Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

540 posts, 144199 views

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Nu-i nevoie, in week end o sa fie "marea fleşcăială" :shock:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

Ieri de dimineata am profitat si eu de noua parcare. Am contribuit cu primii 2.50 roni la afacerea lor. E placut si comod sa parchezi la 2 pasi de centrul vechi. Cu o seara in urma n-am gasit loc, scria cu rosu OCUPAT la ambele intrari. Ieri de dimineara era destul de gol pe acolo, am gasit loc fara probleme chiar langa accesul pietonal de pe Toma Caragiu. Automatul de platit a functionat perfect, adica mi-a acceptat bancnotele din prima.
E foarte util sistemul de beculet rosu/verde care te anunta daca locul este ocupat sau liber
Orientarea e foarte usoara prin parcare, n-ai sanse sa te ratacesti.
Lumina este mai mult decat suficienta.
Am vazut capcane pentru sobolani, semn ca nici pentru ei parcare nu este gratuita, trebuie platita chiar cu viata.

Minusuri:
1. La iesire, m-am cam balbait un pic pentru ca e un pic cam in scurt ca sa te inscri cu masina fix langa automatul de introdus cartela.Daca nu stii cum e conformat cu siguranta nu reusesti din prima.
Dat fiind faptul ca nu m-am inscris din prima am coborat din masina ca sa introduc cartela dar a iesit o tanti si mi-a spus ca nu voi reusi pana nu aliniez masina ca sa-mi citeasca numarul de inmatriculare. CORECT. Dupa ce m-am aliniat cum trebuie a functionat totul.
2. Rampele mi se par cam inguste, poate mi se par doar mie.
3. Accesul pietonal facut in lateralul rampelor este foarte ingust. M-am intalnit cu un nene care urca si a trebuit sa ne luam in brate la propriu ca sa trecem unul pe langa celalalt. Experienta stanjenitoare.
4.La intrare trebuie sa fii atent sa nu atingi cu bara din fata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Eu am mai intrat si cand scria OCUPAT si am gasit locuri destule. Fluxul de intrare-iesire al masinilor este neintrerupt, astfel ca se elibereaza locuri in mod continuu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului florin

Nu e problema de flux, e o problema cu sistemul care afişează aiurea. Am fost acolo duminică dimineaţa şi la primul etaj erau mai mult de 50% din locuri libere deşi afară afişa "OCUPAT".

Un alt minus e că tariful de 1 leu pentru seară şi week-end a fost desfiinţat începând cu 15 decembrie. Am aflat asta când m-am dus să plătesc, de pe o foaia scrisă cu pixul şi lipită pe automat. Se pare că străinii au învăţat repede nesimţirea românească.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

Erau balize dublate de gardieni care nu te lasau sa intri.
In zona intrarii de pe Toma Caragiu, in spatiul pietonal erau parcare cel putin 10 masini, dube..ca la nebuni. Nu inteleg de ce le permite.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

telvanni wrote:
Erau balize dublate de gardieni care nu te lasau sa intri.
In zona intrarii de pe Toma Caragiu, in spatiul pietonal erau parcare cel putin 10 masini, dube..ca la nebuni. Nu inteleg de ce le permite.

As zice ca e un minus major.... Nici primele 2 ore gratuite nu mai exista... Dai direct 2,5 lei....
Ce mi se pare curios e faptul ca n-a zis nimeni nicaieri ca astea sunt (au fost) promotii... S-a scris/zis ca e gratuit in primele 2 sapt. Daca gresesc, sa ma corecteze cineva....
Dar traim in Romania si orice e posibil....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Confirm sfârșitul "promoției" - dacă vrei să o lași peste noapte te cam ustură.
În rest, ocuparea parcării miercuri, 9 ianuarie, la ora 18.30: nivelul -1 cred că peste 100% (cu mașini parcate și între stâlpi), nivelul -2 până în 10 mașini, nivelul -3 gol.
Dar, bineînteles, Str Ion Ghica e în continuare parcarea preferată, la fel de plină ca astă vară.
Construcția este foarte frumoasă, cu lifturi de acces și scările în regulă, bine luminată.
Recomand.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

Sa inteleg ca acum este 2,5 lei/h si seara si weekend?

^^^
Da, 24h din 24h

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Si cam care ar fi motivul pt care se parcheaza DOAR la -1??

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului rosetti61

O fi mai accesibil, de ce sa mai coboare atatea rampe... n-au si lift pentru masini :mrgreen: .
Transformatorul buclucas e la locul lui.

@Nightwolf
Motivul e unul simplu: comoditatea.
La fel se ocopa si la parcarile supraterane, mai intai etajele inferioare

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Sincer mi se pare o chestie PUR ROMANEASCA ... da` ma rog m-am obisnuit cu asta ... cat priveste PT-ul, eu v-am spus ca n-o sa-l mute prea curand d`acolo...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului rosetti61

Nu uita vreunu odata de sicana aia...  :twisted:

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”