Topic: Să mai şi râdem...
1629 posts, 415908 views
📖 Pagination options
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Sa mai si radem...
ByOnu
Adevarat, cu un milion inainte puteai sa cumperi ceva. Dar s-a devalorizat foarte mult, nu mai cumperi nimic cu 100 lei in ziua de azi, e un maruntis.
Adevarat, cu un milion inainte puteai sa cumperi ceva. Dar s-a devalorizat foarte mult, nu mai cumperi nimic cu 100 lei in ziua de azi, e un maruntis.
- Adrian.B
-
Posted:
-
- macheta218
-
Posted:
-
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Rathgeber2523
Un mut ii spune unui surd ca orbul l-a vazut pe schiop alergand dupa chel sa il traga de par
Un mut ii spune unui surd ca orbul l-a vazut pe schiop alergand dupa chel sa il traga de par
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
In Bucuresti un autobuz se pregateste de plecarea din statie. Soferul vede un om alergand dupa autobuz asa ca asteapta. Omul se opreste la usa soferului si intreaba:
- Ce autobuz este acesta?
- Citaro! - inchide usile si pleaca din statie...
In Bucuresti un autobuz se pregateste de plecarea din statie. Soferul vede un om alergand dupa autobuz asa ca asteapta. Omul se opreste la usa soferului si intreaba:
- Ce autobuz este acesta?
- Citaro! - inchide usile si pleaca din statie...
- Der Hofmeister
-
Posted:
-
Der Hofmeister
Am uitat să râd.
Altfel, foarte bun bancul...
Să-l perpetuezi; cu siguranță va face furo(u)ri...
Am uitat să râd.
Altfel, foarte bun bancul...
Să-l perpetuezi; cu siguranță va face furo(u)ri...
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
georgica2704 wrote:
In Bucuresti , un autobuz tocmai se pregatea sa inchida usile si sa plece din statie. Soferul vede un om alergand disperat spre autobuz si il asteapta. Omul ajunge si il intreaba pe sofer:
- Ce masina e asta ?
- Mercedes! zice soferul si pleaca ...
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Nu stiu, eu l-am citit intr-o carte de bancuri. Doar n-am de gand sa iau tot forumul la rost sa vad daca l-a mai postat cineva.
Nu stiu, eu l-am citit intr-o carte de bancuri. Doar n-am de gand sa iau tot forumul la rost sa vad daca l-a mai postat cineva.
- cristi20
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
- mradulescu
-
Posted:
-
mradulescu
Asa e intr-o tara NORMALA!!!..
La noi, l-ar fi luat la bataie cu ranga pe bietul catel....
cristi20 wrote:
Probabil ca si noi am fi avut atata rabdare ... sau nu
Asa e intr-o tara NORMALA!!!..
La noi, l-ar fi luat la bataie cu ranga pe bietul catel....
- nokia2110
-
Posted:
-
- autob368
-
Posted:
-
autob368
7 miracole la bărbaţi:
1. Toţi bărbaţii sunt al dracului de ocupaţi.
2. Deşi suntem ocupaţi, avem vreme de femei.
3. Deşi avem vreme de femei, nu prea ne interesează de ele.
4. Deşi nu prea ne interesează femeile, tot timpul avem una lângă noi.
5. Deşi tot timpul avem una lângă noi, ne mai dăm şi la alta sau altele.
6. Deşi ne mai dăm la alta sau altele, ne enervăm dacă femeia cu care suntem ne părăseşte.
7. Deşi femeia cu care suntem ne părăseşte, tot nu învăţăm din greşelile pe care le facem (şi iarăşi ne mai dăm la altele).
De ce se dau jos din pat bărbaţii la mijlocul nopţii?
Să bea apă: 5%;
Să meargă la toaletă: 12%;
Să meargă… acasă: 83%.
Într-o zi, soţul vine mai devreme acasă şi, uimit, o găseşte pe nevastă-sa cu amantul ei. Surprins, acesta îi spune amantului:
- Sunt un om relativ calm, hai în camera cealaltă să discutăm!
Amantul, bucuros că nu are probleme, se duce în camera de alături şi stă de vorbă cu soţul femeii, ca de la bărbat la bărbat.
- Fii atent ce facem, zise soţul. Voi trage două focuri de armă în aer şi ne vom preface morţi; la cine va veni nevastă-mea prima dată, acela o va păstra!
Amantul e de acord şi soţul trage cele două focuri de armă. Din camera de vizavi se aude glasul soţiei:
- Costele, ieşi de sub pat, că s-au împuşcat dobitocii ăia!
Bulă o surprinde pe maică-sa goală în faţa oglinzii, mângâindu-se excitant pe tot corpul şi şoptind:
MAMA LUI BULĂ: Vreau un bărbat! Vreau un bărbat!
A doua zi, venind mai devreme de la şcoală, o surprinde din nou în pat cu un bărbat.
Văzând aceasta, se duce la el în cameră, se dezbracă, se aşează în faţa oglinzii şi începe să se mângâie, şoptind:
BULĂ: Vreau o bicicletă! Vreau o bicicletă!
7 miracole la bărbaţi:
1. Toţi bărbaţii sunt al dracului de ocupaţi.
2. Deşi suntem ocupaţi, avem vreme de femei.
3. Deşi avem vreme de femei, nu prea ne interesează de ele.
4. Deşi nu prea ne interesează femeile, tot timpul avem una lângă noi.
5. Deşi tot timpul avem una lângă noi, ne mai dăm şi la alta sau altele.
6. Deşi ne mai dăm la alta sau altele, ne enervăm dacă femeia cu care suntem ne părăseşte.
7. Deşi femeia cu care suntem ne părăseşte, tot nu învăţăm din greşelile pe care le facem (şi iarăşi ne mai dăm la altele).
De ce se dau jos din pat bărbaţii la mijlocul nopţii?
Să bea apă: 5%;
Să meargă la toaletă: 12%;
Să meargă… acasă: 83%.
Într-o zi, soţul vine mai devreme acasă şi, uimit, o găseşte pe nevastă-sa cu amantul ei. Surprins, acesta îi spune amantului:
- Sunt un om relativ calm, hai în camera cealaltă să discutăm!
Amantul, bucuros că nu are probleme, se duce în camera de alături şi stă de vorbă cu soţul femeii, ca de la bărbat la bărbat.
- Fii atent ce facem, zise soţul. Voi trage două focuri de armă în aer şi ne vom preface morţi; la cine va veni nevastă-mea prima dată, acela o va păstra!
Amantul e de acord şi soţul trage cele două focuri de armă. Din camera de vizavi se aude glasul soţiei:
- Costele, ieşi de sub pat, că s-au împuşcat dobitocii ăia!
Bulă o surprinde pe maică-sa goală în faţa oglinzii, mângâindu-se excitant pe tot corpul şi şoptind:
MAMA LUI BULĂ: Vreau un bărbat! Vreau un bărbat!
A doua zi, venind mai devreme de la şcoală, o surprinde din nou în pat cu un bărbat.
Văzând aceasta, se duce la el în cameră, se dezbracă, se aşează în faţa oglinzii şi începe să se mângâie, şoptind:
BULĂ: Vreau o bicicletă! Vreau o bicicletă!
- cristi20
-
Posted:
-
📖 Pagination options