Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)
1661 posts, 507883 views
📖 Pagination options
- budrom
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM)
budrom
Banuind ca se va pastra prostia de intersectie Razoare, cea dinainte de M5, in pur stil romanesc.
Uite unde aveau loc niste ochiuri de lumina naturala.
andrei11 wrote:
Nu mai da, pasajul e independent de statie. Evident ca asa era corect, dar nu s-a putut, nu au fost bani de pasaj.
Pentru budrom, cu simpatie![]()
Ceilalti nu au voie sa se uite la cele 2 schite![]()
Banuind ca se va pastra prostia de intersectie Razoare, cea dinainte de M5, in pur stil romanesc.
Uite unde aveau loc niste ochiuri de lumina naturala.
Andrei11.jpg (300.49 KB; downloaded 2665 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Peronul e la nivelul minus 3, ok ?
Pana acolo ai 2 ( doua ) podele.
Luminatoarele acelea ce vrei sa lumineze ? Magazia de becuri si de "Mr Muscle" a statiei ?
Nu confunda statia Academia Militara cu statia Unirii 1 sau Izvor.
Luminatoarele acelea ce vrei sa lumineze ? Magazia de becuri si de "Mr Muscle" a statiei ?
- budrom
-
Posted:
-
budrom
Existau solutii, adevarat ca e cam adanca, totusi.
Oare de ce n-au fost ”asezate” statiile M5, astfel incat beretele sa fie sub scuarul generos al bulevardului?
Se faceau devierile auto mult mai usor si mult mai putine devieri de retele.
In plus, ochiurile de lumina, aveau locul lor intre berete...natural.
andrei11 wrote:
Existau solutii, adevarat ca e cam adanca, totusi.
Oare de ce n-au fost ”asezate” statiile M5, astfel incat beretele sa fie sub scuarul generos al bulevardului?
Se faceau devierile auto mult mai usor si mult mai putine devieri de retele.
In plus, ochiurile de lumina, aveau locul lor intre berete...natural.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pentru ca ocupai tot carosabilul cu statia / organizarea de santier si nu mai puteai sa deviezi circulatia auto. Cum a remarcat un coleg de forum, o inchideai cu totul si nu te mai plangeai nici tu ca ai asfalt prost.
Treaba cu asfaltul prost e un bluff sa stii, am circulat si eu pe acolo prin toate statiile si nu e prost deloc.
Pentru ca ocupai tot carosabilul cu statia / organizarea de santier si nu mai puteai sa deviezi circulatia auto. Cum a remarcat un coleg de forum, o inchideai cu totul si nu te mai plangeai nici tu ca ai asfalt prost.
Treaba cu asfaltul prost e un bluff sa stii, am circulat si eu pe acolo prin toate statiile si nu e prost deloc.
-
- icee
-
Posted:
-
icee
OFF:
http://goo.gl/c1chK
La 'noi' statiile au fost pozitionate sub trama stradala pentru a face ocolirea rutiera a santierului mai facila..
Arhitectural si claustrofobic vorbind, era frumos sa se profite de lumina soarelui in compozitia arhitecturala, ambientala, avand avantajul de a fi aproape de cota tramei.
Exemple sunt pe google.
Dar sa nu fabulam prea mult pentru bugetul nostru.
OFF:
http://goo.gl/c1chK
La 'noi' statiile au fost pozitionate sub trama stradala pentru a face ocolirea rutiera a santierului mai facila..
Arhitectural si claustrofobic vorbind, era frumos sa se profite de lumina soarelui in compozitia arhitecturala, ambientala, avand avantajul de a fi aproape de cota tramei.
Exemple sunt pe google.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Bugetul este ultima problema in chestiunea asta.
http://www.agentia.org/stiri/un-sofer-b ... 14432.html
Tot ce mai lipsea erau niste luminatoare pe mijlocul bulevardului pe care sa se cocoate soferii. Cred ca ar fi inutil sa intreb cine are bucatarie pe curtea interioara a blocului si cata lumina primeste prin ea. Claustrofobic vorbind este mai bine sa ai un spatiu de refugiu sigur in caz de atac terorist. Ca sa nu mai spun ca noi cu ajutorul traficului auto facem baie cand ploua si cand coboram scarile de la pasajul Universitatii. Luminatoarele pe mijlocul bulevardului ar necesita spalare multisaptamanala. Nu mai vorbesc de zapada.
Vezi?
icee wrote:
Bugetul este ultima problema in chestiunea asta.
http://www.agentia.org/stiri/un-sofer-b ... 14432.html
Tot ce mai lipsea erau niste luminatoare pe mijlocul bulevardului pe care sa se cocoate soferii. Cred ca ar fi inutil sa intreb cine are bucatarie pe curtea interioara a blocului si cata lumina primeste prin ea. Claustrofobic vorbind este mai bine sa ai un spatiu de refugiu sigur in caz de atac terorist. Ca sa nu mai spun ca noi cu ajutorul traficului auto facem baie cand ploua si cand coboram scarile de la pasajul Universitatii. Luminatoarele pe mijlocul bulevardului ar necesita spalare multisaptamanala. Nu mai vorbesc de zapada.
telvanni wrote:
Dar chiar crezi ca-l ia cineva in serios?
Vezi?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Hai ca sa inchidem subiectul luminatoare... mai intai sa ne explice #budrom "si cu halatul, cu halatul (AC-ul)...cum facem" domnu' atoatestiutor???
P.S.
Daca vreti sa vedeti un adevarat site 'de informare' a publicului, exemplul 'fara cusur' e aici:
http://www.crossrail.co.uk/
Hai ca sa inchidem subiectul luminatoare... mai intai sa ne explice #budrom "si cu halatul, cu halatul (AC-ul)...cum facem" domnu' atoatestiutor???
P.S.
Daca vreti sa vedeti un adevarat site 'de informare' a publicului, exemplul 'fara cusur' e aici:
http://www.crossrail.co.uk/
-
- icee
-
Posted:
-
icee
http://www.crossrail.co.uk
Baietii stiu de comunicare.
PS: se ocupa cineva sa faca niste timelaps si la noi?
http://www.crossrail.co.uk
Baietii stiu de comunicare.
PS: se ocupa cineva sa faca niste timelaps si la noi?
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
De curiozitate, pana in Ianuarie (inclusiv) ce se mai lucreaza aici? Ca mai au doar de cuplat TBM-urile.
De curiozitate, pana in Ianuarie (inclusiv) ce se mai lucreaza aici? Ca mai au doar de cuplat TBM-urile.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Bineinteles...vezi ce am scris ceva pagini mai sus si ingnora 'zatzul'...
Ca nu-i asa simplu cum pare...
Bineinteles...vezi ce am scris ceva pagini mai sus si ingnora 'zatzul'...
Ca nu-i asa simplu cum pare...
- Stefan
-
Posted:
-
Stefan
Hello,
Desi urmaresc de mai mult timp discutiile despre M5, este prima data cand scriu.
Sunt curios care este adancimea statiei AM si daca tbm-urile vor subtraversa cladirile dintre Sos. Progresului si Drumul Sarii.
Hello,
Desi urmaresc de mai mult timp discutiile despre M5, este prima data cand scriu.
Sunt curios care este adancimea statiei AM si daca tbm-urile vor subtraversa cladirile dintre Sos. Progresului si Drumul Sarii.
- Stefan
-
Posted:
-
Stefan
Scuze ca am postat de 2 ori acelasi mesaj, dar nu mi-am dat seama ca intra in moderare. De asemenea, imi pare rau ca am intrebat ceva ce era putin mai sus, dar este foarte greu de citit mare parte din ce e in ultimele 10 pagini.
Ramane intrebarea daca tbm-urile vor subtraversa cladirile dintre Sos. Progresului si Drumul Sarii.
P.S. Primele 2 mesaje pot fi sterse.
Stefan wrote:
Hello,
Scuze ca am postat de 2 ori acelasi mesaj, dar nu mi-am dat seama ca intra in moderare. De asemenea, imi pare rau ca am intrebat ceva ce era putin mai sus, dar este foarte greu de citit mare parte din ce e in ultimele 10 pagini.
Ramane intrebarea daca tbm-urile vor subtraversa cladirile dintre Sos. Progresului si Drumul Sarii.
P.S. Primele 2 mesaje pot fi sterse.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
De acord
@Stefan - bun venit pe forum, ne-ai prins intr-o perioada agitata pe aici dar raspundem si la intrebarile tale
Robert24 wrote:
Sincer, sterge cineva ultimile 5 pagini si mai ales pe cel care a "imbacsit" zona?
De acord
@Stefan - bun venit pe forum, ne-ai prins intr-o perioada agitata pe aici dar raspundem si la intrebarile tale
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Penrtru #Stefan
In poza ai cota de care ai intrebat ( cota liniei ).
Da, 3 din cele 4 tunele vor subtraversa cladiri.
Penrtru #Stefan
In poza ai cota de care ai intrebat ( cota liniei ).
Da, 3 din cele 4 tunele vor subtraversa cladiri.
stefan.jpg (34.09 KB; downloaded 2700 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination