Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400435 views

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

A intrat lumea in vacanta?

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Cam asa ceva ...:))))))) o postare nu am mai vazut de cateva  zile ..... :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

pai hai sa-l ajutam pe Marian, ne inarmam cu aparate foto si dam o tura pe langa santier.
Ultima postare a lui Marian a fost: Mar Iun 22, 2010 9:38 am , poate acum e pe teren si...face un REPORTAJ, suna bine?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Asta e nasol ca nu iti da voie decat sa faci de la distanta . Nu te lasa sa intrii pe santier. Da poate ne face o surpriza . Un reportaj poate . Din ce am observat pana acum  dupa 20 posteaza pozele de la basarab. Sa mai asteptam pana diseara.

P.S Mi-ai luat-o inainte telvanni.  :lol: . am glumit .

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

telvanni wrote:
pai hai sa-l ajutam pe Marian, ne inarmam cu aparate foto si dam o tura pe langa santier.
Ultima postare a lui Marian a fost: Mar Iun 22, 2010 9:38 am , poate acum e pe teren si...face un REPORTAJ, suna bine?
Ma refeream la subiectul acesta ca nu a mai postat de cateva zile nu la alte subiecte  :lol:  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Dar nu mai criticati atat ca omul face gratis, de placere si in timpul liber, nu la norma.
Mai aruncati un ochi si pe http://pasajbasarab.net/ daca tot nu mai aveti rabdare.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

2 zile pauza, de maine reiau  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

Wow, mi se pare mie sau lucrarile de la sol (betonare, etc) din intersectia Plevnei/Giulesti merg foarte foarte bine?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

elloyy wrote:
Wow, mi se pare mie sau lucrarile de la sol (betonare, etc) din intersectia Plevnei/Giulesti merg foarte foarte bine?

Pai merg, in iulie se deviaza tot traficul pe banda de langa Carrefour pentru a se lucra la capacitate maxima pe Orhideelor. Revin cu reportajul de azi  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Tavi

Utilizator anonim wrote:
Revin cu reportajul de azi  ;)
Fii bine (re)venit!  :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Probabil era prea mult noroi pe santier si de din cauza asta ai pozat doar din pilon. Oricum multumim andrei . Cand se usuca santierul te asteptam cu vesti noi  :D .

Abia de acum incepe partea mai frumoasa...dupa atatea betoane, fiare si noroi apar si finisajele, cel mai mult m-am bucurat cand am vazut masina de asfaltat si balustradele montate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cristi20

Deja asfalteaza? ... ma asteptam sa treaca la asfaltare prin august  :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

In august deja se va circula in zonele unde asfalteaza acum.

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”