Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 310129 views

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

Nightwolf wrote:
Nu se refac marcajele anul asta ... dupa iarna ...

Adica stam fara marcaje pina in martie ? ce capete patrate...

Re: Refacere covor asfaltic. Chev Celios

Chev Celios wrote:
Atentie foarte mare pe Fundeni. Pe banda a doua pe sensul spre Colentina, Chiar inainte sa urcati pe podul de cale ferata s-au facut niste lucrari Vineri. Lucrarile s-au terminat si au astupato doar cu pietris. Acum o parte din acel pietris sa dus si a ramas o groapa de toata frumusetea. Am vazut destul care si-au indoit jantele sau le-au zburat capacele de la roti.

Sa reparat. ;)  ;)

Re: Refacere covor asfaltic. Druida

Revin la bd. Kogalniceanu/Regina Elisabeta (ca sa nu intram iar in dispute privind denumirile :) ):

Toata portiunea intre intersectia cu Calea Victoriei si Opera nu are delimitate benzile de circulatie. Pe de alta parte, azi am vazut 'zebre' aparent proaspat trasate la podul Hasdeu si intrarea in piata Kogalniceanu, dar la intersectiile cu Schitu Magureanu, Brezoianu si Calea Victoriei, coltul 'CCA', lipsa 'zebre'... Chiar nu se poate marca bulevardul central al Capitalei?

Re: Refacere covor asfaltic. realistul

E o situatie generala. A se vedea si B-dul Libertatii la Piata Constitutiei unde au reasfaltat si cand vii de la Izvor si faci dreapta culmea au si spart ca asta e, trebuie sa sparga, iluminatul public nu merge, si e nemarcat si toti circula bezmetici.Si mai sunt zone asa destule.

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

mihai_atanasiu wrote:
Nightwolf wrote:

Si daca marcau acum si sapt viitoare ningea si le lua in plug ai fi spus "ce idioti, ce risipa aiurea de bani, nu puteau sa astepte pana la primavara??"

Sa nu uitam ca marcarea pe bulevardele aflate in gestiunea PMB se face cu termoplast care nu e acelasi lucru cu vopseaua lavavabila. Termoplastul la plug, clorura si sare nu reactioneaza f bine ... reactioneaza chiar ff prost as putea spune ...

Re: Refacere covor asfaltic. survola

Era frumos dacă reasfaltau şi marcau astă-primăvară, nu toamna târziu...

Re: Refacere covor asfaltic. bekxy

Şi la primăvară n-or să facă marcajele pentru că vor constata că pe ici pe colo s-a distrus stratul de uzură şi trebuie frezat şi re-aşternut. Şi până or face asta o să se facă (din nou) toamnă.  :mrgreen:

Re: Refacere covor asfaltic. danutzu_2910

Si totusi s-au facut marcaje complet pe B-dul ! Decembrie...

Si apropo de asfaltari, e aproape gata strada Soimus, sect 4.

Te contrazic. Bucata( de Soimus )dintre Alunisului si Giurgiului nu s-a atins nimeni de ea. Sper sa nu o uite in primavara asa si sa o raporteze ca facuta ca se poarta la noi.

Re: Refacere covor asfaltic. andrei11

Sunt de acord cu   # bekxy, n-are nici un rost sa mai faceti marcaje la primavara, pentru ca inevitabil va urma o iarna viitoare, si tot asa.
Nu tine, cat timp sunt conditii de facut marcaje, trebuie facute.
Pe acelasi rationament de ce sa mai asfaltez strazi ca tot se va uza stratul de asfalt, le lasam strazi de pamant ca sa nu ne mai chinuim cu ele.
Marcajele isi au rolul lor si trebuie sa fie acolo inclusiv cand e iarna si nu ninge / nu sunt acoperite strazile cu zapada.
De aceea suntem in anul 2012 sa avem marcaje si la minus 20 grade pe polei.

Re: Refacere covor asfaltic. danutzu_2910

realistul wrote:
Te contrazic. Bucata( de Soimus )dintre Alunisului si Giurgiului nu s-a atins nimeni de ea. Sper sa nu o uite in primavara asa si sa o raporteze ca facuta ca se poarta la noi.

Da, ai dreptate, trb sa scriu ca pana la Alunnisului e gata....
S-ar putea sa ramana doar sectiunea asta, ptr ca e cea mai circulata, de la Alunisului la Giurgiului, nu-i trafic mare...

E si bucata aceea circulata. E drept ca nu ca cealalta dar e. Altfel nu s-ar intamplau atatea accidente zilnic cum se intampla aici. Nu am vazut, sa treaca zi fara cel putin un accident la intersectia Alunis cu Soimus. Masuri autoritati: 0.

Re: Refacere covor asfaltic. florin

Nightwolf wrote:
mihai_atanasiu wrote:
Nightwolf wrote:

Si daca marcau acum si sapt viitoare ningea si le lua in plug ai fi spus "ce idioti, ce risipa aiurea de bani, nu puteau sa astepte pana la primavara??"

Sa nu uitam ca marcarea pe bulevardele aflate in gestiunea PMB se face cu termoplast care nu e acelasi lucru cu vopseaua lavavabila. Termoplastul la plug, clorura si sare nu reactioneaza f bine ... reactioneaza chiar ff prost as putea spune ...

Pe Griviţa sunt aproape 6 luni de când se circulă pe 6 benzi fără niciun marcaj. Mi se pare ridicol să se invoce că "vine zăpada" în condiţiile astea. Şi chiar şi asa, să tragă unele cu vopsea clasică, până acum nu aşa au fost?

Re: Refacere covor asfaltic. Chev Celios

Stie cineva de ce nu se asfalteaza acea bucata de piatra cubica de la intersectia Pantelimon cu Fundeni?? M-am dus aseara sanie pe piatra aia. Am uitat de ea si am venit cu 70 si cand am dat de ea mai era si umeda. Restul cred ca stie orice sofer mai vechi ce patesti.Cat de greu franezi pe asa ceva.

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433357 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”