:
In jurul orei 17:50 autobuzul #4654 a fost implicat intr-un accident pe Str.Postavarului intre statiile Codrii Neamtului si Bd.1 Decembrie 1918.![]()
In acest moment o echipa SMURD se afla la locul accidentului.![]()
Deocamdata am decat aceste informatii, o sa ma interesez sa vad ce s-a intamplat defapt desii inclin sa cred ca ori o masina a dat cu spatele in autobuz, ori cineva a incercat sa traverseze neregulamentar.![]()
Mentinue: in zona respectiva este o curba cam periculoasa si iluminatul stradal este slab.![]()
In jurul orei 18:50 am ajuns si eu in zona si iata ce am aflat.
Autobuzul circula pe linia 101 iar in autobuz un hot a furat unui calator tableta, coboara la statia '' Codrii Neamtului '' si fuge, victima isi da seama de furt tocmai cand autobuzul pleaca din statie, trage de usa in timp ce autobuzul avea vreo 20km pe ora si sare din autobuz ranindu-se.
Accident Str.Postavarului,14.01.2013..jpg (73.4 KB; downloaded 4044 times)
Accident Str.Postavarului,14.01.2013.1.jpg (76.46 KB; downloaded 4044 times)
Accident Str.Postavarului,14.01.2013.2.jpg (80.75 KB; downloaded 4047 times)
Accident Str.Postavarului,14.01.2013.3.jpg (86.11 KB; downloaded 4044 times)
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
Eu am păţit ceva de genul ăsta acum vreo 8 ani pe linia 137. Şoferul a uitat să o facă la dreapta la Universitate (spre Cişmigiu) şi a luat-o spre Unirii. Eu nu m-am impacientat, crezând că e vorba de o deviere. Dar un călător i-a atras atenţia
Eh, asta a generat topicele din seria "Autobuzistul care a uitat s-o facă la dreapta" de pe un anume forum.
Cineva de pe forumul ăla mi-a zis că la P-ţa Operei/Bis. Sf. Elefterie un şofer de 601 l-a întrebat pe unde s-o ia (adică spre Universitate sau pe cheiul Dâmboviţei); se scuza că e nou.
francezu72 wrote:
astazi, soferul de pe 449 a gresit drumu si a intrat pe centura in loc sa mearga pe pod spre otopeni![]()
la strigatele babelor acesta s-a trezit si a dat cu spatele vreo 200 m sa intre pe pod din nou![]()
nu mi s-a mai intamplat niciodata un sofer de ratb sa greseasca drumul
Eu am păţit ceva de genul ăsta acum vreo 8 ani pe linia 137. Şoferul a uitat să o facă la dreapta la Universitate (spre Cişmigiu) şi a luat-o spre Unirii. Eu nu m-am impacientat, crezând că e vorba de o deviere. Dar un călător i-a atras atenţia
Cineva de pe forumul ăla mi-a zis că la P-ţa Operei/Bis. Sf. Elefterie un şofer de 601 l-a întrebat pe unde s-o ia (adică spre Universitate sau pe cheiul Dâmboviţei); se scuza că e nou.
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Putem sa incheiem discutiile astea
Asta e toti mai gresim dar nu cred ca murit cineva pentru acele greseli.
Mai bine terminam discutia ca nu da bine daca cineva important de SUS citeste aici.
Putem sa incheiem discutiile astea
Asta e toti mai gresim dar nu cred ca murit cineva pentru acele greseli.
Mai bine terminam discutia ca nu da bine daca cineva important de SUS citeste aici.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
ACCIDENT HORROR în Capitală: Un bărbat a fost călcat de tramvai
Un bărbat a fost dus la spital în stare gravă, după ce a fost lovit, azi, de un tramvai al liniei 27, pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală, în apropierea staţiei RATB.
Potrivit Brânduşei Raeceanu, purtător de cuvânt al RATB, accidentul s-a produs în jurul orei 10.45, în zona staţiei Complex RATB Titan, pe sensul de mers către Piaţa Nicolae Grigorescu, un bărbat care traversa neregulamentar fiind lovit de un tramvai al liniei 27.
Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la un spital. Din primele informaţii, bărbatului i-ar fi fost tăiată laba piciorului.
Potrivit primelor cercetări, vatmanul tramvaiului circula regulamentar, a precizat Brânduşa Raeceanu. La faţa locului au venit echipaje de la Brigada Rutieră a Capitalei.
http://www.ziarulring.ro/stiri/203860/A ... de-tramvai
Un bărbat a fost dus la spital în stare gravă, după ce a fost lovit, azi, de un tramvai al liniei 27, pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală, în apropierea staţiei RATB.
Potrivit Brânduşei Raeceanu, purtător de cuvânt al RATB, accidentul s-a produs în jurul orei 10.45, în zona staţiei Complex RATB Titan, pe sensul de mers către Piaţa Nicolae Grigorescu, un bărbat care traversa neregulamentar fiind lovit de un tramvai al liniei 27.
Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la un spital. Din primele informaţii, bărbatului i-ar fi fost tăiată laba piciorului.
Potrivit primelor cercetări, vatmanul tramvaiului circula regulamentar, a precizat Brânduşa Raeceanu. La faţa locului au venit echipaje de la Brigada Rutieră a Capitalei.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Circula regulamentar, pe partea dreaptă
, pe banda lui etc
Mulți căscați pe lumea asta. Ca și cei care nu se asigură la trecerea la nivel cu calea ferată.
Circula regulamentar, pe partea dreaptă
Mulți căscați pe lumea asta. Ca și cei care nu se asigură la trecerea la nivel cu calea ferată.
-
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Rathgeber2523
Vagonul 133 este cel implicat.
Gabi23 wrote:
Vagonul 133 este cel implicat.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Apropo de "Autobuzistu care a uitat sa faca dreapta", azi a comis-o unul din 336, in jur de 19.15, care a facut statia Piata Operei la Podul Eroilor
Mi-era teama sa nu se creada 137 in continuare... O fi fost cineva mutat de pe o alta linie (137, 138, 601) si o fi uitat la un moment dat pe ce traseu e. Nu i-am retinut numarul de parc, era un Citaro2 cu ecranul din interior stins (poate or fi mai multe).
Apropo de "Autobuzistu care a uitat sa faca dreapta", azi a comis-o unul din 336, in jur de 19.15, care a facut statia Piata Operei la Podul Eroilor
-
- Axel
-
Posted:
-
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Si am aflat si de ce au aparut aceste greseli de care ziceti voi. Se pare ca ETA are lipsa de oameni la schimbul 2, iar multi de la ETE-Troleibuze au trecut la ETA.
Si am aflat si de ce au aparut aceste greseli de care ziceti voi. Se pare ca ETA are lipsa de oameni la schimbul 2, iar multi de la ETE-Troleibuze au trecut la ETA.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai bun, mai greseste si omul, dar ca sa nu greseasca se poate uita pe GPSul din cabina sa isi vada traseul. Greu intra tehnologia la noi... Ca nu mai suntem in era DACurilor sa ne ghidam dupa dara de fum lasata de la cursa anterioara.
Pai bun, mai greseste si omul, dar ca sa nu greseasca se poate uita pe GPSul din cabina sa isi vada traseul. Greu intra tehnologia la noi... Ca nu mai suntem in era DACurilor sa ne ghidam dupa dara de fum lasata de la cursa anterioara.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Asa e greu cu tehnologia, ca sunt si destui care s-au vazut suiti din DAC pe Mercedes si le-a crescut lungu' nasului, dar daca GPS-ul nu-l coreleaza nimeni cu realitatea din traseu ce poti sa faci
. Am vazut cu ochii mei mai multe erori pe GPS-urile autobuzelor de la Militari, spre exemplu conform GPS-ului linia 163 nu trebuie sa circule de la Piata Kogalniceanu prin Calea Plevnei ci trebuie sa ajunga la Piata Operei-Pod Eroilor-Stirbei Voda sau 178 circula din Sos. Virtutii prin Bd. Iuliu Maniu (nu prin Bd. Uverturii), 173 merge pe Calea Ferentarilor-Str.Nasaud si probabil ca astfel de exemple sunt pe la toate garajele pt ca mentenanta serioasa a acestor 1000 de stele nu mai este facuta decat la minimul posibil.
Prin multe Euro4 nu mai functioneaza plasmene din interior, anuntul vocal este o amintire pe multe masini...
Utilizator anonim wrote:
Greu intra tehnologia la noi...
Asa e greu cu tehnologia, ca sunt si destui care s-au vazut suiti din DAC pe Mercedes si le-a crescut lungu' nasului, dar daca GPS-ul nu-l coreleaza nimeni cu realitatea din traseu ce poti sa faci
Prin multe Euro4 nu mai functioneaza plasmene din interior, anuntul vocal este o amintire pe multe masini...
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Gabi nu uita de camere care nu functioneaza pe multe din ele......aaa sa nu uitam Thorebul e moooort de ceva timp.
Gabi nu uita de camere care nu functioneaza pe multe din ele......aaa sa nu uitam Thorebul e moooort de ceva timp.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination