MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou

2636 posts, 736301 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 189

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou sab

subway guru wrote:
Cum rezolva problemele de trafic in Bucuresti prioritatile TALE zero??? :shock:

:?: :?:  :?:

Cum incurajezi transportul subteran cand in curand (peste vreo 5 ani minim spun eu...) vom "deversa" si mai multi calatori in pasajul de corespondenta Unirii, un rateu din start ? Daca el nu face fata acum, cum va face fata atunci ?
133 are dreptate, pe langa aspectul de la U2, mirosul este de mare "angajament".... Dar noi licitam avioane la Otopeni si Straulesti. Bine ca sunt in stand-by...

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou subway guru

Metrorex are si deja a pus in aplicare programe de modernizare a sistemelor de instalatii 'obsolete' ale metroului...nu se vad direct pt ca nu toate sunt la 'interfata' cu calatorul, dar asta nu inseamna ca nu se fac intr-o 'ordine de prioritati'...primele 'atacate' au fost cele ce tin de circulatia trenurilor si de siguranta circulatiei...ATC/ATP/ATO, modernizarea substatiilor electrice de tractiune (inclusiv recuperarea energiei)...apoi facilitatile de acces (escalatoare & lifturi)...
Modernizarea ventilatiei, a ticketingului, etc sunt si ele avute in vedere...in masura fondurilor de finantare disponibile si relativ la efectele scontate pt cresterea calitatii si eficientei transportului...pana la urma e doar o problema de prioritizare...si exact asta am si intrebat...dar mi-ai raspuns la o intrebare cu o 'intrebare colaterala'...adica de fapt ai evitat raspunsul la 'intrebarea frontala'... 8-)

• sab
  • Posted:
  •  

Semnele de intrebare erau pentru ca nu am inteles ce vrei sa spui...
Despre lifturi s-a discutat si...nu tine...Bani irositi aiurea.

@sab:
dezvoltand reteaua in mod eficient si rezolvand 'punctele critice' atunci cand ajung 'la punctul in care nu mai fac fata'...
Deocamdata, pasajul isi face inca datoria...asa cum este...pardon...cu escalatoare noi-noutze...
P.S.
Pana la urma, sunt doar postarile 'aiurea' irosite...te mentii cu incapatanare pe aceasi pozitie 'negationista', lansezi 'acuze nefondate' si refuzi sa vezi realitatile si sa judeci nu doar prin prisma dorintelor tale ci a nevoilor reale...
sorry... :cry:
Raspunsul precedent era adresat lui #133 313

• sab
  • Posted:
  •  

Foarte interesant.. Este parerea ta...Parerea noastra este ca nu face deloc fata. Si cred ca a fost un "rebut" de la inceput. Daca se facea la latime dubla poate era altceva, dar asa cum este conceput.. :?
Sincer, eu nu am nevoie de pasaj la Unirii, pentru ca nu schimb. Il evit cat pot. ;) Dar cand sunt nevoit sa-l folosesc nu pot decat sa admir oamenii care cu masochism il folosesc zilnic la ora de varf..
Iar tu te mentii pe aceleasi pozitii ca tot ce s-a facut si ce se preconizeaza a se face la metrou este foarte bine conceput... Intr-adevar, posturi irosite.

N-am sustinut niciodata ca totul e perfect, mereu ramane ceva de perfectionat, dar cum am spus, intr-o ordine 'logica' de prioritati...
P.S.
De ce vorbesti 'la plural'??? :?

• sab
  • Posted:
  •  

Te referi la "parerea noastra" ?
Logica spune ca M6 si Straulesti sunt prioritare fata de M7 de exemplu ?

Exact 'Maiestatea Voastra'! :lol:  :lol:  :lol:
Logica 'simpla' spune ca Bucurestii ar trebui sa aiba minim 120-130km de retea de metrou pentru a functiona 'eficient'...si nu-i are! :ugeek:

• sab
  • Posted:
  •  

Din cate am inteles nu prea folosesti metroul, pentru ca nu ai statie pe langa casa. Asa ca ma refeream la noi, cei care il folosim zilnic. De aici pluralul care te deranjeaza. Poate ca ar fi o idee buna sa se faca un sondaj, sa vedem cati calatori sunt de parere ca pasajul de la Unirii este OK.
Poate chiar aici pe forum. ;)

Ai intors-o 'ca la Ploiesti' desi suntem la Bucuresti...
Acum spui ca nu e OK, adineauri spuneai cu totul 'altceva'...
sab wrote:
De cand ne racim gura cu pasajul de corespondenta de la Unirii (prioritate zero), precum si aspectul statiei U2. Absolut degeaba...Nu intra intre prioritatile LOR.

sab wrote:
Cum incurajezi transportul subteran cand in curand (peste vreo 5 ani minim spun eu...) vom "deversa" si mai multi calatori in pasajul de corespondenta Unirii, un rateu din start ? Daca el nu face fata acum, cum va face fata atunci ?

Vad ca-ti schimbi parerile de la un minut la altul...mai ceva ca sosetele...
Hotaraste-te...pe bune...nu mai arunca doar cu 'pareri'...
Spre deosebire de tine eu judec bazat pe date 'certe' nu pe 'pareri' si 'aspect'. ori dupa 'miros'... :lol:  :lol:  :lol:
Hai sa judecam 'limpede' si sa nu ne 'incrancenam' degeaba... :ugeek:
Despre pasajul de corespondenta mai vorbim cand apare M7...dar nu cred ca in 5ani! 8-)

So I'll leave it up to you

P.S.
Pana la ma muta 'in afara razei de actiune' a metroului, era aproape unicul mijloc de transport public pe care l-am folosit, inclusiv pasajul in cauza si pe atunci erau 900000de calatori pe zi nu 6000000ca azi...asa ca lasa deoparte 'argumentatia' prin atac la persoana, ca nu tine, pot sa spun mai mult ca tine ca e din proprie experienta...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou 133 313

Bine, interventii stim cu totii ca se fac, au fost echipamente electrice aduse si depozitate prin multe statii, dar vorbim aici despre reparatii si modernizari pentru instalatii "obsolete" si reparatii accidentale, pentru care nu exista etapizare se fac primele in mod normal imediat ce apar probleme ce nu suporta amanare. Cum era de exemplu teava aia dintre Piata Victoriei si Gara de Nord care stropea ca o arteziana si primise temporar "un scut" ca sa stropeasca exclusiv peretele sau chestia asta de la Unirii 2 care se agraveaza de la o luna la alta (o spun pe nasul meu). "Eau de Unirii no.2" in mod normal dupa impactul asupra calatorilor nu suporta etapizare, este o chestiune de urgenta. Cand tranzitezi este ceva dar cand astepti 4 minute trenul si cand intra in statie impinge valuri suplimentare de dampf...

Simpla presupunere...probabil mirosul vine de la dejectiile carnatarilor de la McDonald's...ca nici betonul si nici curentul electric nu au 'miasme'... :lol:  :lol:  :lol:   ...si nici 'apa de izvor'... ;)

• sab
  • Posted:
  •  

@subway guru
Eu zic sa recitesti ce am scris ...Si sa recitesti..Si sa recitesti inca o data...Si poate in final imi arati si mie unde am spus ca pasajul este OK. Dar citeste cu atentie, ti-am spus si altadata ca te rezi la om degeaba.. :lol:
Cat despre pareri, in niciun caz nu mi le schimb de la un minut la altul...Aceeasi recomandare, citeste de doua ori inainte de a te lua de om...
Nu ai spus chiar tu de atatea ori ca am idei putine, dar fixe ? ;)  Acum o intorci ca la Ploiesti ?

Daca vrei ,mai precizez inca o data. Dupa umila parere pasajul de corespondenta de la Unirii nu este de loc OK si nu face fata. Crea ca nu a fost niciodata OK. De aceea am propus un sondaj, sa aflam "vocea poporului", adica ce parere au calatorii care stau cca 4 min sa strabata distanta dec cca 100 m dintre cele doua statii la ora de varf (peron-peron).
Poate ca acum este mai clar, daca nu a fost vreodata..

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou survola

Ce ar ma trebui făcut... O lărgire a spaţiului din zona turnicheţilor de la Piaţa Romană, intrarea dinspre ASE - aseară se stătea la coadă cam 1 minut să se intre (am nimerit în acelaşi timp cu copii care terminaseră orele). În partea cealaltă spaţiul de taxare este dublu. Aici nu se poate face nimic?

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 189

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”