MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Știri și articole din presă

823 posts, 254214 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 59

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect andrei11

Nu acestei lucrari, ci lui M 6. Acolo trebuie sa te uiti, la M 6. Ce se face la Straulesti este depoul lui M 6. M 4 este la deruta, daca ne uitam bine pe harta M 4 are 4 statii, Straulesti / Laminorului / Parc Bazilescu & Jiului.

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

Andrei, te invit sa lecturezi anexele la legea bugetului. Acolo scrie M4 nu M6.

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

Na ca am vazut-o si pe asta: in seara asta la -9 grade Celsius se asfalta de zor in zona intersectiei str. Godeanu Constantin cu sos. Bucuresti-Targoviste. Ma rog, e o reconfigurare temporara a intersectiei dar se presupune ca asfaltul ar trebui sa dureze cel putin cativa ani.

Si e in legatura cu M 4 ?

Re: Stiri despre proiect francezu72

trebuie sa precizez si eu ca pe floare de crang s-au scos dalele si s-a pus asfalt. deasemenea, din bulevardul laminorului s-a facut un fel de acces catre strada ocana mures . indignat de faptu ca scot acele dale care erau unele din cele mai bine puse dale din oras dupa parerea mea, l-am intrebat pe unu din muncitori de ce se face asta. mi-a raspuns ca traficul o sa fie deviat din bucurestii noi spre laminorului pe strada cricovului si floare de crang deoarece bulvardul bucurestii noi urmeaza sa fie inchis pt 3 ani si acele dale nu ar suporta viitorul trafic. mi-a zis ceva de genu " il sapa pe tot de la laromet pana la straulesti". cica este aranjat sa se scoata linia de troleu si sa fie inlocuita cu un autobuz. am vrut sa-l mai trag de limba si sa-l intreb de ce se face sapatura asta si daca este cumva din cauza metroului dar omu a inceput sa sparga dalele cu acel ciocan pneumatic si asta a fost conversatia...

omu parea sa stie despre ce vorbeste si ma intreb daca chiar se face un fel de pregatire pt "marea sapatura"  :lol:
dar totusi de ce sapatura...parca se folosea un TBM...

P.S - strada cricovului cand a fost asfalatat prima data, nu s-a facut un terasament din nisip, piatra, etc ci unul din beton - o shapa de beton, cred ca acesta este motivul pt care se alege aceasta strada pt deviere

Acum fie vorba intre noi, pentru o interstatie ( Laminorului - Straulesti ) parca nu se cade sa inchiriezi un TBM, merge si in sapatura deschisa. Parerea mea. Oricum intre PLS Zarea si Laminorului, conform schitelor de pozitie, nu poti monta TBM.

Re: Stiri despre proiect Mircea Hirjau

Sapatura deschisa e o solutie logica pentru un kilometru de tunel.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

andrei11 wrote:
Acum fie vorba intre noi, pentru o interstatie ( Laminorului - Straulesti ) parca nu se cade sa inchiriezi un TBM, merge si in sapatura deschisa. Parerea mea. Oricum intre PLS Zarea si Laminorului, conform schitelor de pozitie, nu poti monta TBM.

Corect, numai ca trebuie multa grija la acoperire daca este strat consistent de pamant. Nu cred ca isi doreste nimeni un bulevard in valuri. Daca se merge pe repede inainte se intampla ca la Mitropolie, la capatul lui 32. Chiar ma intreb, nu a sesizat nimeni cum a ajuns linia de cand s-a astupat "chestiunea" aia?

:?:
Inclusiv la noi, inclusiv aiurea in lume se practica metoda. De ce ar iesi strada in valuri  :?:

Re: Stiri despre proiect subway guru

Chiar...de ce ar iesi in valuri?...dati macar un exemplu de 'valuri' dupa metrou...ca eu nu stiu decat drumuri refacute 'beton'...fara moarte...
Vrei un exemplu?
Calea Grivitei... :mrgreen:
Splai???
Magheru???
Etc...fara numar, fara numar... :ugeek:

Re: Stiri despre proiect argos

@francezu72, am vrut si eu sa postez acum o saptamana.. dar mi'era sa nu ma ia @subway la ocara ca "ascult in gura lumii" si apoi "mananc ciuperci " pe forum :D
Asadar, saptamana trecuta am aflat (de la o cunostinta al carei sot este inginer la Astaldi) ca bd Bucurestii Noi se va inchide, urmand ca circulatia sa fie deviata pe stradute. A specificat strada Episcopul Vulcan ca fiind 'de tranzit', mai multe nu a mentionat.. Persoana in cauza parea foarte sigura pe ea (sotul ei a instalat nush ce echipamente la capat, la Straulesti, si este oarecum 'in tema').
Eu cum stiam ca fondurile sunt taiate.. n-am prea bagat in seama povestea.
Pe cat posibil, incerc sa aflu detalii si revin.. :)
Traseu Buc Mog.jpg (96.91 KB; downloaded 2809 times)

Re: Stiri despre proiect Mircea Hirjau

Am fost aseara pana la Lac Straulesti si am vazut organizarea de santier si pregatirile pentru devierea traficului.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

andrei11 wrote:
:?:
Inclusiv la noi, inclusiv aiurea in lume se practica metoda. De ce ar iesi strada in valuri  :?:

Din cauza atentiei acordate calitatii executiei? E o vorba: "Nu se mai fac cum se faceau odata". Nu bat apropo la Astaldi, doar la unii de-ai nostri... de la Dimar, Apa Nova, Luxten si pana la... drumari "consacrati" la care asfaltul se toarna pe ploaie sau musai intre octombrie si martie...
Cum spuneam nu a sesiszat nimeni cum se prezinta bucla lui 32 de la Mitropolie?

Re: Stiri despre proiect rosetti61

Daca vor inchide bulevardul, 97 va circula in Pajura (65 e posibil sa dispara daca nu le va veni ideea cu conectarea retelei prin Piata Garii de Nord, cum era odata), 20 dus in Damaroaia si facut ceva cu una din linii - daca se stie sigur de lucrarea de anvergura de pe Bucurestii Noi ar trebui sa-i dea bice cu bucata ramasa din Buzesti (mama ei hala...) si lucrarile conexe de la liniile de tramvai sa existe un 20 Damaroaia-Parvan si un 24 Damaroaia - Banu Manta, sau poate ajunge ceva pe la Piata Presei, sa-l degreveze pe 42 de sarcini  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”