MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou

2636 posts, 736735 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 189

📖 Pagination options
Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou andrei11

S-a notat  :!:
Schitele care am apucat "sa le forumizez" le las asa, sa si le calculeze fiecare.
Noile schite le fac cu 17,5 cm  ;)
Dupa ce am schitat schitele (  :geek: ) mi-am cam dat seama ca M 5 va fi pe sub M 2, cu sau fara pasaj rutier.
M-am "infuriat" rau de tot (  :lol:    :roll: ) . Parca ati fi Ceausescu, sa-mi schimbati mie proiectul "din mers" ( Ha ! Ha ! Ha ! ).
Voi reveni cu schite surprinzatoare in urmatoarele zile  :!:
Ca sa vedeti ca nu stau degeaba, am o schita in lucru, dar pana sa ajungem la ea mai e cale lunga de stabatut ( adica de desenat ).
Daca vrea cineva sa-mi fure ideea si sa o dezvolte nu ma supar !
"Santier in lucru la Universitate" !!!!
11-4-2012 7-50-00 PM.jpg (82.3 KB; downloaded 2426 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou sab

subway guru wrote:
M5 va trece pe sub M2!

Iar s-a schimbat schimbarea ? Inseamna ca vom avea cea mai mare adancime din retea acolo si cea mai adanca statie.
Daca nu cer prea multe, care ar fi motivul schimbarii ? Nu avea loc intre M2 si pasajul pietonal sau se pune de un pasaj rutier ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou 133 313

Ma intreb care sunt planurile de viitor legate de infiltratiile de la Unirii pe M2. Se intampla ceva serios, sunt infiltratii de canalizare sau ceva pentru ca miroase ingrozitor.

• sab
  • Posted:
  •  

Hmm, cum statia asta este de ani buni rusinea retelei, nu cred ca o problema asa minora sa fie printre preocuparile Metrorex. Au altele in cap, gen M6 Otopeni, intermodala si stadion la Straulesti, prelungirea M5 la Domnesti, chestii din astea absolut necesare.
Sa vedem totusi de ce sapa acum in parcul Unirii..Cine stie , poate ne fac o surpriza.

sab wrote:
Iar s-a schimbat schimbarea ?

Asa cum rezulta si din "scara inaltimilor negative" nu prea poti sa mergi cu TNB - ul PESTE M 2. Nu ai cum. Si fara pasaj rutier si distrugand si pasajul pietonal actual tot trebuie sa ai vreo 6 metri de pamant virgin de la acoperisul tunelului pana la suprafata si intre magisrtrale. Ori acest lucru nu ai de unde.
Pe de alta parte "indicatia'' cu lasatul liber a  unui spatiu intre M 2 si pasajul pietonal / cota 0 ( pentru un pasaj rutier )  cred ca apartine altui "film' si nu actualei statii M 2 care s-a construit la cota aceasta pentru ca pur si simplu acolo au gasit parcarea.
A, da, pasajul rutier se poate construi si acum cu oarece modificari ale pasajului pietonal - asa cum veti vedea zilele urmatoare din schitele pe care le voi face, dar in acest caz M 5 nu mai era in carti de loc.
Sau obligatoriu sub M 2.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou subway guru

Pasaj rutier la ce bun???
Aberez eu sau voi? :mrgreen:

sab wrote:
subway guru wrote:
M5 va trece pe sub M2!

Iar s-a schimbat schimbarea ? Inseamna ca vom avea cea mai mare adancime din retea acolo si cea mai adanca statie.
Daca nu cer prea multe, care ar fi motivul schimbarii ? Nu avea loc intre M2 si pasajul pietonal sau se pune de un pasaj rutier ?

Cu TBM...NU...vezi schitele lui #andrei11... ;)

Pasajul rutier e doar asa o propunere, si nu a mea.
Uite aici :
Acces CCA
3.jpg (66.1 KB; downloaded 2352 times)
Acces Rosetti
4.jpg (53.57 KB; downloaded 2350 times)
.
Bibliografie : neobositul  Sab, caruia ii multumesc pe aceasta cale.

• sab
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Pasaj rutier la ce bun???

Daca nici la intersctia axei N-S cu cea E-V nu este necesar un pasaj rutier, nu stiu ce sa mai spun... Pana si comunistii au prevazut pasaj rutier acolo (vezi "File de poveste"), doar ca nu au mai apucat sa-l faca.
Totusi nu imi este clar ce s-a schimbat fata de acum cateva luni cand M5 trecea pe deasupra M2. Nu se sapa cu TBM-ul si atunci ?   Doar nu am descoperit apa calda intre timp :shock:

@sab:
Repet intrebarea:
Pasaj rutier la ce bun?
Intrebare ajutatoare:
Cate pasaje rutiere dintr-astea 'minunate' sunt in central London??? :mrgreen:

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou Costin

Discutiile offtopic s'au mutat la club  8-)

Fara pasaj rutier si cu M 2 peste M 5 lucrurile devin banal de simple. Nu mi-e clar ce se intampla cu pasajul de legatura. Bine, e impropriu spus ca nu mi-e clar, dar as vrea sa fie suficient de lat ca sa nu se intample ceea ce avem acum la Unirii,  Dristor si partial la Victoriei.
Voi continua sa lucrez la schitele cu pasajul rutier deocamdata pe axa E - W si la o varianta de pasaj de corespondenta decent.

• sab
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Repet intrebarea:
Pasaj rutier la ce bun?
Intrebare ajutatoare:
Cate pasaje rutiere dintr-astea 'minunate' sunt in central London???

La ce este bun orice pasaj rutier. ..
Nu stiu cum este la Londra si, sincer, nici nu ma intereseaza. Nu sunt un mare fan al deplasarilor cu masina, ba dimpotriva. Stiu insa cum se circula la noi. Bucuresti nu este Londra si nici Londra nu este Barcelona de exemplu, unde sunt pasaje in multe locuri...

Revenind la M5 si pentru ca suntem la capitolul "repet intrebarea in loc sa dau un raspuns"... repet si eu intrebarea...ce s-a schimbat la proiect de am trecut de la etapa1 "M5 sub M2" la etapa2 " M5 peste M2" si acum am revenit la etapa 1 "M5 sub M2" ? Nu se stia adancimea M2 cand se spunea ca M5 va trece pe deasupra ? Nu se stia ca nu incape pe acolo  :?:
Mi se pare ca nu dezmintem...

Referitor la intrebarea 'off topic' e chiar asa de greu de inteles ca n-avem nevoie de sosele express in buricul targului???
Cand ne dorim ceva e bine sa ne intrebam mai intai daca nu cumva facem ca Aladin si destupam clondirul cu demoni distrugatori... :mrgreen:
Revenind la M5, s-a intamplat ceea ce trebuia sa se intample, s-a analizat si s-a analizat si s-a analizat si s-a analizat si s-a analizat si s-a analizat si...s-a analizat... :lol:  :lol:  :lol:  fara 'economie' la gandire! ;)
Ai ceva impotriva unei gandiri profunde??? :o

P.S.
Replica aia cu habarnam si nici nu ma intereseaza m-a dezamagit profund...poate 'reconsideri'! :ugeek:

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 189

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”