Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
540 posts, 143805 views
📖 Pagination options
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
ByOnu
Nu puteau pune hidosenia aia de tramsformator in suberan.. intr-o zona tehnica a parcarii? Doar si metroul isi tine 'matele' inauntru.
Amenajarea este EXECRABILA... pacat, mare pacat... chiar puteau sa faca ceva frumos. De calitatea lucrarii nici nu mai zic... te poti si impiedica in dale.
Nu puteau pune hidosenia aia de tramsformator in suberan.. intr-o zona tehnica a parcarii? Doar si metroul isi tine 'matele' inauntru.
Amenajarea este EXECRABILA... pacat, mare pacat... chiar puteau sa faca ceva frumos. De calitatea lucrarii nici nu mai zic... te poti si impiedica in dale.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Aia e iesire si precis ca hidosenia o s-o incaseze candva de la vreun meltean cu jar la pedala... (dornic sa scape cat mai repede din beciul cu plata)
Pana atunci va primi botezul grafferilor. Da doamne ca primarescu sa nu-l faca si pe asta Casuta Papusilor!!!
Aia e iesire si precis ca hidosenia o s-o incaseze candva de la vreun meltean cu jar la pedala... (dornic sa scape cat mai repede din beciul cu plata)
Pana atunci va primi botezul grafferilor. Da doamne ca primarescu sa nu-l faca si pe asta Casuta Papusilor!!!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Aerisirile (prizele de ventilatie) n-au cum sa 'dispara', parcajul trebuie 'aerisit' pt ca altfel omoram oamenii...trebuie doar o solutie decenta si ingenioasa care sa nu 'zgarie' ochiul...
Postul trafo...trebuia bagat in subteran...
Aerisirile (prizele de ventilatie) n-au cum sa 'dispara', parcajul trebuie 'aerisit' pt ca altfel omoram oamenii...trebuie doar o solutie decenta si ingenioasa care sa nu 'zgarie' ochiul...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Aia e statie de 10kV .. 100% tine tot ce inseamna Universitate + parte centru vechi hihiih
Aia e statie de 10kV .. 100% tine tot ce inseamna Universitate + parte centru vechi hihiih
- misterr
-
Posted:
-
Re: Aloooo!!!
misterr
subway guru wrote:N-a zis nimeni să omorîm oamenii...! Ideea era că dacă ar fi existat un minim de inteligență s-ar fi putut imagina „o solutie decenta si ingenioasa care sa nu 'zgarie' ochiul”. Țin minte că, înainte de 1989, în mod absolut întîmplător, după ce trecusem de sute de ori prin zonă fără să le sesizez existența, am descoperit asemenea prize de ventilație chiar în Piața Palatului, unde nici naiba nu s-ar fi așteptat să fie acolo. Erau atît de bine mascate în decor și în vegetație, încît cu greu ar fi bănuit cineva că sînt acolo. Dar na, atunci trebuia să nu zgîrie ochiul Tovarășului și Tovarășei, cînd erau la CC, și s-au găsit soluții, pe cînd acum, pentru noi care am rămas, nu s-a mai făcut efortul...
subway guru wrote:Exact asta am vrut să spun cînd am zis „Există tehnologie pentru asta.”. Chiar tu ai amintit de tehnologia GIS-GIT folosită chiar la substațiile de la metrou. Se pot executa și transformatoare în această tehnologie (Gas Insulated Transformer - underground).
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Zvon : Inaugurare miercuri 14 Noiembrie in prezenta primarului ??????
Zvon : Inaugurare miercuri 14 Noiembrie in prezenta primarului ??????
- survola
-
Posted:
-
survola
Sincer, mă doare că nu putem face o lucrare importantă fără cel puţin o urâţenie de genul ieşirii cu transformator in drum, sau a aerisirilor gen buncăr.
Atenţia la detalii lipseşte şi spune ceva despre noi ca popor, cred.
Nu cer Art Nouveau sau neo-clasicism, dar măcar amenajări corecte.
Si fără banci cu stema oraşului metalică şi în relief pe spătar...
Sincer, mă doare că nu putem face o lucrare importantă fără cel puţin o urâţenie de genul ieşirii cu transformator in drum, sau a aerisirilor gen buncăr.
Atenţia la detalii lipseşte şi spune ceva despre noi ca popor, cred.
Nu cer Art Nouveau sau neo-clasicism, dar măcar amenajări corecte.
Si fără banci cu stema oraşului metalică şi în relief pe spătar...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pt ca nu cunosc detaliile proiectului, imi dau si eu 'cu parerea'...la plezneala...
Oare nu era posibila amplasarea conteinerului statiei electrice in parculetul de la Coltea, mascata cu un rand de braduti?
Nightwolf wrote:
Pt ca nu cunosc detaliile proiectului, imi dau si eu 'cu parerea'...la plezneala...
Oare nu era posibila amplasarea conteinerului statiei electrice in parculetul de la Coltea, mascata cu un rand de braduti?
- survola
-
Posted:
-
survola
...sau chiar langa o latura a rampei de acces in parcare?
...sau chiar langa o latura a rampei de acces in parcare?
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Eu imi dau cu parera altfel -- oare nu era posibila mutarea TOTALA a acelui PT dintr-o zona cu potential crimonogen infect de ridicat si ff instabil intr-o zona mult mai linistita si ferita??? Vezi curte spital Coltea, Pta. Timpului, in spate la TNB etc?? Nu de alta dar sa ne aducem aminte de ianuarie 2012 care se poate repeta in ianuarie 2013 si e d`ajuns ca un idiot sa confunde PT-ul cu vre-un bancomat ...
subway guru wrote:Nightwolf wrote:
Eu imi dau cu parera altfel -- oare nu era posibila mutarea TOTALA a acelui PT dintr-o zona cu potential crimonogen infect de ridicat si ff instabil intr-o zona mult mai linistita si ferita??? Vezi curte spital Coltea, Pta. Timpului, in spate la TNB etc?? Nu de alta dar sa ne aducem aminte de ianuarie 2012 care se poate repeta in ianuarie 2013 si e d`ajuns ca un idiot sa confunde PT-ul cu vre-un bancomat ...
- iliutu
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
A fost o "revolta spontana" si au disparut oarece pietre din pavaj / din decor. Se presupune ca in cazuri similare pot disparea si componente din transformatoare. ( aflate sub tensiune, desigur ).
A fost o "revolta spontana" si au disparut oarece pietre din pavaj / din decor. Se presupune ca in cazuri similare pot disparea si componente din transformatoare. ( aflate sub tensiune, desigur ).
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Astăzi plantau niște copăcei (asa ca sa nu mai cârâim ca nu e vegetație acolo) și ridicau cutiile, sa le zic asa, de la aerisiri pe un trailer. Au montat si stâlpi de iluminat care nu sunt la fel cu cei din reabilitarea Magheru si nu inteleg de ce nu au mers pe acelasi model in zona. In rest se mai lucra pe zonele ramase la montarea dalelor. Oricum destule dale care se miscau , prost puse si nici macar chituite. Se mai lucra la copertina aceea care nu stiu ce rost avea acolo. Dă exact cum dadeau aerisirile acelea. Ca nuca-n perete. Apropo ce or face in locul lor?
Astăzi plantau niște copăcei (asa ca sa nu mai cârâim ca nu e vegetație acolo) și ridicau cutiile, sa le zic asa, de la aerisiri pe un trailer. Au montat si stâlpi de iluminat care nu sunt la fel cu cei din reabilitarea Magheru si nu inteleg de ce nu au mers pe acelasi model in zona. In rest se mai lucra pe zonele ramase la montarea dalelor. Oricum destule dale care se miscau , prost puse si nici macar chituite. Se mai lucra la copertina aceea care nu stiu ce rost avea acolo. Dă exact cum dadeau aerisirile acelea. Ca nuca-n perete. Apropo ce or face in locul lor?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)
•
Choose destination