MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1396399 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 107 108 109 110 111 112 113  ... 613

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Utilizator anonim

Maine, 7 ianuarie 2013.

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect GAC

Avand in vedere ca se reiau lucrarile, ramane de vazut si maniera reinceperii lucrului.
Sunt forte curios!
Sper ca in cel mult 2 saptamani vom vedea cele doua TBM-uri cum avanseaza cate 30 de metrii in fiecare zi.
De asemenea sper ca restul de lucrari sa avanseze si ele: plansee si sapaturi.
Acum o saptamana am trecut pe la V Ialomitei si un utilaj Kelly era deja pe mijlocul bulevardului Drumul taberei, parca pregatit pentru actiune... In rest, pe V Ialomitei, nu pot sa spun ca s-au miscat cine stie cum...
Ramane de vazut! In mod normal, pana la anu pe vremea asta ar trebui sa avem tunelele gata. Daca nu va fii asa, atunci inseamna ca e foarte grav. Sper doar sa nu ne prinda anul viitor cu forezele intepenite pe la Orizont sau Favorit.

Re: Stiri despre proiect andrei11

Cica e o problema.
Tot de pe forum am aflat ca atunci cand da coltul ierbii "forezele" vor fi pe la Orizont. Avand in vedere ca intre Academie si Orizont sunt vreo 20 zile distanta, inseamna ca mai e pe putin o luna in care vom suporta TBM - urile la Razoare. Subliniez, nu e barfa mea, e o informatie luatatot de pe forum, data de "grei".

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

La Valea Ialomitei se lucreaza din noiembrie la PM pe mijlocul bulevardului, utilajul ala era doar in concediu de sarbatori, lucrase deja acolo.
TBMurile pleaca in functie de evolutia lucrarilor la Orizont !
Nu va impacientati.

ATENTIE !
A dat o boare asa,  prin Dr. Taberei cum ca lucrarile la M 5 s-au cam terminat. Cam asta a fost toata "distractia".
Nu se prea stie cum si in ce fel va circula metroul pe acolo, o sa se descurce altii cu aceasta problema.
Îi rog pe greii acestui forum, neobositul M.A., Domix, Subway sau altii sa confirme / infirme acest zvon.
Mai rog pe colegii de forum ( care ma cunosc cat de cat din postari ) sa ia in consideratie faptul ca de aceasta data nu fac un banc sau ca nu-mi arde de bascalie.
Cine stie mai multe ?
Si ca sa-i raspund cu aceasta ocazie si lui M.A., eu unul ma impacientez. Si stiu eu de ce.
Sa aveti o zi buna !
Observatie
Mi-am schimbat special avatarul. E unul codificat. Cine stie cheia stie sa si-l citeasca.
Mai declar public ca daca dau eu informatii false la ora actuala ma autosuspend de pe forum pana la venirea primaverii ( de martisor ). Parca asta e sactiunea pentru bascalie, 40 de zile, nu ?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Nu confirm dar nici nu infirm cele spuse de andrei11 si nici nu va spun sa nu va impacientati. Vom vedea.

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

Deocamdata sa facem cum zicea toarasu': "Stati linistiti la locurili voastre!" Momentul adevarului va fi atunci cand secretosul nostru prim ministru va dezvalui bugetul pe 2013 detaliat pe capitole, undeva in jurul datei de 21 ianuarie.

Re: Stiri despre proiect Costin

http://b365.ro/metrou-trece ... 86118.html

Cred ca "mingea" este deja la Oprescu...

"MIngea adevarata" este acolo de unde vin banii, nu conteaza ca se numeste MT sau Oprescu, sau andrei11 :geek:
Problema este urmatoarea :  sunt sau nu bani ?
Intrebare
Exercitiul financiar 2012 cum s-a incheiat, pe plus sau pe minus ? Stie cineva ?

Trebuie doar sa stim unde sa ne uitam... adica la Oprescu, nu la MT sau la bugetul de stat. Daca are sau nu bani, vom vedea.

Deocamdata nu s-a miscat nimic in privinta trecerii Metrorex in subordinea PMB, asa ca mingea nu e la Oprescu. Nu inca.

Daca se va face anul acesta (si e cel mai probabil, abia a inceput), bugetele vor fi in consecinta... adica nu MT sa aiba banii, ci PMB. Asta asteptam...

• budrom
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect budrom

Guvernul (psd-pnl) va acorda banii, indiferent de administratorul Metrorex(pnl), fie ca acesta este PMB(psd) sau MT(pnl)?
Sa vedem ce ascunde secretizatul ala odata... si pe CARE rau va curge nimicul ala de 1,8mld euro (estimat), din buget.
Pe raul pnl -MT sau pe raul psd - Marile Proiecte...  :lol:

Ieri am trecut pe la santiere, inafara de cateva baraci incalzite, n-am vazut vreo miscare, pe cele 4 santiere de pe drumul critic.

budrom wrote:
Ieri am trecut pe la santiere, inafara de cateva baraci incalzite, n-am vazut vreo miscare, pe cele 4 santiere de pe drumul critic.

Pai unde ai mai vazut santiere unde sa se lucreze de Sf. Ion?  :D

Go to page:  1  ... 107 108 109 110 111 112 113  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433714 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”