MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 506976 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 119

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) 133 313

Stiu cu ce ocazie este luata poza, era o mica "anecdota". Cert este ca la noi arata mai bine ca la ei. Abia astept sa inceapa sa se dezveleasca si parti din structurile celorlalte statii.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) danutzu_2910

Poate ne spune cineva "codul culorilor" la casti, pentru ca exista asa ceva pe orice santier de constructii...

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) subway guru

Codul culorilor...exista doar pe vremuri...si era 'preluat' de la mineri si hidrotehnicieni...acum e 'obsolete'...
Pe vremuri...casti negre...muncitorii...casti rosii...sefii de echipa...casti galbene...maistrii...casti albe...inginerii...sper ca n-am uitat si mi le-am reamintit in ordinea corecta... :mrgreen:

133 313 wrote:
Stiu cu ce ocazie este luata poza, era o mica "anecdota". Cert este ca la noi arata mai bine ca la ei. Abia astept sa inceapa sa se dezveleasca si parti din structurile celorlalte statii.

Important nu e sa 'arate' mai bine...ci sa iasa mai bine!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pai daca arata rau sunt sanse mari sa si fie rau. Deci daca arata bine... Mie nu mi se pare nimic de reprosat la pereti mulati la Academie, din poze. La polonezi nu as spune acelasi lucru.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) icee

Vad ca Varsovia are ceva mai dur, dacat argila in subsol. La ei e posibil sa fie munca mai grea.  :ugeek:

Hai sa nu ne dorin moartea caprioarei vecinului...eu, prietenilor polonezi le doresc doar binele...ca in fond suntem in 'aceeasi barca'... :!:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Baretele alea ale lor de la "Stadion" arata rau la partea superioara... Si nu din cauza solului sau pentru ca le-am fi urat noi ceva...

icee wrote:
Vad ca Varsovia are ceva mai dur, dacat argila in subsol. La ei e posibil sa fie munca mai grea.  :ugeek:

Asa-i, terenul lor e ceva mai dur (cutitul lor are si 'role' nu doar cutite fixe...) dar asta nu inseamna ca e mai greu...ci ca e mai usor!!!
Cu cat subsolul e mai 'slab'...cu atat constructia e mai dificila!!! :o

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) icee

Mai 'usoara', dar necesita mai multa energie ...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) sab

danutzu_2910 wrote:
Ne puteti povesti despre TBM-urile folosite inainte de 89? (provenienta, mod de lucru, etc)

Este mult spus TBM pentru ce se folosea inainte de 1989. Era un scut semimecanizat (sau semimanual, cum vrei sa-i spui) de provenienta romaneasca, fabricat la Intreprinderea 23 August. Se sapa manual, la lopata sau pickamer.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM) andrei11

sab wrote:
Era un scut semimecanizat (sau semimanual, cum vrei sa-i spui) de provenienta romaneasca...

Era o licenta UK. parca, un scut cu care sapau ei glariile la Londra prin 1900.

@danutzu:
Usurel...ca inca n-am inceput sa foram tunelul...trecerea TBM-ului (cu trenul de sanii cu tot) se face 'tarash' pe radier...
La Orizont ai sa vezi ceva 'identic' cu poza lui #icee...
Despre 'vechile scuturi' romanesto, discutam mai bine pe 'File de poveste'...
@George:
spre exemplu...daca pe traseul tunelului e 'o fantana traditionala'...cum procedam???
Seara buna tuturor!

• 133 313
  • Posted:
  •  

budrom wrote:
Azi se sta bine la planse...
Dar rau la munca...

Azi suntem asi la sf-uri repetate, cu niste virgule schimbate, nu pe studii, ci la costuri!
Dar la implementare stam rau...

Corect, la naiba, a trecut vremea lui "noi muncim nu gandim"! Bogdaproste pentru asta desi cred ca papa va reusi sa desfiinteze crestinismul cu putin ajutor de la NASA... Decat niste barete ca la polonezi mai bine o luna intarziere.

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463933 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”