Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5666 posts, 1489136 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse despre Metrorex
sab
Vreo veste, ceva
Intre timp au sapat un sant de la liftul U2 catre groapa respectiva, sant in care au montat doua tevi
Vreo veste, ceva
Intre timp au sapat un sant de la liftul U2 catre groapa respectiva, sant in care au montat doua tevi
Fotografia 0234.jpg (84.92 KB; downloaded 2901 times)
Fotografia 0235.jpg (79.17 KB; downloaded 2897 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
E si ca mine si ca tine, un racord de canalizare de la statia de metrou la ApaNova...
E si ca mine si ca tine, un racord de canalizare de la statia de metrou la ApaNova...
- Dragos Tanase
-
Posted:
-
Dragos Tanase
Poza din spatele liftului de la unirii
apa-unirii.jpg (209.82 KB; downloaded 2719 times)
- Dragos Tanase
-
Posted:
-
Dragos Tanase
Magazinul de la Tineretului, de langa scara rulanta, s-a inchis... renovare, faliment sau lucrari Metrorex ? Știe cineva ceva, in acest sens ?
Magazinul de la Tineretului, de langa scara rulanta, s-a inchis... renovare, faliment sau lucrari Metrorex ? Știe cineva ceva, in acest sens ?
- sab
-
Posted:
-
sab
La Unirii lucrarile iau amploare. Groapa se adanceste, in plus au sapat un sant putin adanc catre priza de ventilatie (?) de la U1, vis-a-vis de statia RATB dinainte de Bd Unirii.
La Unirii lucrarile iau amploare. Groapa se adanceste, in plus au sapat un sant putin adanc catre priza de ventilatie (?) de la U1, vis-a-vis de statia RATB dinainte de Bd Unirii.
Fotografia 0236.jpg (59.13 KB; downloaded 2652 times)
Fotografia 0237.jpg (117.65 KB; downloaded 2654 times)
-
- survola
-
Posted:
-
survola
I-o fi expirat contractul... O să incerc sa aflu mâine, pentru comunitate
Nu cred ca se apucă să facă subtraversarea, spre Liceu. Ar fi... foarte neașteptat.
Dragos Tanase wrote:
I-o fi expirat contractul... O să incerc sa aflu mâine, pentru comunitate
Nu cred ca se apucă să facă subtraversarea, spre Liceu. Ar fi... foarte neașteptat.
- Dragos Tanase
-
Posted:
-
Dragos Tanase
Asa ma gandeam si eu... multumesc pt intentia de a afla. Oricum, toata lumea se asteapta sa se lucreze in partea cealalta, la Tineretului, nu? Unde e acum tabla galbena cu portocaliu si unde ar fi o a 2-a iesire, dar care nu a fost niciodata data in exploatare ! De fapt, au fost facut si poze si postate chiar aici, daca nu ma insel. Chiar, se mai aude ceva de acea lucrare ?
Asa ma gandeam si eu... multumesc pt intentia de a afla. Oricum, toata lumea se asteapta sa se lucreze in partea cealalta, la Tineretului, nu? Unde e acum tabla galbena cu portocaliu si unde ar fi o a 2-a iesire, dar care nu a fost niciodata data in exploatare ! De fapt, au fost facut si poze si postate chiar aici, daca nu ma insel. Chiar, se mai aude ceva de acea lucrare ?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Toate fondurile disponibile pentru M 5. Si pentru lifturi, ca fara ele ne faulteaza U.E. rau de tot.
Toate fondurile disponibile pentru M 5. Si pentru lifturi, ca fara ele ne faulteaza U.E. rau de tot.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Treaba cu escalatoarele si lifturile e incheiata...next job...
Treaba cu escalatoarele si lifturile e incheiata...next job...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pentru cine vrea sa se joace
Pentru cine vrea sa se joace
cote.jpg (103.45 KB; downloaded 3306 times)
-
- survola
-
Posted:
-
survola
@Dragos Tanase La Tineretului, dezamagire maxima - apare o patiserie
- sab
-
Posted:
-
sab
Dezamagire ? Stiu ca speranta moare ultima, dar problemele noastre nu sunt printre preocuparile lor...
Dezamagire ? Stiu ca speranta moare ultima, dar problemele noastre nu sunt printre preocuparile lor...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Chiar daca e asa, eu inca astept primul restaurant express non Mc D, ca in Viena.
Chiar daca e asa, eu inca astept primul restaurant express non Mc D, ca in Viena.
- Dragos Tanase
-
Posted:
-
Dragos Tanase
Aha, ms frumos. Exact ce lipsea. Desi, e una si sus. Dar patiseriile sunt mana in mana cu metroul. Nicio statie de metrou fara patiserie
survola wrote:
Aha, ms frumos. Exact ce lipsea. Desi, e una si sus. Dar patiseriile sunt mana in mana cu metroul. Nicio statie de metrou fara patiserie
📖 Pagination options